50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
CobRa-SiC-:
50aj7knoq7-1.jpg
.....

"Prooođe moja mladooos...
Kaaao divan san...
Četrdeseeet nekaaaa...
Kao dlano dlan...
Desam bio... nigde...
Štasam radioooooo...
Aaa pola životaaaa već potrošiooooo...

Dasu meniii dvadesetiii dveeeeeee..."
c045.gif

sik....zakon si :mrgreen:
Imam slicnu sliku sa Mansonom...svira harmoniku, sa sve kompletom plasticna cinija i sesirce :mrgreen:

Evo samo sto sam dosla sa koncerta!!!
Morali smo cekati jedno dva sata,a mozda i jace da bih doticni dosao.Ali na to posle nisam ni obratila paznju jer cim sam ga videla.....Uglavnom je pevao poznate pesme koje vecina zna,bez obzira da li ga slusaju ili ne.Atmosfera je bila ok.Extra sam se provela.Mislim sama njegova pojava,to prokleto dobro ozvucenje,....Nemam reci!!!

Ank:
Bilo je looooooooooooooooooooooooodo i nezaboravno :D

ni ja nikad necu zaboraviti, ali opet me nervira sa njegovim oruzjama, i zenskim dupetima.
nekako mi je to sexisticno. mislim, stvarno je los idol za neke.....ali svejedno.
ali moram reci, pravi je amerikanac!!!! hehehe...americanos bastardos

E jel zna neko gde mogu da se nadju klipovi sa koncerta???
Bilo je stvarno mnogo dobro!!! Vredelo je cekati 2 sata i vise,al kako su me iznervirali ovi nasi sabani,posebno onaj kad je rekao "ajde p***e pevaj te"......izuzetak su relja i ikac,oni su gotiva!
Olivia zakon

Black_Wall_Street:
E jel zna neko gde mogu da se nadju klipovi sa koncerta???
Bilo je stvarno mnogo dobro!!! Vredelo je cekati 2 sata i vise,al kako su me iznervirali ovi nasi sabani,posebno onaj kad je rekao "ajde p***e pevaj te"......izuzetak su relja i ikac,oni su gotiva!
Olivia zakon
B_W_S NASI SU DOBILI APLAUZ STO SU OTISLI

To je pricao sta je bilo izmedju njega i the game! Kako mu je on napisao pesmu i ovaj mu posle toga rekao **** you!To je bilo uvod u hate it or love it!Znaci sad se prisecam svega,stvarno je bilo neponovljivo! A da taj trip da ce da baci lanac svi smo imali,heh!Najaci je onaj pucanj posle svega sto uradi!

Black_Wall_Street:
To je pricao sta je bilo izmedju njega i the game! Kako mu je on napisao pesmu i ovaj mu posle toga rekao **** you!To je bilo uvod u hate it or love it!Znaci sad se prisecam svega,stvarno je bilo neponovljivo! A da taj trip da ce da baci lanac svi smo imali,heh!Najaci je onaj pucanj posle svega sto uradi!
JOS DA JE OKRENUO D**E KAD SKINUOO

Back