Pajper:@Xperiment
Umri!![]()
![]()
![]()
Ocuuuu jaaa!![]()
Šta hoćeš Pajper? Pojasni!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pajper:@Xperiment
Umri!![]()
![]()
![]()
Ocuuuu jaaa!![]()
maliMihailo:Eksperimente, brate, kako si detaljan, svakako da ne bih preziveo da procitam tvoj izvestaj o rebalansu budzeta....
mislim stvarno...ostavi im malo da mastaju....
covece.
mora da prokleto dobro spremas svoju sobu![]()
Ma nije to detaljan izvještaj bilo je još stvari samo nisam htjeo (puno) smarati.
LPhoklica:cocili, koncert fifti centa su pratila deca od 7 - 13 godina
hahahahhahhhah
fifti baci srbiju i ubi se.
Tztz! Pa na koncert! Ne znam na sta si ti mislio?!Xperiment:Šta hoćeš Pajper? Pojasni!![]()
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Pajper:Tztz! Pa na koncert! Ne znam na sta si ti mislio?!![]()
![]()
![]()
Hvala što si mi ulepšao veče.....Stankovic012:Da bre... bezveze sto si tu postavio! ! ! Inace, moram nesto da kazem osobama koje pljuju ovu vrstu muzike. Pre cu da slusam ovo, nego metal. Metal slusaju strokave osobe sa masnom kosom a i smrde, a i pesme su jadne....
KEEP IT UPStankovic012:Da bre... bezveze sto si tu postavio! ! ! Inace, moram nesto da kazem osobama koje pljuju ovu vrstu muzike. Pre cu da slusam ovo, nego metal. Metal slusaju strokave osobe sa masnom kosom a i smrde, a i pesme su jadne....
Stankovic012:Da bre... bezveze sto si tu postavio! ! ! Inace, moram nesto da kazem osobama koje pljuju ovu vrstu muzike. Pre cu da slusam ovo, nego metal. Metal slusaju strokave osobe sa masnom kosom a i smrde, a i pesme su jadne....
Stankovic012:Da bre... bezveze sto si tu postavio! ! ! Inace, moram nesto da kazem osobama koje pljuju ovu vrstu muzike. Pre cu da slusam ovo, nego metal. Metal slusaju strokave osobe sa masnom kosom a i smrde, a i pesme su jadne....
..e na ovo moram da odgovorim...ne pljujem hip hop,nisam strokava,nije mi masna kosa,naravno da ne smrdim...tusiram se svaki dan,a kad imam fizicko i cesce...i jos nesto nisam strokava,a i to sto si rekao odnosi se na najgoru vrstu klosara..a ja slusam i metal..vidi sliku i sve ce ti biti jasno.. 
http://www.sendspace.com/Xperiment:Postavio sam na rapidshare jer neznam ni jedan drugi sajt za postavljanje videofajlova (sem youtube), a da se može skidati.
Nego zajebite te price o metalu, jel iko skino neki video fajl? Toliko ste me napadali da postavim i sada ni jednog jeb...og komentara. Preko 2h sata sam postavljao i sada skidajte.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel makar bolji od rapid share?Tankian:
10000000 puta bolji....mozesh da stavish shta god hocesh na upload....i za razliku od rapid share-a,kad neko oce da skine ono shto si ostavio samo kliknesh na link i izaberesh opciju download bez ikakvog nepotrebnog smaranja....idi na temu mp3 download pa probaj da skinesh neku pesmu koju sam ja npr.ostavio nekome za download,videcesh kako je praktichno......trick-trick:jel makar bolji od rapid share?