50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ocean_state:
SLazem se. Gomila napaljenih dzipsija. Da su doshli Public Enemy isho bi ali ovo je njesra.

Bio ti je Public Enenmy prije par mjeseci u Beogradu.
Joj al me većina živcira na ovom forumu što se tiče toga. Ja posjećujem hip-hop forume (nebitno koje) i do koncerta svi su pljuvali fiftija kao komercijala ovo ono, a od kada se zna da gostuje ide ovako nešto: e pa nije on loš, nije tolika komercijala, ovo ono. I ovde barem pola vas sere nešto a toliko će vas ići i na koncert. Ja iz Republike Srpske dolazim na koncert, a vi kao nećete. I don`t belive that.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja bash sad idem da kupim karte za 50, mislim da je skroz super ceo g-uniti kao i album The Massacre je odlican kao i Get rich or die trying. Bice dobar koncert u to sam sigurna, samo sto niko od mojih nece da da 6000 da udje a glupo je gurati se sa masom klinaca(no ofense)tako da kupujem jos jednu kartu na moj racun i ako ima zainteresovanih javite se, ponesite good atitude i javite se koncert je sad u ponedeljak u 8 sati. Pozdrav !!!!Ako ima voljnih da mi prave drustvo HOLLA BACK!!!!!
C U IN DA CLUB,

...voleo bih iskreno da cujem razloge,meni je prosto neshvatljivo da nekome moze da se svidi ta muzika?!!
Nemojte samo da se vadite sa onom pricom -de gustibus non est diskutandum(o ukusima ne vredi raspravljati)...Jer istina je da imamo razlicite ukuse ali neki ljudi imaju odvratne ukuse i to ne treba zanemariti!!(CKM)....Dakle?

-MISTER:
...voleo bih iskreno da cujem razloge,meni je prosto neshvatljivo da nekome moze da se svidi ta muzika?!!
Nemojte samo da se vadite sa onom pricom -de gustibus non est diskutandum(o ukusima ne vredi raspravljati)...Jer istina je da imamo razlicite ukuse ali neki ljudi imaju odvratne ukuse i to ne treba zanemariti!!(CKM)....Dakle?

50 cent je cool,i ja ga redovno slusam.....za sada toliko,ali ja 100% sa devojkom palim na koncert.... 8) :lol: 8-)

Idem i bash me zaboli misljenje drugih ljudi .... moji ortaci su vec u utorak svi nabavili karte i idemo malo da se zezamo ... cena je 1800,00 dinara i to najjeftinija ....

HIP HOP slusham od svoje 12 godine do dan danas ... i zasto da ne odem na takav koncert !

Dobro je to što od toliko gradova širom Evrope , Beograd pored još dva ima takav spektakl kao što je ovaj koncert. Međutim ja sam stara garda od "Doors" pa sve do "Gunsa" za mene je bila muzika. Eto još jedino "Stonsi" , su ostali stari a i neponovljivi. Naravno ne mislim da je ovo loše što vi slušate ......, ako ništa drugo a ono - ribe su im prva liga..........

whitenicky:
Idem i bash me zaboli misljenje drugih ljudi .... moji ortaci su vec u utorak svi nabavili karte i idemo malo da se zezamo ... cena je 1800,00 dinara i to najjeftinija ....

HIP HOP slusham od svoje 12 godine do dan danas ... i zasto da ne odem na takav koncert !

Dzoni, mozda se i vidimo! Ja idem sa devojkom cisto iz provodal. Nisam lud za Fiftijem ali vazno da se negde ide...

50aj7knoq7-1.jpg
.....

"Prooođe moja mladooos...
Kaaao divan san...
Četrdeseeet nekaaaa...
Kao dlano dlan...
Desam bio... nigde...
Štasam radioooooo...
Aaa pola životaaaa već potrošiooooo...

Dasu meniii dvadesetiii dveeeeeee..."

whitenicky:

I AGREE........isto misljenje......ja sve hip hop crnce gotivim.....a pogotovo fiftija

Beogradska Arena,
6. novembar u 21.00

Većina se ne bi složila sa činjenicom da je tek posle čuvenog atentata i devet metaka 50 Cent postao popularan, ali upravo je tako sa Curtisom Jacksonom III iz Kvinsa. Nabildovani tridesetogodišnjak (koji ima 20 godina manje od proseka muzičara koji dolaze u Beograd) prvi je izvođač koji nastupa u Areni, posle duže pauze — i to uz podršku Skupštine grada.

Karte su u prodaji od ponedeljka 30. oktobra po ceni od 1.800 i 2.000 - parter i 1.800 dinara - tribine.

Kurtis Džejms Džekson III, kako glasi pravo ime 50 Cent-a, rođen je 1975. godine u Njujorku, a odgajili su ga baba i deda, budući da je njegova majka ubijena u sukobu narko-dilera. Od malih nogu radio je na svom „gangsta” imidžu, 1994. godine je hapšen zbog dilovanja droge, a 1998. godine potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom „Kolumbija rekords” i objavljuje dve kontroverzne numere - "How to Rob" i "Ghetto Qur’an", u kojoj je žestoko potkačio narko-dilere iz Njujorka, pa čak pomenuo i imena većine glavnih igrača.

Posle ovog singla počeo je njegov sukob sa narko-bosom Kenetom Mekgrifom. Neposredno pre objavljivanja debi albuma "Power of the Dollar" 50 Cent upucan je u maju 2000. godine u rodnom Kvinsu. Prema policijskom izveštaju, u njega i njegovog saradnika Altona Brauna nepoznati napadač je ispalio devet metaka dok su sedeli u parkiranim kolima. Popularni hiphoper ranjen je u obe noge i u vilicu, a posle pucnjave karijera neuništivog Fifti Senta kreće uzlaznom putanjom.

Posle pesme "Wanksta", koja je korišćena u filmu „Osam milja”, 50 Cent 2003. godine snima album "Get Rich or Die Tryin", koji su producirali Eminem i Dr. Dre. Album je prodat u 11 miliona primeraka, a najveći hitovi su "In Da Club", "P.I.M.P." i "21 Questions".

Prošle godine objavio je album "Massacre", koji je prodat u više od osam miliona kopija, a sa pesmom "Candy Shop" američki hiphoper osvojio je sve moguće nagrade MTV-ja. U međuvremenu, iz SAD je stigla vest da će 50 Cent sarađivati sa LL Cool J na njegovom, novom, 13. albumu, koji će biti objavljen početkom naredne godine.
Glavna groupi girl 50-ja je Missy...........and.......................
i wish...................

Back