Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Nisam "sa" Novog Beograda, već IZ Novog Beograda.
Правилно је и са Новог Београда и из Новог Београда,
о осталом ћемо причати сутра, јер сутра је нови дан...8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam "sa" Novog Beograda, već IZ Novog Beograda.
Najgori momenti su bili '95,gledanj vojnika u tenkovima kako odlaze zas Vukovar-kako nasmejanji masu,a ja sam tad toliko plakala,i nisam shvatala moje komsije koje su im dodavali komentare-nimalo pacifisticki obojene...........
A i onaj gore nije godinama jeo pomorandze![]()
![]()
Jel ovo neko takmicenje u izmisljotinama ili...?
Ljudi su bili propagandom napaljeni, samo to je bilo 1991.Najgori momenti su bili '95,gledanj vojnika u tenkovima kako odlaze zas Vukovar-kako nasmejanji masu,a ja sam tad toliko plakala,i nisam shvatala moje komsije koje su im dodavali komentare-nimalo pacifisticki obojene...........
AHAHAHAHA koje bre 95 tenkovi za vukovar, kravo jedna![]()
![]()
![]()
AHAHAHAHA koje bre 95 tenkovi za vukovar, kravo jedna![]()
![]()
![]()
Za 92-93 i hiperinflaciju se zahvalite ondasnjem premijeru Milanu Panicu i njegovoj vladi u kojoj su sedili i ministri iz DS-a.
Ovaj Kostunjavi ne zna ni pusku da drzi...jel sluzio on vojsku?![]()
Ajde, ne preterujte sad i vas dvojica.
Jeste da tada nije bilo mnogo ljudi koji su živeli pošteno a dobro, ali bilo ih je.
Neki su tada uspeli da zadrže posao i kakvu-takvu platicu, pa su popili otkaz kao tehnološki višak posle 2000. Neki su na vreme shvatili da je sve otišlo u q i umesto da sede kući na prinudnim odmorima i čekaju poziv na rad bez plate, pokrenuli su neke posliće od kojih su makar porodice hranili. I ako su neke zakone kršili, ne možeš sve da nazoveš talogom. Ja nikad nisam mogla da u bakici koja je prodavala pljuge u mom bloku vidim kriminalca.
Za 92-93 i hiperinflaciju se zahvalite ondasnjem premijeru Milanu Panicu i njegovoj vladi u kojoj su sedili i ministri iz DS-a.
ti si bre kretenastiji od onog Kozara, definitivno! 8)

Ovaj Kostunjavi ne zna ni pusku da drzi...jel sluzio on vojsku?![]()