"5 oktobar 2007 Seven years after changes!"

...ljudi ja sad kad pomislim na devedesete, imamo utisak kao da je neki san, tacnije nocna mora, kao da sam cuo pricu o tome, a ne bio prisutan...

...'93 sam jedva cekao da porastem i da zaradim 100dm, jer sam kontao kao klinac da je to nevidjeno bogatstvo...
...najjaci mi trip bio kad sam '94 prvi put posle par godina jeo pomorandze...
..'96 sam polupao 3-4 serpe za vreme dnevnika...
...'99 za vreme bombardovanja sam samo pio pivo, i gledao kako bombarduju ns...

...i onda dodje taj 5 oktobar, sa bar 10god zakasnjenja, i svi pomislise sad ce sve da se sredi...ali nam niko nije rekao da ono sto je ruseno 10god treba bar duplo vise godina da se vrati na mesto...samo su trebali da kazu "ej ne mojte previse da se primate"...i sad ne bi bilo toliko ne zadovoljnih promenama...a secam se da je jedan od izbornih obecanja dos-a bio ulazak u EU u 2005 god...

Najgori momenti su bili '95,gledanj vojnika u tenkovima kako odlaze zas Vukovar-kako nasmejanji masu,a ja sam tad toliko plakala,i nisam shvatala moje komsije koje su im dodavali komentare-nimalo pacifisticki obojene...........

AHAHAHAHA koje bre 95 tenkovi za vukovar, kravo jedna :D :D :D

A i onaj gore nije godinama jeo pomorandze :D :D
Jel ovo neko takmicenje u izmisljotinama ili...?

Ti ako si bio kriminalac, ti si jeo pomorandze svaki dan.Ja sam poceo da kupujem voce svaki dan tek posle 5. oktobra, hvala na pitanju.A te '93. nisam HTEO da zaradjujem na nacin na koji ste ti i takvi kao ti zaradjivali; bolje sam se osecao sa 3 marke u dzepu za mesec dana nego sa 100 ili 1000 i da onda neko misli da sam kao vi, kriminalci, bezumnici, antisrpska bagra.Da, antisrpska, jer gde god ste ti i tvoja bagra barnili Srbe, njih vise nema.Ja, na tvom mestu, od sramote ne bih ni pisao po forumima.

A i onaj gore nije godinama jeo pomorandze :D :D
Jel ovo neko takmicenje u izmisljotinama ili...?

...ja ne znam gde si ti ziveo' 93 i '94...ali u legalnim prodavnicama nije bilo nista da se kupi...a te pomorandze sto sam jeo je keva donela iz segedina...gde je morala da ide da prodaje neke kiflice na pijaci...to je pekla kuci...da bi mogla da kupi neke stvari tamo i donese...i jbt tu kg pomorandzi smo jeli 5 dana, sve poparcence na dan...a ti mi se npskrc

Ajde, ne preterujte sad i vas dvojica.
Jeste da tada nije bilo mnogo ljudi koji su živeli pošteno a dobro, ali bilo ih je.
Neki su tada uspeli da zadrže posao i kakvu-takvu platicu, pa su popili otkaz kao tehnološki višak posle 2000. Neki su na vreme shvatili da je sve otišlo u q i umesto da sede kući na prinudnim odmorima i čekaju poziv na rad bez plate, pokrenuli su neke posliće od kojih su makar porodice hranili. I ako su neke zakone kršili, ne možeš sve da nazoveš talogom. Ja nikad nisam mogla da u bakici koja je prodavala pljuge u mom bloku vidim kriminalca.

Evo da malo ilustrujem:twisted::twisted::twisted::twisted:

Prilozi

• 05ioguslavia.jpg
    05ioguslavia.jpg
    15,5 KB · Pregleda: 0
  • koshtunica.jpg
    koshtunica.jpg
    34,8 KB · Pregleda: 0
Ajde, ne preterujte sad i vas dvojica.
Jeste da tada nije bilo mnogo ljudi koji su živeli pošteno a dobro, ali bilo ih je.
Neki su tada uspeli da zadrže posao i kakvu-takvu platicu, pa su popili otkaz kao tehnološki višak posle 2000. Neki su na vreme shvatili da je sve otišlo u q i umesto da sede kući na prinudnim odmorima i čekaju poziv na rad bez plate, pokrenuli su neke posliće od kojih su makar porodice hranili. I ako su neke zakone kršili, ne možeš sve da nazoveš talogom. Ja nikad nisam mogla da u bakici koja je prodavala pljuge u mom bloku vidim kriminalca.

ne preterujemo
niko od plate nije mogo kraj s krajem
a da se ne vata za neke shtekove iz 80-tih

Back