Suzy F
Aktivan član
- Poruka
- 1.527
Max gde si ziveo od 1991-2000,i da li si negde putovao van Srbije za to vreme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziveo sam u Srbiji i naravno da sam putovao. A sta si ti, neka inspektorka?
Hvala lepo!
Nemam vise pitanja
Eve ga još jedan dokon svedok časni suče - ja baba Višnja.

Namerno sam teatralno odgovorila,jer je mnogo rekao tim odgovorom,kao i prethodnim![]()
Ja sam bila tog 5. oktobra na ulici. I suze mi krenu kad se setim. Srbija je stala sedam godina kasnije...

Da Crow. To sam htela da kazem..A secam se onoga "Ako Srbija stane..." i "Varaju se oni koji misle da ce mojim ubistvom spreciti promene...". To su parafraze,. naravno. Mozda je imao kriminalce u okruzenju - tj. jeste sigurno, ali najboji je bio koga je Srbija ikada imala. Da je on ziv, danas ne bismo brinuli da li cemo ostati bez drzave, nego bismo bili srecni i normalni. Ziveli bismo kao sav "normalan svet"... Cvokotala sam na onim studentskim protestima, setala, zvizdala, a vidi gde smo sad
Baba Višnja mlogo voli maštovitu dečicu.

Da,ali na sebe mozes biti ponosna sto si imala ucesca u necem tako velikom i pozitivnom-tu ti privilegiju niko ne moze uzeti
Kakav ''Otpor''?Šačica licemera,kao i svi bivši studentski lideri.:shock:OK,ali mnogo ljudi mi je iznelo i licno onu pricu o skupstini pa se i ne cudim....
Moram verovati,kad prestanem da verujem prestacu da zivim!
Meni je samo zao OTPORA,nema ga vise ni na koji nacin u javnosti
Mislim da ce se svi sloziti da nas tada ne bi sprecili ni tenkovi koje je Sloba poslao na nas da nastavimo dalje....
Ma pobedicemo mi do kraja....![]()
Сећам се, била је нека афера у којој су ови из врха "Отпора" мазнули неке компјутере
и неке мобилне телефоне... Не знам како се та ствар окончала и да ли је неко од њих
одговарао због крађе?!