40+

Pa o tome ti i pričam, nema kresanja ali ima pite i lenje i sa sirom i sa mesom....pite DA piččke NE, a ja nisam išao na pitu. :(
:hahaha:

Који си ти ...... бисер! :lol:

Незнам како си могао да западнеш у такву ситуацију, све си наопако разумео, презентовао... :lol:

Она те и звала на секс, али си ти нешто дебело забрљао..... :lol:

Poslednja izmena:
Pa o tome ti i pričam, nema kresanja ali ima pite i lenje i sa sirom i sa mesom....pite DA piččke NE, a ja nisam išao na pitu. :(

Pa nije bilo kresanja baba,ybg,to bile babe njegov,Markov par,a on teo ipak mal mlađe...
Ali bili smo fini...A i bakice simpa...
I da...On znao da volim lenje pite s voćem i rekao tim babama da bi ga to malko utešilo...:mrgreen:
A ja se najavio par dana ranije da ću navratiti...;)
Što se mene tiče,ja se očima dogovaram unapred...Ako to ne znaš,ybg đaba ti...:lol:

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Који си ти ...... бисер! :lol:

Незнам како си могао да западнеш у такву ситуацију, све си наопако рзумео, презентовао... :lol:

Она те и звала на секс, али си ти нешто дебело забрљао..... :lol:

Bar da se zajebao...:hahaha:

Pa nije bilo kresanja baba,ybg,to bile babe njegov,Markov par,a on teo ipak mal mlađe...
Ali bili smo fini...A i bakice simpa...
I da...On znao da volim lenje pite s voćem i rekao tim babama da bi ga to malko utešilo...:mrgreen:
A ja se najavio par dana ranije da ću navratiti...;)
Što se mene tiče,ja se očima dogovaram unapred...Ako to ne znaš,ybg đaba ti...:lol::lol:

- - - - - - - - - -

Bar da se zajebao...:hahaha:

Она му понудила питу са сиром, и питу са месом, и незнам шта још, а шта је он изабрао, како је реаговао? :lol:

Vrlo ozbiljan post:
Dakle, zašto kad čovek nasrne na ove tetke preko 40 god. one obavezno
1. ne daju sex nego glume nevinašca u stilu: Ja od moje rastave pre 7 god još nisam bila sa muškarcem...ili Ja mog pokojnog Peru nikad ne bih prevarila...
2. iako ne daju sex hoće da me ubiju hranom i pićem te Jesi za rakiju, kafu, pivo, jesi gladan, evo ti čvarci ponesi ih, hoćeš slanine, pite, kolača...???
Molim vas samo ozbiljne komentare od kompetentnih osoba tj.40+. :think:

Nemam 40+, al` se sve to svodi na individualnu percepciju.
Znam neke koje su susta suprotnost od nabrojanog.

Nekada su te matorke ludele za mladjima mnogima mrak skidale a danas očaj.Kao šatro "volim mladje" ovo ono pitaju me kolko mi je godina ja reko 18 one odma,beži dete mama ti mogu biti i slični fazoni.Tako da priče da matorke vole klince su samo urbane legende...

Nikad nije kasno))))
Dama je stav,drzanje,stil...I nema veze sa poslom koji radis,ili u koliko kvadrata zivis itd...

po stilu, drzanju itd ja i jesam dama, za sve druge, osim za moje sa kojima zivim, koji nikako da utuve u glavu da se ispod ovog naizgled neprobojnog stita nalazi jedna njezna, zeljna razumjevanja, vrlo emotivna i ranjiva zenica :(

po stilu, drzanju itd ja i jesam dama, za sve druge, osim za moje sa kojima zivim, koji nikako da utuve u glavu da se ispod ovog naizgled neprobojnog stita nalazi jedna njezna, zeljna razumjevanja, vrlo emotivna i ranjiva zenica :(

Sta si sakrila iza ledja? Pokazi ruke.

Ovako uvek folira, cim okrenes ledja viri ti noz , sa njenim sesiricem okacenim.

Nekad ti stiklama ukrasi celo.

pa vidis da kazu da fali :( a meni dodijalo da budem cistacica i kafe kuvarica, ja bi malo za promjenu bila dama:( al kasno :(
pa dama si bez obzira na uniformu koju nosiš, el? :)

i ocu okrecem kako ocu, ja sam Srpkinja, rodom iz Hrvatske, rodjena u Njemackoj, koja zivi u Bosni, pa mi se moze sad vako sad nako :rtfm: imal neko nesta protiv :evil:

nikako se ne uklapa ta tvoja priča :think:
jes da si šarena kao UN, ali kako to da sa nemačkim pasošem
radiš kao servis u Bosni :?:
nešto si ispreskakala u toj tvojoj životnoj priči :lol:

nikako se ne uklapa ta tvoja priča :think:
jes da si šarena kao UN, ali kako to da sa nemačkim pasošem
radiš kao servis u Bosni :?:
nešto si ispreskakala u toj tvojoj životnoj priči :lol:

pa pojma nemas koliko je briga moju majku, mog muza, moju djecu, mog svekra i moje macke kaki je u mene pasos i koliko ih imam:fdlan:

- - - - - - - - - -

mislim, ono, nocima ne spavaju od sekirancije :dash:

- - - - - - - - - -

Toga se i treba plasiti.:)

" Nezna , nezasticena, emotivna " , a ovamo, zna gde djavo spava.

ja da znam gdje spava, ja bi mu se rado pridruzila:cool:

pa pojma nemas koliko je briga moju majku, mog muza, moju djecu, mog svekra i moje macke kaki je u mene pasos i koliko ih imam:fdlan:

- - - - - - - - - -

mislim, ono, nocima ne spavaju od sekirancije :dash:
el muž nosi skraćene nogavice i bradu? :sad2:
od Nemačke do Gornje Maoče dug je put :(
sada razumem zašto si stalno tužna :confused:

ne mogu oni da ubiju damu u tebi i da ti uskrate ženstvenost! :deda:

Back