Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Pa o tome ti i pričam, nema kresanja ali ima pite i lenje i sa sirom i sa mesom....pite DA piččke NE, a ja nisam išao na pitu.![]()
Mozda si se pogresno izrazio ili nisi poneo zube, a mozda si ih potpisom rasterao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa o tome ti i pričam, nema kresanja ali ima pite i lenje i sa sirom i sa mesom....pite DA piččke NE, a ja nisam išao na pitu.![]()

Који си ти ...... бисер!
Незнам како си могао да западнеш у такву ситуацију, све си наопако рзумео, презентовао...![]()
Она те и звала на секс, али си ти нешто дебело забрљао.....![]()

Pa nije bilo kresanja baba,ybg,to bile babe njegov,Markov par,a on teo ipak mal mlađe...
Ali bili smo fini...A i bakice simpa...
I da...On znao da volim lenje pite s voćem i rekao tim babama da bi ga to malko utešilo...
A ja se najavio par dana ranije da ću navratiti...
Što se mene tiče,ja se očima dogovaram unapred...Ako to ne znaš,ybg đaba ti...
- - - - - - - - - -
Bar da se zajebao...![]()

Moje drugo sunce,a ti imaš hroničnu migrenicu,aaaa?![]()
Vrlo ozbiljan post:
Dakle, zašto kad čovek nasrne na ove tetke preko 40 god. one obavezno
1. ne daju sex nego glume nevinašca u stilu: Ja od moje rastave pre 7 god još nisam bila sa muškarcem...ili Ja mog pokojnog Peru nikad ne bih prevarila...
2. iako ne daju sex hoće da me ubiju hranom i pićem te Jesi za rakiju, kafu, pivo, jesi gladan, evo ti čvarci ponesi ih, hoćeš slanine, pite, kolača...???
Molim vas samo ozbiljne komentare od kompetentnih osoba tj.40+.![]()

opet okrete na srpski, el?kome bre treba sredovjecna zena![]()

opet okrete na srpski, el?
pa ti si sredovečna, valjda ti ništa ne fali, m?![]()
a meni dodijalo da budem cistacica i kafe kuvarica, ja bi malo za promjenu bila dama
al kasno 
pa vidis da kazu da falia meni dodijalo da budem cistacica i kafe kuvarica, ja bi malo za promjenu bila dama
al kasno
![]()
opet okrete na srpski, el?
![]()
imal neko nesta protiv 
Nikad nije kasno))))
Dama je stav,drzanje,stil...I nema veze sa poslom koji radis,ili u koliko kvadrata zivis itd...

po stilu, drzanju itd ja i jesam dama, za sve druge, osim za moje sa kojima zivim, koji nikako da utuve u glavu da se ispod ovog naizgled neprobojnog stita nalazi jedna njezna, zeljna razumjevanja, vrlo emotivna i ranjiva zenica![]()
Sta si sakrila iza ledja? Pokazi ruke.
Ovako uvek folira, cim okrenes ledja viri ti noz , sa njenim sesiricem okacenim.
Nekad ti stiklama ukrasi celo.

sreca pa ti nisi ugrozen![]()
sreca pa i ja nesto znam

pa dama si bez obzira na uniformu koju nosiš, el?pa vidis da kazu da falia meni dodijalo da budem cistacica i kafe kuvarica, ja bi malo za promjenu bila dama
al kasno
![]()

i ocu okrecem kako ocu, ja sam Srpkinja, rodom iz Hrvatske, rodjena u Njemackoj, koja zivi u Bosni, pa mi se moze sad vako sad nakoimal neko nesta protiv
![]()

nikako se ne uklapa ta tvoja priča
jes da si šarena kao UN, ali kako to da sa nemačkim pasošem
radiš kao servis u Bosni
nešto si ispreskakala u toj tvojoj životnoj priči![]()

Toga se i treba plasiti.
" Nezna , nezasticena, emotivna " , a ovamo, zna gde djavo spava.

el muž nosi skraćene nogavice i bradu?pa pojma nemas koliko je briga moju majku, mog muza, moju djecu, mog svekra i moje macke kaki je u mene pasos i koliko ih imam
- - - - - - - - - -
mislim, ono, nocima ne spavaju od sekirancije![]()

el muž nosi skraćene nogavice i bradu?
od Nemačke do Gornje Maoče dug je put
sada razumem zašto si stalno tužna
ne mogu oni da ubiju damu u tebi i da ti uskrate ženstvenost!![]()