40+

Napišeš " kad čovjek nasrne na ove tetke preko 40 godina " i čudiš se što izvisiš ?
Možeš da nasrneš na pečeno prase ali sa ženama od +40 treba fino .
Njima nije seks prioritet i zbog toga sam uvjeren da ne glume .
Udovice su posebno osjetljiva kategorija . Njima treba moralna podrška a ne brzi seks .

Sve si ti u pravu, ali zar udovice, ako ce da budu moralne, ne bi trebalo uopste da se seksaju sa nekim drugim?

Malo sam sumirao ove vaše odgovore i izvukao neke zaključke.
1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da nasrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
2. neki predlažu da se prebacim na 30+; izgleda da je to najbolje jes' da me neće toviti al možda će dati piččke, jer ja nisam ni išao na tov nego u švaleraciju.
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dalje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.
HVALA VAM ŠTO STE MI RAZJASNILI OVO! :hvala:

Poslednja izmena:
1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da masrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
2. neki predlažu da se prebacim na 30+; izgleda da je to najbolje jes' da me neće toviti al možda će dati piččke, jer ja nisam ni išao na tov nego u švaleraciju.
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dakje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.

ljubazna gospodja se malo salila :lol:

Pa eto, tamo negde si mi odgovorila, a da ti nisam postavio pitanje. Ali hvala ti, u svakom slucaju, sto, ne samo sto citas (i sto ti je posao ovde), nego sto i odgovaras iako te nista nisam pitao niti sam nesto ruzno rekao.

ovo je javna tema i sluzi za razmenu misljenja, te tako svako svakoga citira i komentarise bez da je ista pitan...nisam ti dosla na profil ili pp pa da umisljas kojesta

- - - - - - - - - -

A jel hoće da pruži utehu? :lol:

cek da se izjasni :lol:

1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da nasrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dalje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.

Ja sam sad sokiran u jednom smislu,a u drugom mi je sve jasno..
Prvo zene 40+ koje su ti vrsnjakinje nazivas tetkama,a ljutis se sto taj odnos kod njih ne prolazi..
Pa one (kao i mi muski koji smo 40+ znamo odmah sta hocemo a sta necemo.
U svojim godinama i sa ovim iskustvom sam daleko od onoga daj sta das,a nisam jos toliko mator da prihvatam svaki skart zato sto moze da mi bude zanji seks u zivotu...
Znaci da ipak ti negde gresis u pristupu,ili si naletao na 'tete' koje vec imaju hebaca,pa te utese da se ne deprimiras....

sta ima i da te zanimam :pop:
- - - - - - - - - -
Perfi, nije on mutav...ocekuje rucak pre dezerta

:per:

Sta fali kolacima?

A da li si zvao forumašice na kafu?Ako neće da te tovare hranom lako ćeš da saznaš kako se kotiraš.

ovo je javna tema i sluzi za razmenu misljenja, te tako svako svakoga citira i komentarise bez da je ista pitan...nisam ti dosla na profil ili pp pa da umisljas kojesta

Nisi me dobro razumela. Upravo je suprotno od svega sto si napisala. Srecan sam sto si se udostojila da razmenis misljenje sa mnom. A za pp, profil itd. ne ocekujem od tebe, a i bilo bi previse i nedostojno na neki nacin u ovom slucaju.

Sve si ti u pravu, ali zar udovice, ako ce da budu moralne, ne bi trebalo uopste da se seksaju sa nekim drugim?

Udovice su puno tvrđi orah od raspuštenica jer je većina njih imala dobar brak a nisu ostale same svojim izborom .
Kategorija +40 nije najbolji izbor za treniranje ebačkih vještina jer takve uglavnom imaju djecu od 15-20 godina pa moraju paziti šta rade .
Posebno su oprezne prema neoženjenima od 30-40 godina jer su takvi uglavnom jebivjetri koji će poslije seksa puno da laju .
Poznato je da mi muškarci slabo znamo držati jezik za zubima .
Naravno da se i žene od +40 seksaju .Kod njih će lakše proći oženjen jer takav puno rizikuje i zbog toga mora da ćuti .

Back