Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
ma i ja sam tetka 40+, nema kod mene nista osim klope![]()
I ja sam cika +40,pa cu da koristim da klopam dok imam zube)))))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma i ja sam tetka 40+, nema kod mene nista osim klope![]()
Napišeš " kad čovjek nasrne na ove tetke preko 40 godina " i čudiš se što izvisiš ?
Možeš da nasrneš na pečeno prase ali sa ženama od +40 treba fino .
Njima nije seks prioritet i zbog toga sam uvjeren da ne glume .
Udovice su posebno osjetljiva kategorija . Njima treba moralna podrška a ne brzi seks .
Sve si ti u pravu, ali zar udovice, ako ce da budu moralne, ne bi trebalo uopste da se seksaju sa nekim drugim?
I ja sam cika +40,pa cu da koristim da klopam dok imam zube)))))

Nije nijedna izgovorila magičnu rečenicu
bejbi dođi da me tešiš juče mi je umro muž
i ti si indisponiran..
Hahaha..Valjam se od smeha
ne bi, trebalo bi da legnu u sanduk sa muzem i umru...sta ima i da zive bez njega.

Ala si ti moralna.![]()
ne bi, trebalo bi da legnu u sanduk sa muzem i umru...sta ima i da zive bez njega
- - - - - - - - - -
imas zube?![]()

Malo sam sumirao ove vaše odgovore i izvukao neke zaključke.
1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da masrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
2. neki predlažu da se prebacim na 30+; izgleda da je to najbolje jes' da me neće toviti al možda će dati piččke, jer ja nisam ni išao na tov nego u švaleraciju.
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dakje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.
HVALA VAM ŠTO STE MI RAZJASNILI OVO!![]()

ja sam ozbiljna, a ti tako
Neeee...Udovice na usivanje a udovci da ih seku.
Ko im je kriv pa su birali nekoga ko je umro pre njih.)))
Imas li ti jos urmasica?
Lako cemo za zube...

Znam zato me i ne zanimas.

Kome još trebaju zubi za urmašice?![]()
sta ima i da te zanimam![]()
Pa eto, tamo negde si mi odgovorila, a da ti nisam postavio pitanje. Ali hvala ti, u svakom slucaju, sto, ne samo sto citas (i sto ti je posao ovde), nego sto i odgovaras iako te nista nisam pitao niti sam nesto ruzno rekao.
A jel hoće da pruži utehu?![]()

1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da nasrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
2. neki predlažu da se prebacim na 30+; izgleda da je to najbolje jes' da me neće toviti al možda će dati piččke, jer ja nisam ni išao na tov nego u švaleraciju.
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dalje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.
sta ima i da te zanimam
- - - - - - - - - -
Perfi, nije on mutav...ocekuje rucak pre dezerta

1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da nasrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dalje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.
A da li si zvao forumašice na kafu?Ako neće da te tovare hranom lako ćeš da saznaš kako se kotiraš.Malo sam sumirao ove vaše odgovore i izvukao neke zaključke.
ovo je javna tema i sluzi za razmenu misljenja, te tako svako svakoga citira i komentarise bez da je ista pitan...nisam ti dosla na profil ili pp pa da umisljas kojesta
Sve si ti u pravu, ali zar udovice, ako ce da budu moralne, ne bi trebalo uopste da se seksaju sa nekim drugim?