40+

Vrlo ozbiljan post:
Dakle, zašto kad čovek nasrne na ove tetke preko 40 god. one obavezno
1. ne daju sex nego glume nevinašca u stilu: Ja od moje rastave pre 7 god još nisam bila sa muškarcem...ili Ja mog pokojnog Peru nikad ne bih prevarila...
2. iako ne daju sex hoće da me ubiju hranom i pićem te Jesi za rakiju, kafu, pivo, jesi gladan, evo ti čvarci ponesi ih, hoćeš slanine, pite, kolača...???
Molim vas samo ozbiljne komentare od kompetentnih osoba tj.40+. :think:

Te pod 1 obilazi u sirokom luku pogotovu udovice tu nesto nije u redu.Ove pod 2 kuliras.Naime nisam gladan ne pijem moze kisela voda ili kafa kolace ne jedem vezbam itd.Ali najbolje je pod 3.Nadji po preporuci neku normalnu zensku osobu ove sto si naveo su budale zato su i same u tim godinama.

Vrlo ozbiljan post:
1. ne daju sex nego glume nevinašca u stilu: Ja od moje rastave pre 7 god još nisam bila sa muškarcem...ili Ja mog pokojnog Peru nikad ne bih prevarila...
2. iako ne daju sex hoće da me ubiju hranom i pićem te Jesi za rakiju, kafu, pivo, jesi gladan, evo ti čvarci ponesi ih, hoćeš slanine, pite, kolača...???

Kao kompetentna osoba ženskoga pola, mogu samo da Ti kažem 100% si u pravu (sem ovo nutkanje hranom, jer ja nisam nešto ješna, ali i to je tako).
Mene je moj Dragi 4 godine čekao (siroto moje- i ne zezam se)!
Ali! ISPLATILO MU SE!

Kao i na svakoj temi, kompetentih je 10 posto, ostalo se pravi pametno.

Samouka je kompetentna, samo ne znam kako je izmerila isplativost ili

to podleze pod dizanje cene.

Vrlo ozbiljan post:

Stvarno i nije za sex ako ti tako kaze.

Khm a di smo tu mi neudate? Neke nikad ne postanu udovice i raspuštenice' To za ono prvo.A za drugo da dobiješ malo obline da ne žuljaš,a možda i majčinska briga.

status tu nije bitan
bitna je narodna mudrost koja kaze
-nema puske bez sesnaestkinje ni zene bez cetreskinje
i jos nesto to za zuljanje i obline
kazu da je lepse kad ljulja nego da zulja..
mozda,ali kad zulja duze se pamti

status tu nije bitan
bitna je narodna mudrost koja kaze
-nema puske bez sesnaestkinje ni zene bez cetreskinje
i jos nesto to za zuljanje i obline
kazu da je lepse kad ljulja nego da zulja..
mozda,ali kad zulja duze se pamti

Ah pa neznam kako je to kad muškarac žulja,nemam to iskustvo

Vrlo ozbiljan post:

to za hranu je povezano sa zeljom da ti pokazu da su dobre domacice. nisam 40+ ali mozda ti bude korisno
a ako odlazu sex nece da ispadnu lake
mozda su za ozbiljnu vezu ili brak ali ti najbolje znas

Back