40+

Udovice su puno tvrđi orah od raspuštenica jer je većina njih imala dobar brak a nisu ostale same svojim izborom .
Kategorija +40 nije najbolji izbor za treniranje ebačkih vještina jer takve uglavnom imaju djecu od 15-20 godina pa moraju paziti šta rade .
Posebno su oprezne prema neoženjenima od 30-40 godina jer su takvi uglavnom jebivjetri koji će poslije seksa puno da laju .
Poznato je da mi muškarci slabo znamo držati jezik za zubima .
Naravno da se i žene od +40 seksaju .Kod njih će lakše proći oženjen jer takav puno rizikuje i zbog toga mora da ćuti .

Zanimljivo razmisljanje. Znaci da postavljac teme ako nije ozenjen ima manje sanse u startu od nekog ozenjenog.

Malo sam sumirao ove vaše odgovore i izvukao neke zaključke.
1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da nasrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
2. neki predlažu da se prebacim na 30+; izgleda da je to najbolje jes' da me neće toviti al možda će dati piččke, jer ja nisam ni išao na tov nego u švaleraciju.
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dalje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.
HVALA VAM ŠTO STE MI RAZJASNILI OVO! :hvala:

Moze katanac....

Pa realno.
Iz nacina na koji pise imam utisak da je momak u ranim dvadesetim.
A moze da juri tek punoletne klinke,kod njih bar nema ni pet ni sest,hoces-hocu i 'ajmo.Ili nece i gotovo,bar ne zna da skuva ni caj,pa ga nece ubijati holesterolom...

Ako ga privlace zene 40+ koje su duplo starije...Samo to moze biti razlog.
Višš da je ipak stariji, ali ima objašnjenje i za to
što bi reko Cane "Da li zvonim na pogrešan broj,
da li zvonim na poogreešan broj?!
Hajde recii mii"

Pa kolega 40+ očigledno da zvoniš na pogrešan broj! :lol:

Višš da je ipak stariji, ali ima objašnjenje i za to
što bi reko Cane "Da li zvonim na pogrešan broj,
da li zvonim na poogreešan broj?!
Hajde recii mii"

Pa kolega 40+ očigledno da zvoniš na pogrešan broj! :lol:

Kolega zna sta hoce i sta radi, mozda samo zvonce treba podesiti na pravu melogiju

a mozda je brava vrmenska.

Malo sam sumirao ove vaše odgovore i izvukao neke zaključke.
1.neki me napadaju da sam poremecen što nasrćem na "jadne" udovice pa mi predlažu ove od 20, a da nasrnem na njih rekli bi mi da sam pedofil jer i ja imam 40+
2. neki predlažu da se prebacim na 30+; izgleda da je to najbolje jes' da me neće toviti al možda će dati piččke, jer ja nisam ni išao na tov nego u švaleraciju.
3. jedna ljubazna gospođa ovde reče da je i ona 40+ i da ni kod nje nema ništa osim kolača, nakon pažljive analize ustanovio sam da je to verovatno i istina, tj. njima je prestao biološki ciklus i one se više ne osećaju ženema pa se otimaju kao da im je 15 god. ali nisu ljute na "nasrtljivca" jer im je tako dao kompliment tj, on ih smatra i dalje ženama iako one to nisu, da mu to kompenzuju (pošto piččka više ne radi) one mu nude hranu i kolače...da ga bar time počaste.
HVALA VAM ŠTO STE MI RAZJASNILI OVO! :hvala:

eto, a ja kad kazem da je poslije 40te za vse kasno mene ubjedjuju da nije i prave me budalom:rtfm::evil:

nisam se upetljala

- - - - - - - - - -

kome bre treba sredovjecna zena :dash:

Ala se pravite s tim fantomkama...:hahaha:
Ybt,ja već celog veka krešem te tete uredno i sve po peesu,a vi te samo hrane,te više nisu funkcionalne,te kerac,te palac...
Ste vi normalni i normalne?
Yebu se ko štuke koje se yebu,a koje nikad nisu već i mužovima pužovima glumatale migrenu-te i inače ni za kerac nisu...

Elem...Pre par godina ,a i više,mom gariši( a tek taj što je mator:mrgreen:) drapnula ženca i ja posle dva meseca u posetu i to bez vece..
.Kad tamo-AFŽ-dve babe i donele lenju pitu s jabukama...Ja navalio na pitu ybg (babe neka Marko:mrgreen:)...Kad ono-evo još jedna i
to s pitom od jabuka...Ja i ovu pitu njam,njam...I još jedna donese! ! ! Samo sdam parče probao.:sad2:Raspadao se!
I čavrljanje-žurka!:hahaha:
Dobro,nije bilo kresanja baba,ali Marko ljubazan sa svima i sve ok...
Naravno Marko imućan opako i prodo upravo imanje u Sremu pa ne zna kud će s parama ,pita me u šta da investira-i sin mu težak
par miliona...Kažem mu da investira u sebe...
Posle se oženio za jednu Bosanku,izbeglicu dvaes godina mlađu od njega...Duševna,zgodna i kad ih posetim Marko ne ide nikud!:mrgreen:
Naravoučenije:Ybg...Kad ti nofčanik pet cantima debo,da viš kako šire noge i babe!:hahaha:

Очигледно да сам ја један од ретких који разуме жене од 40+... :heart::lol:

40+, најбоље године у жена, нећу детаљније да их неофирам... :per:

Па да ли су биле пилетина када сам и ја имао 40, 40 и неку? До своје 50 и неке нисам знао где да побегнем од вас.... :lol:

А и сад, ја са 60, и ви са 40, и која још приде, таман! :per:

Ti imaš 60 kao ja što imam 40 :lol:
svoje si smanjio za koju gromadu, a moje uvećao za koju mrvicu.
Msm da tebe žene ustvari proganjaju zbog rustičnog izgleda i žućkastih brčina a la Marko Kraljević.

E ,ali stvarno ne razumem ša fali teti od 4 banke...
Hajd nek su i u menopauzi pa malkice nervozne,tu i tamo zajapurene...
Malo pomaziš po kosi,po guzi da se smiri i sve bude opet lepo...
Godine,ko ima sreće ko ja, će stići same i niti je ružno ni sramota...
Eto taj moj pomenuti gariša ima normalne seksualne odnose s njegovom Bosankom
koja ,eto,zagazila i u šestu deceniju...Uzme neki šampon i šljaka...:lol:
Kako je Onazis sa Žaklinom? Što je imao enormno para?
Ybg,pare su opasan afrodizijak za žemske,ko to ne zna-nema pojma o životu uopšte!;)

Ti imaš 60 kao ja što imam 40 :lol:
svoje si smanjio za koju gromadu, a moje uvećao za koju mrvicu.
Msm da tebe žene ustvari proganjaju zbog rustičnog izgleda i žućkastih brčina a la Marko Kraljević.
Не.

Никад нелажем за своје године. Јуче сам напунио 60 година.

Опрости, нисам конкретно мислио на тебе, стварно незнам колико ти година. :)

Искрено, имао сам највише искуства са женама у том периоду, од моје 41. - 50/52. године.

Отуда и знам доста о томе, колико су жене у том периду савршене, топле, емотивне и заљубљиве. :)

Опасно је за мушкарца ако злоупотреби тај критични женски период. :)

За мене је био тај период са најлепшим искуствима са женама. :)

И отуда знам, по себи, а и по женама у том добу, да се најбоље слажу у сексу и у свему осталом са мојим садашњим годинама, и што се тиче животних питања... :)

Poslednja izmena:
E ,ali stvarno ne razumem ša fali teti od 4 banke...
Hajd nek su i u menopauzi pa malkice nervozne,tu i tamo zajapurene...
Malo pomaziš po kosi,po guzi da se smiri i sve bude opet lepo...
Godine,ko ima sreće ko ja, će stići same i niti je ružno ni sramota...
Eto taj moj pomenuti gariša ima normalne seksualne odnose s njegovom Bosankom
koja ,eto,zagazila i u šestu deceniju...Uzme neki šampon i šljaka...:lol:
Kako je Onazis sa Žaklinom? Što je imao enormno para?
Ybg,pare su opasan afrodizijak za žemske,ko to ne zna-nema pojma o životu uopšte!;)

Неможеш да разумеш?

Па то је прелазни период код жена, у доби од 40 - 42 године, и тада мушкарци морају бити веома опрезни због веома јаког емотивног стања жена у том периоду. Да се неби десиле негативне ситуације и то веома опасне.

Ala se pravite s tim fantomkama...:hahaha:
Ybt,ja već celog veka krešem te tete uredno i sve po peesu,a vi te samo hrane,te više nisu funkcionalne,te kerac,te palac...
Ste vi normalni i normalne?
Yebu se ko štuke koje se yebu,a koje nikad nisu već i mužovima pužovima glumatale migrenu-te i inače ni za kerac nisu...

Elem...Pre par godina ,a i više,mom gariši( a tek taj što je mator:mrgreen:) drapnula ženca i ja posle dva meseca u posetu i to bez vece..
.Kad tamo-AFŽ-dve babe i donele lenju pitu s jabukama...Ja navalio na pitu ybg (babe neka Marko:mrgreen:)...Kad ono-evo još jedna i
to s pitom od jabuka...Ja i ovu pitu njam,njam...I još jedna donese! ! ! Samo sdam parče probao.:sad2:Raspadao se!
I čavrljanje-žurka!:hahaha:
Dobro,nije bilo kresanja baba,ali Marko ljubazan sa svima i sve ok...
Naravno Marko imućan opako i prodo upravo imanje u Sremu pa ne zna kud će s parama ,pita me u šta da investira-i sin mu težak
par miliona...Kažem mu da investira u sebe...
Posle se oženio za jednu Bosanku,izbeglicu dvaes godina mlađu od njega...Duševna,zgodna i kad ih posetim Marko ne ide nikud!:mrgreen:
Naravoučenije:Ybg...Kad ti nofčanik pet cantima debo,da viš kako šire noge i babe!:hahaha:

Pa o tome ti i pričam, nema kresanja ali ima pite i lenje i sa sirom i sa mesom....pite DA piččke NE, a ja nisam išao na pitu. :(

Back