4 najosetljivije tacke kod zene

Pomoc, pomoc! U pripremi je diplomski rad i treba mi sto vise ispitanika. Evo o cemu se radi. Istrazivanja su pokazala da su muskarci najranjiviji kada im se "prebaci" nesto u vezi njihove visine, kose, duzine polnog organa ili karijere. Moj rad se bavi najosetljivijim tackama kod zena. Predpostavka je da su to (ne uvek ovim redosledom):

Unapred Vam se zahvaljujem i obecavam konacne statistike!
'de ti tako nepismena pišeš diplomski? =/

"Mudar" nacin da se saznaju godine i bolne tacke forumasica pa da im se posle iste nabijaju na nos :aha:

kada zaspim visoka sam 178 i lagana 55 kilograma

a cim se probudim------> naja

al zato imam super platu koja recimo nije dosla tek onako vetj sam se troodila i skupljala diplome

a zapad je srecom divno tlo

hocu reci imam ogromno samopouzdanje pa ih u tri recenice spakujem za loodnicu "dokazem ja njima da su gloopi ko rezervni tocak u gepeku" zauzimaju brezpotrebno prostor

pa nisi bolje mesto nasla za diplomski rad...
svi se nešto sete za takve radove u 1 ujutru :lol:
sta sad kod muskarca Kosa koji kur gad je bila tema i zene su rekle da im je sexy tjelav frajer ,takodje se razjasnilo da je protjelav frajer u procesu da postane seksi..... skk ???

pa vidiš to za kosu: ja rekla bivšem dečku kako ima par sedih, on se prepao. posle primetim da mu kosa baš opada, da se proredila i eto - od tad smo bivši. :rida:

Pomoc, pomoc! U pripremi je diplomski rad i treba mi sto vise ispitanika. Evo o cemu se radi. Istrazivanja su pokazala da su muskarci najranjiviji kada im se "prebaci" nesto u vezi njihove visine, kose, duzine polnog organa ili karijere. Moj rad se bavi najosetljivijim tackama kod zena. Predpostavka je da su to (ne uvek ovim redosledom):

1. Mlitava zadnjica/grudi/celulit/visak kilograma;

2a. Nos 2b. Usi

3a. "Posedovanje" porodice i dece (ukoliko je zena 25-30+)
3b. "Posedovanje" stalnog partnera (vazi za sve 18+)

4. Karijera

Zalmolila bih Vas da ukoliko ste zena, navedete koje od ovih tacaka su "ranjiva tema" za Vas, odnosno sta ne biste volili da Vam (potencijalni) partner navede kao manu. Sasvim je u redu ako se ne nadjete ni u jednoj od ovih tacaka ali je takodje u redu ako se nadjete u svim tackama. Zamolila bih Vas takodje za informaciju o Vasim godinama, ne mora bas u godinu, ali makar okvirno 18-25, 26-30, 31-35, 36-40...

Ukoliko ste muskaraca, zamolila bih Vas da na osnovu svog iskustva date odgovor.

e da, ja nemam slabe tačke, prevazišla sam samu sebe u svemu i sad sam super :hot:

1. Mlitava zadnjica/grudi/celulit/visak kilograma;

2a. Nos 2b. Usi

3a. "Posedovanje" porodice i dece (ukoliko je zena 25-30+)
3b. "Posedovanje" stalnog partnera (vazi za sve 18+)

4. Karijera

Zalmolila bih Vas da ukoliko ste zena, navedete koje od ovih tacaka su "ranjiva tema" za Vas, odnosno sta ne biste volili da Vam (potencijalni) partner navede kao manu. Sasvim je u redu ako se ne nadjete ni u jednoj od ovih tacaka ali je takodje u redu ako se nadjete u svim tackama. Zamolila bih Vas takodje za informaciju o Vasim godinama, ne mora bas u godinu, ali makar okvirno 18-25, 26-30, 31-35, 36-40...

Ukoliko ste muskaraca, zamolila bih Vas da na osnovu svog iskustva date odgovor.

Interesantna tema i raspored bolnih tačaka kod žena...

Back