27-mi mart: Dan Radosti, ili Dan Žalosti

KO JE U SRBIJI BIO PROTIV TITA?
Ni 5% stanovnistva!
Nemojte lagati BESRAMNO, ima nas koji se jos dobro secamo onih vremena. Sacekajte bar da pomremo pa onda sirite svoje ruzne nacionalisticke lazi...

Srbi su u jesen 41-e ISTERALI bravareve bandite iz Srbije radi Kragujevačkih i ostalih odmazdi, ali je i dalje 95 posto promonarahističkih Srba bilo oduševljeno i bilo za Bravara? :zcepanje:

25. март 1941. – Свeтолик М. Драгачeвац, срeски начeлник у пeнзији из Параћина, упутио писмо Адолфу Хитлeру у Бeрлин:

„...Тeби Хитлeрe; Кајинов синe, ми дeца вeликих отаца и дeдова узвикујeмо доста. Нe слушаш ли, наићи ћeш на бодрe мишицe нашe. Пролићeмо ти крв и ногом ти аждајe стати на врат да сe нe дигнeш.
Упамти да нас јe можда Господ Бог одрeдио да код нас добијeш одмазду за сва нeдeла“.

Драгачeвац ухапшeн у јуну и упућeн у Маутхаузeн, гдe јe погубљeн 1942. годинe.

90706172_10218970479186569_3001457089294893056_n.jpg

Sada može i važno(?) pitanje: Da li su se svi članovi kraljevske porodice koji su se sklonili u Britaniju, nakon britanske izdaje Monarhije trebali ODSELITI iz Britanije i prekinuti sve veze sa podlim Britancima! Da li im je kasno da to urade DANAS, ako sanjaju o obnovi Monarhije? :bravo:

AJJOOJJJ! Genijalno! Da li bi ugled kraljevske porodice među Srbima porastao ako bi se oni sada preselili u Moskvu! Mislim da bi im to bio genijalan potez! :bravo: :bravo: :bravo:
pitanje je da li bi u vezi njihovog povratak na vlast pomoglo i na mars da se odsele :maramica:
s obzirom da je tzv poks ili kako vec bese pred ove izbore stao u red onih koji nisu prihvatili bojkot mislim da su oni jos uvek prilicno daleko od realnosti "svoga" naroda , taman koliko je i narod daleko od opcije glasanja za njih kao ozbiljnu opciju bilo kog oblika vlasti.

Ako imaš primedbe na rad moderatora, žali se nadležnima i nemoj pljuvati po temama! Da se vratimo na tvoj komentar, koji isto, istina, nema veze sa temom! :zcepanje:Ti kažeš, 5 posto Srba bilo protiv Bravara, a pola Srba do oktobra 1944-e nije ni čulo za toga Bravara! Mnogi Srbi po brdima i selima za 4 godine rata nisu ni videli nemačkog vojnika! :zcepanje:

Poslednja izmena od moderatora:
pitanje je da li bi u vezi njihovog povratak na vlast pomoglo i na mars da se odsele :maramica:
s obzirom da je tzv poks ili kako vec bese pred ove izbore stao u red onih koji nisu prihvatili bojkot mislim da su oni jos uvek prilicno daleko od realnosti "svoga" naroda , taman koliko je i narod daleko od opcije glasanja za njih kao ozbiljnu opciju bilo kog oblika vlasti.
To su bila samo moja teoretska lupetanja, odnosno kao jedna od alternativa današnjoj 'demokratiji' po kojoj glasno ili tiho pljuje 70 posto građana Srbije! :super:

Да се "Горски цар" борио против шваба уместо што су његове пијане брадоње клале децу на 30км од Теразија можда и не би дошло до "окупације Србије Брозовим бригадама".
da si gledao jos neke filmove a ne samo bulajiceve i da si citao jos po nesto sto recimo sto nisu napisali pavlica, grba ili radovanovic bila bi ti ta materija ipak bliza :maramica:

Ako imaš primedbe na rad moderatora, žali se nadležnima i nemoj pljuvati po temama! Da se vratimo na tvoj komentar, koji isto, istina, nema veze sa temom! :zcepanje:Ti kažeš, 5 posto Srba bilo protiv Bravara, a pola Srba do oktobra 1944-e nije ni čulo za toga Bravara! Mnogi Srbi po brdima i selima za 4 godine rata nisu ni videli nemačkog vojnika! :zcepanje:

Onda za cicicu nije culo ni 3 posto.

Vi moderatori UOPSTE NE PODNOSITE ako neko ima misljenje koje se vama LICNO ne dopada. Svetite se na razne nacine: iskrivljavanjem teksta, brisanjem, vredjanjem ucesnika, pretnjama banom....
Vecina vas UOPSTE NIJE DORASLA ulozi moderatora na jedno tako znacajnom forumu iz Srbije kao sto je Krstarica.
Zalosno je da to oni sto su odgovorni za vas rad ne uvidjaju.

To su bila samo moja teoretska lupetanja, odnosno kao jedna od alternativa današnjoj 'demokratiji' po kojoj glasno ili tiho pljuje 70 posto građana Srbije! :super:

I ne zaboravimo oni su poslednji legalni suvereni teritorije od Vardara pa do Triglava

Da li se neki AVNOJ , skup bandita može smatrati legalnim, samo zato što ga je podržala jedna opskurna istorijska figura kao Čerčil, koja je posle prećutno odobravala egtekucije njegovih pulena kao opomenu da ćorava kutija mora ostati ćorava

Odlično! Ako bravar nema veze sa Kragujevačkom odmazdom, onda to ima veze sa četničkim akcijama borbe protiv okupatora, a koji su bili saveznici okupatora!??? :zcepanje::zcepanje: TILT! ERROR! SYSTEM OVEFLOW! SYSTEM HALTED to PROTECT ITSELF! :zcepanje::zcepanje:
Oni su se u pocetku rata borili zajedno...Ali, kada je bravar shvatio da cetnici sve vise prilaze Nemcima (sto se kasnije pokazalo kao tacno!) - tada su se partizani odvojili....

Odlično! Ako bravar nema veze sa Kragujevačkom odmazdom, onda to ima veze sa četničkim akcijama borbe protiv okupatora, a koji su bili saveznici okupatora!??? :zcepanje::zcepanje: TILT! ERROR! SYSTEM OVEFLOW! SYSTEM HALTED to PROTECT ITSELF! :zcepanje::zcepanje:
Verovatno su partizani trebali sedeti u sumi i cekati da REusi dobiju rat...Verovatno da se nisu trebali uopste boriti, tade ne bi bilo nikakvih zrtava...Trebali su pognuti glavu i sluziti okupatora, kao sto su radili cetnici - junaci...

Vi moderatori UOPSTE NE PODNOSITE ako neko ima misljenje koje se vama LICNO ne dopada. Svetite se na razne nacine: iskrivljavanjem teksta, brisanjem, vredjanjem ucesnika, pretnjama banom....
Vecina vas UOPSTE NIJE DORASLA ulozi moderatora na jedno tako znacajnom forumu iz Srbije kao sto je Krstarica.
Zalosno je da to oni sto su odgovorni za vas rad ne uvidjaju.
Sreća tvoja ( i MOJA! :zcepanje:) da nisam ovde moderator pa se ne moram da mislim šta ću sa tobom! Po pravilniku Krste je zabranjeno na temama raspravljati o korisnicima i moderatorima, a ti ga tupiš i dalje! :zcepanje:
Pa kaže: Za razliku od mnogih drugih, pokojnih foruma, Krsta je možda opstala zahvaljujući ovakvim moderatorima! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Sreća tvoja ( i MOJA! :zcepanje:) da nisam ovde moderator pa se ne moram da mislim šta ću sa tobom! Po pravilniku Krste je zabranjeno na temama raspravljati o korisnicima i moderatorima, a ti ga tupiš i dalje! :zcepanje:
Pa kaže: Za razliku od mnogih drugih, pokojnih foruma, Krsta je možda opstala zahvaljujući ovakvim moderatorima! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ne bih smeo na ovo da ti odgovorim da ne budem banovan. :hvala:

U Pravilniku jos kaze da moderator treba da "bude neutralan ucesnik diskusija", a ne da se svrastava na neku stranu...Da li su moderatori neutralni ucesnici?

Verovatno su partizani trebali sedeti u sumi i cekati da REusi dobiju rat...Verovatno da se nisu trebali uopste boriti, tade ne bi bilo nikakvih zrtava...Trebali su pognuti glavu i sluziti okupatora, kao sto su radili cetnici - junaci...
Odlično! Bilo bi mnogo MANJE žrtava! Znaš li da je u procentima 40 puta manje Bugara poginulo u WW2, zato što NISU imali svoga Bravara! :bravo:

Back