21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

:hahaha:

Još samo 3 dana i
BUM - meni 21.12. ističe kazna što nekoga opsovah

:hahaha1:

Bla, bla...truc. Klasicna iluminatska, covekomrzacka naklapanja. Slavi ti i dalje Horusa i mani se filozofije.

Bla, bla, truc... Klasična dubokoumna, dapače najdubokoumnija i najargumentovanija, priča na ovom forumu. Zaslužuje da dobije Nobelovu nagradu za inteLegenciju. :hahaha1: Slaviću šta god ja hoću. Šta ćeš preduzeti po tom pitanju?

Zar mislis da bi onaj koji ce nas udariti najavili?
Posebno ako nemaju nacin da ga zaustave?
A toliki kamen precnika 15 km nasa tehnologija ne moze da zaustavi, trenutno.
Teorijski samo ako bi ga otkrili 2,3 godine pre udara.

[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Object
Name
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Close
Approach
Date
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] CA
Distance*
(AU)
[/TD]
Distance*
(LD)
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Estimated
Diameter**
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] H
(mag)
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Relative
Velocity
(km/s)
[/TD]

[TD="align: center"][SIZE=-1] (2012 DA14) [/SIZE][/TD]
[TD="align: left"][SIZE=-1] 2013-Feb-15[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]0.0002[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]0.09[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]35 m - 79 m[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]24.4[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]7.78[/SIZE]
[/TD]

Prolazi na 0.09LD što mu dođe oko 34500km. U kosmičkim razmerama, to je sudar za dlaku. Oko 5.5 zemljinih prečnika.

[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Object
Name
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Close
Approach
Date
[/TD]
Distance*
(AU)
[/TD]
Distance*
(LD)
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Estimated
Diameter**
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] H
(mag)
[/TD]
[TD="bgcolor: #66CCFF, align: center"] Relative
Velocity
(km/s)
[/TD]

[TD="align: center"][SIZE=-1] (2012 DA14) [/SIZE][/TD]
[TD="align: left"][SIZE=-1] 2013-Feb-15[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]0.0002[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]0.09[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]35 m - 79 m[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]24.4[/SIZE][/TD]
[TD="align: center"][SIZE=-1]7.78[/SIZE]
[/TD]

Prolazi na 0.09LD što mu dođe oko 34500km. U kosmičkim razmerama, to je sudar za dlaku. Oko 5.5 zemljinih prečnika.

Ne sporim ja to sto si naveo.
Ja sporim cinjenicu da bi moguci sudar sa objektom koji bi unistio civilizaciju bio ouopste objavljen.

Ne sporim ja to sto si naveo.
Ja sporim cinjenicu da bi moguci sudar sa objektom koji bi unistio civilizaciju bio ouopste objavljen.

Pa vrlo moguće... Mada u tom slučaju je potpuno svejdno. Zapravo, ja bih prvi objavio... Mogli bi da se uživimo u Mad Max fazon bar za neko vreme :mrgreen:

20100308.gif

Pa vrlo moguće... Mada u tom slučaju je potpuno svejdno. Zapravo, ja bih prvi objavio... Mogli bi da se uživimo u Mad Max fazon bar za neko vreme :mrgreen:

20100308.gif

Kada saznas da prema Zemlji ide takva kamencina, i kada shvatis da je to neizbezno, onda dolazis do mistike, vere, nadanja.
Mozda bog postoji pa ce on skrenuti kamen?
A mozda ce to uraditi neka vanzemaljska civilizacija?
Cemu objavljivanje , kada ZASIGURNO ZNAS da ce pre nego taj kamen udari pola civilizacije nestati u neredima ?
Objavis a to se NE DESI?
Zato takvu privilegovanu informaciju cuvas, do kraja.......I sigurno ne objavljujes.

E sad su mi pričali šta je bilo daleke 1950. i neke godine prošlog veka...

Živeli seljaci na selu, daleko od civilizacije i jedna baba počne da proriče o smaku sveta:

Nestaće ceo okean, i more i reke i izvore sve, sve će se presušiti ...ali kad
ču za Moravu neku koja osta samo vir pa ljudi dolaze tu i poubijaju se između sebe
ko će pre da dohvati taj vir i ne dohvatiše.

:lol:

mogu malo da odem u off...ali i da se nadovzem na prethodni post.
kazu onaj bolesnik sto je poubijao onu decu u americi je prvo ubio svoju majku, koja se spremala najozbiljnije za smak sveta.
njemu i njoj se prorocanstvo obistinilo.
kao i onim sektasima koji su uizvrsili masovno samoubistrvo u strahu od smaka sveta...pa ako se zaista nadate da ce doci smak sveta, i smrtno se plasite tog dana vrlo je verovatno da vam se strahovi obistine.

Famozni 21. decembar sve je bliže, a time i trenutak istine za još jedno u nizu proročanstava o smaku svijeta.
188034_asteroidhittingtheearthdbycrypdan_kf.jpg

1. Zemlja će se sudariti s velikom planetom...
191843_smak-sveta_kf.jpg

2. "Poravnavanje planeta" uzrokovaće totalno pomračenje...
199350_asteroidi_kf.jpg

3. Masivni asteroid uništiće Zemlju...
263566_suncev-bic_kf.jpg

4. Masivna sunčeva baklja spaliće Zemlju...
215253_zemlja_kf.jpg

5. Zamena polova rezultiraće totalnim uništenjem...
http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/277819/Pet-najrasirenijih-teorija-o-kraju-sveta-

Koja je od ovih pet po Vama solucija hipoteticki nabliza mogucem scenariju,ili imate svoju mogucu viziju?
Sve da s e razumijemo pod ***NE daj BOZE***

Po mom misljenju najlogicnija je astronomsko-astroloska varijanta.

Usled precesije tacka preseka izmedju ekliptike i ekvatorijalnog pojasa se menja. Kako se duz ekliptike nalazi nasih 12 sazvezdja (obrnut redosled od kazaljke na satu) a svaki znak unutar koordinantog sistema ima 30' logicno je da 26000 podelimo sa brojem 30 i na taj nacin dobijemo broj 2600. Za nulti stepen uzimamo dan prolecne ravnodnevnice 21. mart. Taj 21. mart usled pomenute precesije pada u razlicit znak svakih 2600 godina. Kako smo mi trenutno u eri Riba, u koju smo usli negde u III veku p.n. ere, logicno je ocekivati da sada nekad izlazimo iz Pi i ulazimo u doba Aq. Dakle, 21. marta za nulti stepen ce biti uzet 0' Vodolije. Ne moze se tacno kazati kad dolazi do smene era (doba) jer su sazvezdja neretko preklopljena usled nejednake velicine ali mi sasvim logicno zvuci da su stari narodi bili odlicni poznavaoci astronomije.

Po mom Znanju o Kreatoru i kreaciji svih pet mogućnosti kao i svaka nova dodatna su 'prizivanje zlih duhova'. Prestanite da to činite, bit' će Vam bolje. PROBUDITE SE! Buđenje ne boli ali ipak zahtijeva da to i poželite.
Pitanje je samo da li vi želite da se probudite ili uživate u neznanju.
:heart: Love is the Key. Ljubav je ključ.

:hahaha:

:hahaha1:

Bla, bla, truc... Klasična dubokoumna, dapače najdubokoumnija i najargumentovanija, priča na ovom forumu. Zaslužuje da dobije Nobelovu nagradu za inteLegenciju. :hahaha1: Slaviću šta god ja hoću. Šta ćeš preduzeti po tom pitanju?

Da, da... Ti si jos jedan od onih sto se klanjaju muskom polnom organu. Ja necu nista preduzeti. Preduzece Bog kao sto je i do sada preduzimao. Kroz istoriju, u par navrata vas je lupio po glavudzi i opet ce. Meni je jedino bitno da prepoznam sotonino seme, a ti si jedan od njih.

Poslednja izmena:
Da, da... Ti si jos jedan od onih sto se klanjaju muskom polnom organu. Ja necu nista preduzeti. Preduzece Bog kao sto je i do sada preduzimao. Kroz istoriju, u par navrata vas je lupio po glavudzi i opet ce. Meni je jedino bitno da prepoznam sotonino seme, a ti si jedan od njih.

Ne ja časti mi. Ja kažem da se ne klanjam tome što ti govoriš, ti kažeš da se klanjam - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš koji .i. da govoriš bilo šta u moje i bilo čije ime?) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj deci. A naročito deci. I svim potomcima. Pošteno? Jadan taj tvoj bog koji traži krv. Svi oni volovi, ovnovi i golubovi koje je najveći satanista u istoriji, Mojsije, poklao na oltarima, i sve to lepo opisao u Trećoj knjizi Mojsijevoj, od I do XI poglavlja, žrtvovani su satani. Pišam na sotonino seme, na satanizam, na krv, kao i na sve sataniste koji veruju u krv i spasenje preko bilo čije krvi. Ne zanima me šta si ti, ali ja nisam ono što ti pišeš da jesam. Ja kažem da nisam što ti kažeš da jesam, ti kažeš da jesam - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš koji .i. da govoriš bilo šta u moje i bilo čije ime?) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj deci. A naročito deci. I svim potomcima. Pošteno? Promašio si temu. Ove gluposti koje si naškrabao nemaju veze sa vezom. I sve skupa zaslužuju jedan mali prdac.
farting_smiley.gif

Evo jučerašnjo-današnje najžešće provale samozvanog sanGEJzing gurua... jednog teškog Internet šarlatana, koji godinama laže ljude i širi strahove o 21.12.2012.

* * *

Pošto mi tehnika "ne da" da snimim ovo predavanje onda ću vam napisati samo najvažnije stvari.

Dana 21. 12. 2012. od 10h ujutro do 19h uveče treba da budete posebno rasterećeni, opušteni, smireni, u meditaciji, molitvi (ovde u ovo vreme od 10-19h religija niti religiozna praksa ne igraju nikakvu ulogu. Samo budite u tim satima u bilo kakvoj duhovnoj praksi).

U to vreme u trajanju od oko 8 MINUTA u generalnom poravnanju sunčevog sistema sa centrom galaksije, bićete izloženi talasu buđenja svesti. Tada ćete znati ko ste vi, šta ste, i šta treba da radite na Zemlji. Što više smirite vaš um, misli i emocije to ćete jasniju poruku dobiti!!! SVI ljudi će tog momenta u tih 8 minuta tačno znati koja je njihova uloga na Zemlji, i koju će ulogu imati u novom svetu i novom dobu u kom će osvanuti.

Po predanju drevnih maja, ta energija pošto traje samo oko 8 minuta i nema je opet za 26000 godina brzo nestaje sa Zemlje, pa su oni pravili piramide kako bi je zadržali bar za 2-3 meseca kada bi svi trebalo da se probude u tom roku. E, to je znanje drevnih o novom dobu. Taj talas energije će vam povezati još 10 isključenih struna DNK u medicini poznatiji kao džank DNK. Kada vam se one povežu ponovo ćete koristiti moći uma, a manje tehnologiju. SVA tehnologija koja bude nastajala će biti predviđena da se njome rukovodi na nivou uma.

KADA STVORITE NOV SVET I KADA BUDETE KORISTILI VAŠE "NOVE" MOĆI POTAKNUTE PONOVNIM POVEZIVANJEM DNK I OBE HEMISFERE MOZGA ... BIĆETE PONOVO JAKO INTERESANTNI MRAČNIMA...

Ovo novo doba se ponavljalo više puta u istoriji zemlje, tj. na svakih 26000 godina kada je čovečanstvo novo- tehnološki uznapredovalo i bivalo moćnije. Međutim UVEK su se malo kasnije pojavljivali oni koji nemaju dušu nego samo duh (u narodu poznatiji kao demoni, u ufologiji kao grej tj. sivi vanzemljci, i rasa nama poznatija kao reptili) koji su osvajali Zemlju i nametali svoj sistem vladavine.

Oni prvo dođu sa dobrim namerama i predstavljaju se u dobrom svetlu da bi uvek iznova porobili čovečanstvo za svoj sistem vladavine. Kada se ponovo budu pojavili ponudiće zemljanima njihovu tehnologiju, napredak i prosperitet ulaska u međugalaktičke saveze. Zemljani će se tada u to vreme opustiti odbrambeno i usmeriće se na izgradnju i nadogradnju postojećeg.

Kada im reptili budu ponudili saradnju imaće samo dva izbora i OBA će biti podjednako loša.

1. Da im poveruju, gde će ovi OPET osvojiti Zemlju na miran način.
2. Da se brane, ovako odbrambeno nemoćni će izgubiti rat ponovo.

Dakle, kada se pojave i ponude vam saradnju trebate odigrati MUDRO jer i oni igraju podmuklo sa vama. Napredujte tehnološki, umno, ALI nikad nemojte zanemariti svoju ODBRANU!!!! Neka SVE vaše snage budu usmerene da izmestite svoju odbranu u međuvremensku dimenziju prostora odakle je oni ne mogu videti!!!

Stavite pažnju na to da istražujete odbranu na bazi ZVUKA- to je najmoćnije oružje koje ikada može postojati! Zvukom ćete pobediti reptile da vam ponovo ne zauzmu vaš svet. Zvuk je taj koji stvara oblika materije i oblikuje je po svojim frekvencijama, ali isto tako može i da je dezintegriše na atome. Neka vaše oružje bude odbrambeno samo prema onima koji hoće da napadnu i porobe ponovo vaš, ovaj put nov svet!

Sledeće što treba da radite je da pravite čipove koji imaju emocije te da konstruišete topove koji će ispaljivati emociju LJUBAVI. To je jedino ono što će moći da uništi njihove brodove i zaštiti Zemlju od njihove armade.

NI JEDNO DRUGO ORUŽJE IM NEĆE MOĆI NIŠTA!!! SETITE SE SAMO KAKO SU POROBILI ZEMLJU PROŠLI PUT. OBEĆALI SU DA ĆE VAM DATI MOĆ STVARANJA, A ODUZELI SU VAM PSIHO-FIZIČKE MOĆI KOJE STE IMALI... SETITEEEEE SEEE SAD! SETITE SE DA STE SE BORILI VAŠIM IZUZETNO JAKIM NAORUŽANJEM ALI DA ONO NIJE NIŠTA POMOGLO. NJIHOVI BRODOVI SU OSTALI NETAKNUTI!

NEMOJTE PONOVITI ISTU GREŠKU!

Ovo je kanalisana poruka!

A evo i racionalnog odgovora...

Pošto ti pamet “ne da” da prihvatiš opštepoznate stvari, već samo nebuloze, nastavi da širiš neznanje među neukim ovcama, a mi ćemo argumentovano dokazati koliko si neuk i površan.

Dana 21.12.2012. od 10h ujutro do 19h uveče neće se ništa posebno dogoditi. Seti se samo koliko si se polomio, proteklih meseci, da širiš strahove od ovog datuma, i šta si sve bulaznio. Vikao si kako “on dolazi iz centra galaksije”, kao i “čuvajte se”, trajda, rajda, i sad kad smo tu, pred tim datumom, kad je trebalo da se dogodi ko zna šta spektakularno, ili da se “Zemlja pretvori u zvezdu”, što se nikada neće dogoditi, sad “daješ uputstva” (samo ne znam kome) šta da se radi tog dana u to vreme. Smešan si kao crtani film.

U to vreme, u trajanju od oko 8 minuta, u generalnom poravnanju Sunčevog sistema sa centrom galaksije, nećete i ne možete osetiti ništa posebno. Ma koliko verovali da će vam se “probuditi svest”, kako ti to neuko veliš, svi imaju svest i probudili su je poodavno, a od pojedinca do pojedinca zavisi na kom je nivou svesti. Onaj ko nema predispoziciju da bude na višem nivou svesti, ništa što se nalazi u centru galaksije ne može mu pomoći u tome. I tu je kraj priče. Jadne te tvoje ovce koje čekaju određeni datum da bi znale ko su, šta su i šta treba da rade ovde i sada. Priče o “novom svetu” i “novom dobu” su toliko puta ispričane i prežvakane da je postalo degutantno i krajnje neukusno. Uzgred, ovaj svet je iz dana u dan sve gori, nastaviće sve više da propada, i to nema nikakve veze sa nekim određenim datumom u ljudskom kalendaru.

Kakvom “predanju drevnih Maja” (sa velikim slovom M)? Šta ti znaš o predanju drevnih Maja? Kamen na kome je zasnovana “legenda o majanskom kalendaru” nema nikakve veze sa Majama. Zapravo, taj okrugli kamen pripada ili Astecima ili Toltecima. Evo i slike, da vidiš razliku:

201210.jpg

Dalje, u ovu notornu glupost kako su “Maje pravile piramide na Zemlji kako bi zadržale energiju iz centra galaksije” mogu da ti poveruju samo oni debili koje si ubedio kako će se “Zemlja pretvoriti u zvezdu”, dakle najgore neznalice. Pre 26000 godina nije postojala nijedna piramida na Zemlji, naročito ne piramide Maja. Da li je moguće da veruješ u sve ove nebuloze? A bezuspešno se trudiš da zvučiš kao da nešto znaš. Opa, sad se razumeš i u medicinu i “junk DNK”, odnosno kako ti veliš “Džank DNK” (mogao si to napisati i na ćirilici kao “џанк ДНК”). E jadu ljudski. I opet trabunjanja o nekakvim “moćima uma”. Strava i užas.

Kakav “novi svet”, bez “Caps Lock” slova - recidiva histerije (ženske bolesti) i shizofrenije? Svet sa GMO proserotinama kojima se puniš i propagiraš lekove, tablete i kaplete? Bljak. Kakve nebuloze. Kakve besmislene rečenične konstrukcije. “Korišćenje novih moći, potaknute ponovnim povezivanjem obe hemisfere mozga, da biste ponovo bili interesantni nekakvim mračnima.” Shvati već jednom da su svi oni koji imaju telo pala bića, da imaju tačku A (rođenje) i tačku B (smrt), te da nema, nigde i nikada, nikakve “nadogradnje materije”.

Otkud ti znaš šta se, kako i koliko ponavljalo više puta u istoriji? Trudiš se da ostaviš utisak kako se “nečega sećaš” ili “nešto znaš”, a zapravo ne vidiš dalje od nosa. Evo, ilustrovaću koliko ništa ne znaš i ne možeš da shvatiš i povežeš ovim primerom. U religiji (religijama), bilo kojoj religiji, nema nikakvih dokaza; još niko nije naišao na religiju koja nudi konkretan dokaz za to da se nešto dogodilo. Neke bajke koje su isprepletane oko Bude i Isusa, recimo, su samo bajke, ali vernici ih doživljavaju kao “čudo”. Tako, recimo, po budističkim spisima, gde god je Sidarta Gotama (Buda) hodao, iza njegovih stopala bi u otiscima (stopama) momentalno izrastao lotosov cvet (simbol prosvetljenja); dok je po Bibliji Isus, recimo, hodao po vodi. Razlika u tumačenju je u tome što budista ne spori “čuda” koja je činio Isus, ali hrišćani spore “čuda” koja je činio Buda, nazivajući ih glupostima. Mada, objektivno, i jesu gluposti, odnosno bajke. Tako, da, u stvari, bilo kakav dokaz o nečemu što se dogodilo pre 2500 godina, u vreme Bude, čvrst je koliko i bilo koji dokaz o nečemu što se dogodilo u vreme Isusa pre oko 2000 godina. Dakle nema nikakvih čvrstih dokaza. Karađorđe i Napoleon su živeli pre oko 200 godina, a neke stvari u vezi njih se ni dan-danas pouzdano ne znaju. Recimo, istoričari se spore oko toga da li je Karađorđe podigao ustanak 1804. u Orašcu, u Marićevića Jaruzi, uz sam turski han gde su Turci jeli i odmarali se dok su im se odmarali konji (što je nelogično), ili kilometar i po dalje, na takozvanoj “zaravni kod tri bresta”, koja su posečena pedesetih godina prošlog veka. A ovde i širom sveta imamo vernike (ili lakoverne ljude) koji su sigurni 100% šta se događalo pre 2000 godina. Posebno je smešna priča da je za vreme raspeća potpuno pomračenje Sunca trajalo tri sata. Potpuno pomračenje Sunca traje oko tri minuta, ali posle 1000 ili 2000 godina u literaturi se lako poveća na tri sata... Smešno kao crtani film. Tako i t ii tvoje tvrdnje. Ne znaš ništa o sadašnjem trenutku, ali znaš šta je bilo pre 26000 godina. Dalje, ne postoje bića bez duha (a ne duše, kako ti veliš). Nauči razliku između duha i duše, to su osnovne stvari.

I sad ide tvoja fantazija o reptilima, i ostalim konspirativnim mudima, o kojima ne znaš ama baš ništa. Ti si totalno lud. I to je tvoje pravo. Ali nemaš pravo da zaluđuješ druge ljude svojim nebulozama. Mnogo si gledao SF filmove i to je očigledno. Problem je što ti je pukla nit koja razdvaja realnost i fantaziju. I to je tvoje pravo. Ali nemaš pravo da neuke ljude učiš glupostima, a pametne koje ne možeš ubediti u te gluposti vređaš i izazivaš ih da ti desetostruko uzvrate.

Najgore u svemu je to što ti stvarno veruješ u sve ovo što pišeš. Umobolnice su pune takvih “prosvetljenih” kao što si ti. Ha ha ha. Ove nebuloze pri dnu teksta, ispisane “Caps Lock” slovima i uzvičnicima, ne vredi uopšte komentarisati, jer su posledica histerije (ženske bolesti) i shizofrenije. Šizoafektivna psihoza u svom najgorem vidu. U najboljem slučaju jako loš scenario za trećerazredni SF film. “Međuvremenska dimenzija prostora”. Kakva besmislena fraza. Bože sačuvaj i sakloni.

Kanalisana poruka veliš? Jeste, vala, kanalisana iz mokraćnih kanala bolesnog uma. Dno dna. Bez uzvičnika - recidiva histerije (ženske bolesti) i shizofrenije. Pih.

Back