21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne ja časti mi. Ja kažem da se ne klanjam tome što ti govoriš, ti kažeš da se klanjam - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš koji .i. da govoriš bilo šta u moje i bilo čije ime?) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj deci. A naročito deci. I svim potomcima. Pošteno? Jadan taj tvoj bog koji traži krv. Svi oni volovi, ovnovi i golubovi koje je najveći satanista u istoriji, Mojsije, poklao na oltarima, i sve to lepo opisao u Trećoj knjizi Mojsijevoj, od I do XI poglavlja, žrtvovani su satani. Pišam na sotonino seme, na satanizam, na krv, kao i na sve sataniste koji veruju u krv i spasenje preko bilo čije krvi. Ne zanima me šta si ti, ali ja nisam ono što ti pišeš da jesam. Ja kažem da nisam što ti kažeš da jesam, ti kažeš da jesam - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš koji .i. da govoriš bilo šta u moje i bilo čije ime?) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj deci. A naročito deci. I svim potomcima. Pošteno? Promašio si temu. Ove gluposti koje si naškrabao nemaju veze sa vezom. I sve skupa zaslužuju jedan mali prdac.
farting_smiley.gif

Za sve ovo sto si napisao postoji odgovor: Lucifer, tj. satana ili ti Ball, knez ovoga sveta je MAJSTOR LAZI I PREVARE! Ako ja gresim, GREH NA MOJU DUSU. Nije moje da sudim, i to si u pravu, samo nemoj postati zrtva te prevare.

zato sam se i dao u akciju :lol:

"Zivi svaki dan kao da ti je poslednji,jednom ces biti u pravu..." jel ovo nesto slutis :think:

:zroll:..ma ne,nije mi nista drugo palo na pamet u tom trenutku kad sam
otvorila nalog ovde...
A barem da se pridrzavam toga nego samo dzabe lupetam....
Nego sad je pravo vreme da pocnemo svi da se pridrzavamo toga sto pise u potpisu...

Po mom misljenju najlogicnija je astronomsko-astroloska varijanta.

Usled precesije tacka preseka izmedju ekliptike i ekvatorijalnog pojasa se menja. Kako se duz ekliptike nalazi nasih 12 sazvezdja (obrnut redosled od kazaljke na satu) a svaki znak unutar koordinantog sistema ima 30' logicno je da 26000 podelimo sa brojem 30 i na taj nacin dobijemo broj 2600. Za nulti stepen uzimamo dan prolecne ravnodnevnice 21. mart. Taj 21. mart usled pomenute precesije pada u razlicit znak svakih 2600 godina. Kako smo mi trenutno u eri Riba, u koju smo usli negde u III veku p.n. ere, logicno je ocekivati da sada nekad izlazimo iz Pi i ulazimo u doba Aq. Dakle, 21. marta za nulti stepen ce biti uzet 0' Vodolije. Ne moze se tacno kazati kad dolazi do smene era (doba) jer su sazvezdja neretko preklopljena usled nejednake velicine ali mi sasvim logicno zvuci da su stari narodi bili odlicni poznavaoci astronomije.

`Bem mu misa ala je ovo zanimljivo!
Moze jos malo tih nepovezanih recenica?

Него...
Да узимам ја слободан дан у петак?
Или још боље - да се прије одлска на посао упутим на оближњи аутопут.
У тачно 12 сати и 18 минута пустим ЦД са Били Ајдолом како пржи по рокенролу...
Или се лансирам у другу димензију са стилом или одслушам добар ЦД...
Биће ОК, у сваком случају.

Za sve ovo sto si napisao postoji odgovor: Lucifer, tj. satana ili ti Ball, knez ovoga sveta je MAJSTOR LAZI I PREVARE! Ako ja gresim, GREH NA MOJU DUSU. Nije moje da sudim, i to si u pravu, samo nemoj postati zrtva te prevare.

Uh, prdnuću od ovog komentara. Prvo ovako
smiley_fart.gif
a onda ovako
farting_smiley.gif
. A kad se izduvam, valjda od mene ostane mrlja, kao ova tačka. (.)

Pa pocni da skupljas,imas samo 2 dana fore z:mrgreen:

Šta se skuplja?

Još malo i... 21.12.2012. je tu. Iznenađen sam koliko su mediji posvećeni ovom datumu. Do te mere su se zaleteli sa najavama raznih scenarija da je to prosto neverovatno. Čak i na kanalu “National geographic” imamo emisije koje podučavaju publiku kako se pripremiti za slučaj da dođe do kolapsa sistema kakvog poznajemo u celosti. Kako skladištiti hranu i vodu za narednih 20 godina unapred itd. Znam ljude koji su ozbiljno uplašeni zbog medijskog spina o kraju sveta. Takođe, na istom kanalu forsiraju se emisije koje se bave preokupiranošću planete ljudima. Svaka emisija, jedna za drugom, bavi se problematikom čoveka i njegovog načina na koji živi na ovoj planeti.

Ako poznajete ljude koji su žrtve ovakvih medijskih i Internet pritisaka o kraju sveta, odmah im dajte savet da se ostave toga. Neka prestanu posećivati sajtove i forume koji se bave ovom tematikom. Neka isključe TV aparate. Sve ovo je još jedan vrlo vešto sastavljen program sa posebnim tajmingom za masovnu kontrolu. Ne dozvolite da vam prijatelji i bližnji budu kontrolisani putem TV-a i Interneta.

Ako baš zaista želite saznati, ili već znate, onda znate i to da Maje nisu predvidele kraj sveta, već kraj ciklusa načina merenja vremena po njihovoj tadašnjoj tradiciji i kulturi, i ništa više od toga.

Svi oni koji se profesionalno bave ovim stvarima, i koji su do sada mnoge uspeli da zavedu u pravcu razmišljanja da su teorije koje potvrđuju nekakve apokalipse i katastrofe zaista moguće, sve to je plod njihove mašte i domišljatosti, u cilju, kao i uvek, da zarade novac, putem prodaje karata na raznim predavanjima i forumima, kao i od prodaje njihovih knjiga.

Čast izuzecima koji naravno zaista pokušavaju informisati o tome kako i na koji način nas sistem zaista porobljava, i to je neka druga tema, ali kada je reč o 21.12.2012. onda treba biti obazriv kojim informacijama se daje validnost, jer ono u šta verujete, pa i poverujete, to i živite.

Čak 10% ljudi na planeti veruje u smak sveta 21.12.2012.

Očigledno je da je čak i Eskimima moguće prodati frižider.

Bilo i na RTS-ovom dnevniku 2 prilog od čak cirka 5min. i tome kako se deca traumatizuju.

Mirno spavajte, smak sveta će biti tek za 4-5 godina. :znamiguje:

Back