21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jes ti procito ista iz uvodnog posta ili iz dosad zatvorenih tema?
Ispada da se slazes sa najosnovnijim postavkama a ovamo se podsmevash.

Savet: procitaj temu pre no shto postujes .

Savjet Buudali i ostalima:
ne ponašaj se tako prema meni ni bilo kome drugom.
Imam dovoljno godina i inteligencije da to nije potrebno.
A što se tiče posmevanja:kud svi Turci,tud i mali Mujo.
Dok ovdje preovlađuje samo spamovanje i zajebancija,tako ću i ja.
A forum na kojem su samo ono koji se SLAŽU sa svim postavljenim nije forum.
Već sekta.
Ja sam napisao prije zezanja šta ZAISTA mislim o Doomsday scenariju.
Magnetic reversal.
Dalje me interesuje,jer to mislim da će biti.
Ostali nek raspravljalju.

Kada ce biti kraj sveta niko nezna pa ni maje ni nstradamus.....
Mi vec zivimo u zadnjem vremenu po Bibliji...RFID (cipovanje ljudi) sinovi izrailjevi ce se okupiti (nastanak Izraela kao drzave).....i jos mnogo toga......
Pise i da ce pasti Asteroid na zemlju e sad neznnamo niko od nas neznam kada ili kako ili gde ce pasti.... pasce ceo ili kao kisa....

Jedino sto mogu da zaljucim je da 12.21.2012. sto moze dabude je to da ce pasti asteroid zato sto ce tok dana Nibiru(planeta X) biti na zemljinoj orbiti.... ali opet ja se uzdam u Boga da ce nas on spasti(vernike)

e ovaj pdf je stvarno do jaja :D oziman torima vreme prolazi brze, istina... ja sam mislio da sam se samo ja istripovao, bas pre neki dan kazem devojci da tripujem da brzo prolaze dani i da nesto nije ok... e sad ovo za 2012. sta ja znam... ja sam ubedjen da ce se nesto desiti (to zato sto sam puno gledao youtube) ali mi neki sekundarni filling za osecaj govori da se ipak nista nece desiti, a onda kontam da prestanem da verujem u sve zivo.. posto sam ljudima odavno prestao da verujem.. u boga sam verovao tu i tamo do 16. godine.. sada verujem u nesto bem li ga sad... nesto kao neka sila/priroda tu i tamo.. i da svemir ima kraj 100%

Dule
e ovaj pdf je stvarno do jaja :)

Nemoj da se prerano radujes. Jos se nisu probudili WC Soljasi. :)

Sto se tice teme, ja se ne bih suvise vezivao za taj datum ili bilo koje datume i to samo zato sto ih je izneo jedan ne bas intelektualno divljenja vredan narod.

Mozda su oni bili mnogo duhovno razvijeniji i blizi unutrasnjem sopstvu od savremenog coveka potonulog u mrak materijalizma i pozitivizma, koji mu je od detinjstva nametnut... ali duh se ne moze uklopiti u brojeve ili datume niti je broj i trajanje ekvivalentno.

A cak i da su Maje u svojim orgijama zrtvovanja po 50000 ljudi dnevno i uz pomoc opojnih sredstava (u cemu su bili majstori) i dosli do nekog stanja svesti gde bi videli buducnost .... na toj viziji sigurno nije stajao datum napisan u uglu kao na video snimicima.

Maja gleda u buducnost (onaj u transu)

Poslednja izmena:
Ja ne kontam sta tu ima duhovno i intelektualno vredno u zrtvovanju drugih ljudskih bica da bi se "videla" buducnost.
To je za moj pojam obicno divljastvo.

Da li bi ste vi nekoga zrtvovali (znam da bi mene najradije, ali ne smete radi zakona:)) da bi videli buducnost?

Ja bi zrtvovo prase, jagnje i gajbu piva, ladnog, crnog.

Shalu na stranu lajt motiv cele price po meni i lezi u promenama ljudske percepcije i prelasku u nivo postojanja koji ce nas unaprediti i kako rekoh negde na slicnim temama, konacno napraviti ljude od covekolikih majmuna, sto smo ,verujem danas josh uvek.

Ja ću 22. decembra 2012. da se obradujem dolasku još jedne zime.
Takođe ću telefonirati sestri koja živi daleko odavde i zezati kako je ušla u 40. godinu...
Ono,nije baba,ali uskoro će,jer će joj ćerka imati 17 godina.
Na šta će ona da me pošalje negdje.
Oli je to druga dimenzija ili će shift svijesti da me spriječi da valjama gluposti?
Vidjećemo.
Čini mi se da ću biti za**bant kao i sad.

Ja cu se tog dana u decembru date godine shape shiftovati u Mocnog Rendzera (rekli su da ce me primiti u ekipu) i stati na branik zemlje i covecanstva.
Jes da mislim da nece biti nista, ali neka...nek me novinari slikaju.. :)

cek a zar nije 21.12. 2112. ?
21.12.2012. po jednom od 22 različita kalendara koja su koristile Maje. Samo, svi se lože na ovaj, a ostale zaboravljaju. A ja se pitam: ako su Maje bile tako dobre u tim stvarima, zašto su imale 22 različita kalendara? To me podsjeti na priču o lijekovima protiv ćelavosti. Postoji siguran pokazatelj da ni jedan lijek nije dobar. Da postoji bilo koji efikasan lijek, svi ostali bi propali i postojao bi samo taj jedan.

:)

Sto se tice teme, ja se ne bih suvise vezivao za taj datum ili bilo koje datume i to samo zato sto ih je izneo jedan ne bas intelektualno divljenja vredan narod.

:hahaha::hahaha::hahaha: Ma da, Maje su baš bile glupe. Jest da su bili tehnološki najnaprednija civilizacija u Americi u periodu pre dolaska Španaca i da su na nekim poljima bili napredniji od Evropljana, ali nisu bili ništa vredno divljenja.:roll:

oziman je dovoljno pametan da se ne vezuje za neki konkretan datum. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da svaki datum, bez obzira koliko bio dalek, ipak jednom dođe i - prođe. A onda se pokaže koliko su smiješni oni koji se za njega vežu.

Pitam se kako nisu predvideli da ce da ih pocisti pizzaro to je za njih bio smak sveta...A sto se tog datuma tice jedino sto mene intrigira po malo jeste ona prica o menjanu polova i suncanim vetrovima.....Moramo prvo da prezivimo zimu(svinjski grip):D

Pitam se kako nisu predvideli da ce da ih pocisti pizzaro to je za njih bio smak sveta...A sto se tog datuma tice jedino sto mene intrigira po malo jeste ona prica o menjanu polova i suncanim vetrovima.....Moramo prvo da prezivimo zimu(svinjski grip):D

Pa, ne da su predvideli, nego tvrde da im je bog Virakocha obecao da ce se vratit. Kad su videli visoke,bele ljude sa bradama, oni su se , jadni, ponadali da se vratio bog. Rest is history (bloody history).

Back