21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Treba da misle o tome kako da otklone Negativnu misao iz svojih umova i da je ucine bar manje Negativnom ili cak Pozitivnom. Celokupna misao covecanstva do ovog trenutka je i dovela do toga da promena majke Zemlje na visu vibraciju zelenog zraka (sa zutog) bude kataklizmicna a ne harmonicna. Odatle zemljotresi, tornada, cunamiji globalno zagrevanje i ostali prateci efekti teske promene kroz koju Zemlja prolazi. Shvatite, Zemlja evoluira a i mi sa njom. Ta promena je sasvim prirodna samo smo je mi ucinili teskom. Potrebno je sacuvati mir koliko god nam Duh bude dozvoljavao bez obzira sta se bude desavalo..

Teško da su dosadašnje misli čovečanstva doveli svest na višu vibraciju.Ovoliko zla na zemlji nije bilo u istoriji čovečanstva koliko u zadnjih par stotina godina,a sada se to zlo kulminira što se i vidi po događanjima i ponašanju ljudi.Teško da sve to uzdiže svest.Pre bi rekao da je to propadanje ljudske svesti do dna koliko svest može nisko da bude.I zato sada snosimo posledice naših dela,odnosno sada je žetva naše setve.Zemljotresi, tornada, cunamiji globalno zagrevanje i ostali prateci efekti teske promene kroz koju Zemlja prolazi sve su to posledice našeg zla na ovoj planeti i to sada žanjemo.
Nije to negativna misao,već spoznaja stvarne činjenice i stanja.A pozitivno možemo razmišljati samo ako spoznamo šta je to loše što smo učinili ovoj planeti.

Teško da su dosadašnje misli čovečanstva doveli svest na višu vibraciju.Ovoliko zla na zemlji nije bilo u istoriji čovečanstva koliko u zadnjih par stotina godina,a sada se to zlo kulminira što se i vidi po događanjima i ponašanju ljudi.Teško da sve to uzdiže svest.Pre bi rekao da je to propadanje ljudske svesti do dna koliko svest može nisko da bude.I zato sada snosimo posledice naših dela,odnosno sada je žetva naše setve.Zemljotresi, tornada, cunamiji globalno zagrevanje i ostali prateci efekti teske promene kroz koju Zemlja prolazi sve su to posledice našeg zla na ovoj planeti i to sada žanjemo.
Nije to negativna misao,već spoznaja stvarne činjenice i stanja.A pozitivno možemo razmišljati samo ako spoznamo šta je to loše što smo učinili ovoj planeti.

Ja nisam siguran da li je zlo danas najvece ili je mozda isto kao i uvek sto je bilo ali u predhodne 2000 godine da kazem nismo mogli ni da vidimo koliko je veliko to zlo jer nije postojao internet...Dok sad trenutno mozemo da vidimo koliko je zlo jer danas informacije putuu veoma brzo dok je ranije zlo krilo svoju velicinu, niko nije mogo da zna sta se desava na drugom kraju zemlje da li, se vodi neka krvava bitka, da li je izvrsen neki masakar itd...

I ja mislim da je zlo danas malo vece ali zbog ovog nisam bas siguran i to mi ponekad ostavlja utisak da je covekova svest ista i nepromenjena vec da kazem 2500 god, samo je tehnologija napredovala a covekova svest stoji u mesto.Zlo verovatno ima istu velicinu kao i uvek samo ssto danas uz pomoc tehnologije mozemo da je vidimo!

Web Bot

Web Bot je kompjuterski program za koji se tvrdi da je u stanju da predvidi buduce dogadjaje pracenjem kljucnih reci na internetu. Nastao je 1997. kao alat za predvidjanje trendova na trzistu akcija. Kreatori programa koji sebe nazivaju Vremenski Monasi, drze ovu tehnologiju i algoritme u tajnosti i predvidjanja plasiraju preko sajta halfpasthuman.com.

Vremenski Monasi tvrde da je Web Bot uspesno predvideo sledece dogadjaje: Napad 11. septembra ( u junu predvideo katastrofalan dogadjaj za narednih 60-90 dana),Napade antraksom iz 2001.,Nesrecu spejssatla Kolumbija 2003.,Zemljotres u Indijskom okeanu 2004.,Uragan Katrina i njegovo razaranje.

Ali je zato pogresno predvideo : veliki zemljotres u Vankuveru u decembru 2008., globalni dogadjaj na obalama sredinom 2009., kolaps dolara pocetkom 2009.

Medjutim dalje predvidja:

-Veliki teroristicki napad 8.Jula 2010.
-Veliku svetsku prekretnicu 11.Novembra 2010. (moguce Treci Svetsi rat)
-Lansiranje prvih raketa (nuklearnih?) u Trecem Svetskom ratu 14.Decembra 2010.
-Globalnu kataklizmu 2012. koja ce rezultirati obrtanjem magnetnih polova ili nuklearni rat vecih razmera

Ova dva nezavisna sistema izazivaju iznenadjenje jer oba predvidjaju zlokobne dogadjaje za kraj ove godine. Kada tome dodamo i misticna predvidjanja Baba Vange, o globalnom ratu pred kraj 2010., cela stvar se dodatno komplikuje.

Mislite o tome.

lepo je kad se o timewave zero otvore bar dve teme, a klip kaci na skoro svaku aktuelnu :)
a posebno je lepo siriti paniku, lazne informacije i ostale nebuloze po forumu.
dalje, anketa je lose uradjena, treba postaviti i stavku o galaktickom poravnanju, izuzetnom fenomenu, koji je postavljac teme smatrao izgleda totalno nebitnim.
sto se tice stvari koje su "predvidjene" kao na primer teroristicki napadi na new york, volela bih neki link kao sto je postavljen link za 2012. sto se tice ostalih "predvidjanja" jedva cekam jul mesec :) zatim novembar :) pa i sam decembar :)
danas sam u jednim dnevnim novinama procitala zanimljive teorije o "predskazanjima smaka sveta", kome to ide u prilog da se takve price plasiraju, ko najvise profitira od razno raznih "informacija i poluinformacija" od smrtonosnih virusa preko pomracenja sunca pa do 2012.
vreme ce izgleda pokazati ko je u pravu a ko nije kao i mnogo puta do sada :) tako da... nema sta da mislim o tome... mislicu o tome ako mozda do toga nekad tamo dodje ;)

Ja ostajem pri stavu da vidovitost postoji. Oni koji misle da je vreme isto sto i linija u prostoru ne mogu tako nesto da svare, ali oni koji znaju da je vreme intuicija potpuno nezavisna od opazajne stavarnosti za njih je fenomen vidovitosti vise nego moguc.

Medjutim, sto se tice ovih Vangi i slicno mozda je ona i imala viziju buducnosti ali veliki problem u tome jeste datum. Nisu to video snimci sa datumom u uglu. Ne postoji nacin da neko odredi vreme svojih vizija pa bile oni Maje i Vange svejedno. Tako da ove price sa datumima jesu sarlatanstvo.

lepo je kad se o timewave zero otvore bar dve teme,
sto se tice stvari koje su "predvidjene" kao na primer teroristicki napadi na new york, volela bih neki link kao sto je postavljen link za 2012.
1981TWZ2012.gif

Izvolte!

auuuu pa ovo je replika za pamcenje :)

Drag mi je Sokrat ali mi je draza istina. :mrgreen:

Nikada nisam ja podrzavao ta ocekivanja smaka sveta. To je veoma cudna psihologija koja nije nimalo pohvalna za aktera iste kada se analizira, jer ocito ukazuje na prikrivene suicidalne tendencije ili bar zelju za promenom u zivotu. Bolje menjajte zivot na drugi nacin a ne nesvesnim ocekivanjem sveopsteg rata uz iskazivanje radosti zbog toga. Takvu promenu u zivotu bolje je da izbegnemo.

Poslednja izmena:
Drag mi je Sokrat ali mi je draza istina. :mrgreen:

Nikada nisam ja podrzavao ta ocekivanja smaka sveta. To je veoma cudna psihologija koja nije nimalo pohvalna za aktera iste kada se analizira, jer ocito ukazuje na prikrivene suicidalne tendencije ili bar zelju za promenom u zivotu. Bolje menjajte zivot na drugi nacin a ne nesvesnim ocekivanjem sveopsteg rata uz iskazivanje radosti zbog toga. Takvu promenu u zivotu bolje je da izbegnemo.

kako nisi? a onda kad si tvrdio jesenas da cemo ostati bez interneta zbog suncevih oluja ili cega vec i da ce to biti uvod u smak sveta 2012?

ne prepucavamo se na licnom nivou, ovo je sada vrlo interesantno, nesto usko vezano za temu. naime oziman je imao teoriju o prekidu skoro svih vrsta signala, tamo negde proslog leta, a sve to je bilo najavljeno za kraj 2009, a opet sve to zajedno je trebalo biti uvod za kraj sveta i 2012 godinu. sada tvrdi nesto drugo.

kako nisi? a onda kad si tvrdio jesenas da cemo ostati bez interneta zbog suncevih oluja ili cega vec i da ce to biti uvod u smak sveta 2012?

Pisao sam da ce se tada pojaviti prvi znaci priblizavanja Nibirua Zemlji i da ce to biti uvod u kraj sveta.
Nibiru se nije pojavio i to je to. Ne znaci da se nece pojaviti ili da ne postoji, Usled lazi u kojima zivimo ne mozemo znati nista sigurno sta se desava i sta ce se desavati..
Sto se tice suncevih oluja to je mozda moguce predvideti naucnim metodom, to ne spada u vidovitost. A sumnjivo je sto su poslali onu sondu da meri upravo sunceve oluje. A ako je i predvidjeno sigurno nam vladari sveta nece staviti na uvid tu informaciju. Tako da nista ni od toga. Samo nagadjanja kojima se mozemo zabavaljati ali i ne moramo.

Pisao sam da ce se tada pojaviti prvi znaci priblizavanja Nibirua Zemlji i da ce to biti uvod u kraj sveta. Nibiru se nije pojavio i to je to. Ne znaci da se nece pojaviti ili da ne postoji, Usled lazi u kojima zivimo ne mozemo znati nista sigurno sta se desava i sta ce se desavati..
Sto se tice suncevih oluja to je mozda moguce predvideti naucnim metodom, to ne spada u vidovitost. A sumnjivo je sto su poslali onu sondu da meri upravo sunceve oluje. A ako je i predvidjeno sigurno nam vladari sveta nece staviti na uvid tu informaciju. Tako da nista ni od toga. Samo nagadjanja kojima se mozemo zabavaljati ali i ne moramo.

drugim recima priznajes da si sada sam sebe demoantovao?
dalje, jos jedna od stvari koje se nisu dogodile si upravo opisao, iako su bile "predvidjene". i to uz komentare ako se dobro secam "aha, pitacu vas kad budete ostali bez tv signala, bez interneta, ko ce se onda smejati...". kao sto vidimo, nismo ostali bez tv signala, bez interneta, za nibiru smo apsolvirali da ne postoji (iako neki tvrde da su tu planetu unistili veliki i mali zeleni)...
isto je i sa ovom prekognacijom sa teme... sto bi rekli nasi stari "tresla se gora rodio se mish".

to nije link, to u stvari nije nista. imamo dogadjaje koji su se desili, podeljeni su na razne datume, za 2007 imamo tri znaka pitanja (???), za 2011 imamo nista, a nigde izvora :) ovo sam i ja mogla da iscrtam i za 2012 da stavim znak pitanja :)

Pa vrhovi su 'bitni' dogadjaji. Trazila si za 9/11, to si i dobila. Vrh do njega je napad na Irak 2003e. To sto za 2007 nema nista ne znaci da u trenutku kada je pravljen grafik taj datum nije predstavljao bitan vektor verovatnoce/mogucnosti. Jer covecanstvo se dosta pita u tome. Buducnost nije apsolutno nepromenjiva. Imaj to na umu i taj cinizam koji negujes ce biti u velikoj meri ublazen. Mislim, meni ne smeta, ali steta je da se trujes time. Taj grafik jeste vremenska linija Terensa Mekene. Cudi me da ne primecujes ocigledno kada je 2012. u pitanju...:rtfm: Aj ope pogledaj!;)

Pa vrhovi su 'bitni' dogadjaji. Trazila si za 9/11, to si i dobila. Vrh do njega je napad na Irak 2003e. To sto za 2007 nema nista ne znaci da u trenutku kada je pravljen grafik taj datum nije predstavljao bitan vektor verovatnoce/mogucnosti. Jer covecanstvo se dosta pita u tome. Buducnost nije apsolutno nepromenjiva. Imaj to na umu i taj cinizam koji negujes ce biti u velikoj meri ublazen. Mislim, meni ne smeta, ali steta je da se trujes time. Taj grafik jeste vremenska linija Terensa Mekene. Cudi me da ne primecujes ocigledno kada je 2012. u pitanju...:rtfm: Aj ope pogledaj!;)

Kako je lepo i lako nacrtati neki grafikon, pa onda "unazad" traziti vazne dogadjaje.
TO je smesno.
Po cemu je rat SAD sa Irakom zasluzio vrh?
Po cemu je taj rat globalno vazan?
Takvih je tokom istorije bilo na hiljade, ali eto, zato sto je slucajno vrh na toj godini, on postaje vazan.
Nemojte biti smesni, sramotno je to sto pricate.Sramotno prema forumu na kojem pisete, jer ovo enma nikakve veze sa naptrprirodnim, izuzev ako ljudsku glupost ne poistovecujes sa tim

Kako je lepo i lako nacrtati neki grafikon, pa onda "unazad" traziti vazne dogadjaje.
TO je smesno.
Po cemu je rat SAD sa Irakom zasluzio vrh?
Po cemu je taj rat globalno vazan?
Takvih je tokom istorije bilo na hiljade, ali eto, zato sto je slucajno vrh na toj godini, on postaje vazan.
Nemojte biti smesni, sramotno je to sto pricate.Sramotno prema forumu na kojem pisete, jer ovo enma nikakve veze sa naptrprirodnim, izuzev ako ljudsku glupost ne poistovecujes sa tim

Da li ti je zaista jasno na koji nacin se doslo do tog grafikona?
Drago mi je da te zabavlja, ovo je ipak zabavni deo foruma.
SAD su veoma vazan planetarni faktor, pa samim tim i njene invazije na druge zemlje.
I drugi ratovi imaju svoje vrhove u zavisnosti od stepena njihovog noviteta i vaznosti uticaja.
Ovo je pre svega misterija. Globalna. Ne moze se poreci njena prisutnost.

Ja nisam siguran da li je zlo danas najvece ili je mozda isto kao i uvek sto je bilo ali u predhodne 2000 godine da kazem nismo mogli ni da vidimo koliko je veliko to zlo jer nije postojao internet...Dok sad trenutno mozemo da vidimo koliko je zlo jer danas informacije putuu veoma brzo dok je ranije zlo krilo svoju velicinu, niko nije mogo da zna sta se desava na drugom kraju zemlje da li, se vodi neka krvava bitka, da li je izvrsen neki masakar itd...

I ja mislim da je zlo danas malo vece ali zbog ovog nisam bas siguran i to mi ponekad ostavlja utisak da je covekova svest ista i nepromenjena vec da kazem 2500 god, samo je tehnologija napredovala a covekova svest stoji u mesto.Zlo verovatno ima istu velicinu kao i uvek samo ssto danas uz pomoc tehnologije mozemo da je vidimo!
Pa ako nisi siguran treba da uzmeš u obzir da pre 2000 godina nisu menjali genetske informacije,nisu eksperimentisali na životinjama,nisu trovali vazduh,zemlju, vodu,okeane,nisu zemlju zagađivali radioaktivnim izotopom,nisu koristili oružje masovnog uništenja,nisu menjali klimu,nisu menjali magnetno polje zemlje,nisu uništavali ozonski omotač,nisu istrebljivali prašume i nisu istrebljivali životinjske vrste itd,itd,itd da ne nabrajam dalje,i da bi videli to zlo ni najmanje nije potreban internet jer zlo se vidi kroz posledica a ne kroz informacije.Znači današnje zlo nikako ne može da se uporedi sa onim pre 2000 godina.
Što više ljudi pre 2000 godina su bili daleko duhovniji nego danas.
Znaci 2012 godine kao godina preokreta i promena vidljivo golim okom.

Poslednja izmena:
Što više ljudi pre 2000 godina su bili daleko duhovniji nego danas.
Ako je duhovnost ritualno zrtvovanje zivotinja i ljudi to imas i danas ( satanisti i ostali)
Misljenja sam da je danas duhovnost daleko veca ali samo kod malog procenta populacije.

Sto se tice teme dodao bih jos nekoliko znakova:

- Nostradamus je u svom prorocanstvu zapisao da ce se veliki rat zbiti posle atentata na prvog americkog predsednika koji je crn

- U kremanskom prorocanstvu stoji da ce kraj sveta nastati onda kada svi Srbi budu stali pod jednu krusku ( posle parcanja Srbije [bez Kosova, Crne gore...] pogledajte kartu i zakljucite jeli teritorija nase zemlje poseca na krusku)

toliko bitan da je "vrh" milimetarski priblizan 9/11 i ratu usa sa irakom... a opet upisana tri znaka pitanja. dalje, pored 9/11 ne stoji tacan datum nego vektor ide malo ispod 2000 te, tako da smatram da to nista ne znaci dok mi ne turis knjigu pod nos i ne kazes "evo gde je terens napisao jos 1992 da ce 9/11 biti teroristicki napad na new york". i tacka. onda cu javno da ti se izvinim ;)
sto se cinizma tice, u pitanju predskazanja i to vrlo preciznih sam veoma skepticna jer nikako ne mozemo predvideti tacan datum necega tako velikog i bitnog kao sto je na primer 3 svetski rat, tako da mi sve ovo deluje jako smesno. o smaku sveta da ne pricam. uostalom, zivi bili pa videli, novembar nije daleko :)

Back