21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nostradamus je napisao da ce tada na nebu sijati dva sunca,ono drugo,novo ce sijati 7 dana a onda ce poceti katastrofa kao ratovi neznam sta,takodje je napisao da ce na zemlji u dalekoj buducnosti postojati duhovni svet,nista materijalno i da ce tada ljudi ziveti u blagostanju i vecnoj ljubavi.Takodje na taj datum zemljina kugla prelazi i zodijackog znaka nekog neznam bas kog u znak Ribe mislim jer i sama zemlja ima horoskop kao i ljudi na njoj,mislim da kalendar Maja bas to pokazuje,to prelazno doba,kakav smak sveta,gluposti,a ako neko misli da ovo nije tacno sto sam napisao neka prvo malo procita negde pa onda neka se smeje....

Nostradamus je napisao da ce tada na nebu sijati dva sunca,ono drugo,novo ce sijati 7 dana a onda ce poceti katastrofa kao ratovi neznam sta,takodje je napisao da ce na zemlji u dalekoj buducnosti postojati duhovni svet,nista materijalno i da ce tada ljudi ziveti u blagostanju i vecnoj ljubavi.Takodje na taj datum zemljina kugla prelazi i zodijackog znaka nekog neznam bas kog u znak Ribe mislim jer i sama zemlja ima horoskop kao i ljudi na njoj,mislim da kalendar Maja bas to pokazuje,to prelazno doba,kakav smak sveta,gluposti,a ako neko misli da ovo nije tacno sto sam napisao neka prvo malo procita negde pa onda neka se smeje....

Iz Riba u Vodoliju.

Cenim svako , pa i tvoje mišljenje ali :
Ta proročanstva tog Vange su čista glupost...pa gde je onda taj rat u Indoneziji i na koja četri predsednika su izvršeni atentati ( to je po tom bezveznom proročanstvu već trebalo da se desi ... kad je predvideo sve te strašne bolesti i suše što nije predvideo "svinjski grip" i veliku ekonomsku krizu što nam se stvarno dešava . A o tome koliko to nema veze govori i to što predviđa invaziju muslimana u Evropu a onda ekonomski napredak ( svi znamo koliko su muslimani nazadniji i idu iza Hrišćana bar se tako vidi po sporom napredku muslimanskih zamalja ) čast izuzecima ( ne mislim ništa... na rasnoj osnovi ) . To što je o medicini predvideo za 2100-tu godinu moćiće da se koristi već za desetak godina ( medicina napreduje iz dana u dan ) .
A u ostalom u kog ti boga veruješ ... ?
:)

Ta proročanstva tog Vange su čista glupost...pa gde je onda taj rat u Indoneziji i na koja četri predsednika su izvršeni atentati ( to je po tom bezveznom proročanstvu već trebalo da se desi ... kad je predvideo sve te strašne bolesti i suše što nije predvideo "svinjski grip" i veliku ekonomsku krizu što nam se stvarno dešava . A o tome koliko to nema veze govori i to što predviđa invaziju muslimana u Evropu a onda ekonomski napredak ( svi znamo koliko su muslimani nazadniji i idu iza Hrišćana bar se tako vidi po sporom napredku muslimanskih zamalja ) čast izuzecima ( ne mislim ništa... na rasnoj osnovi ) . To što je o medicini predvideo za 2100-tu godinu moćiće da se koristi već za desetak godina ( medicina napreduje iz dana u dan ) .

baba vanga je devojcica :manikir:

A mislim da me je neko pitao šta me je podstaklo da otvorim ovu temu.... pa zar nije misteriozan taj datum i sve što se vezuje za njega imam osnova za to a imam i pravo da je otvorim . Ako za vas nema misterija i ne interesuje vas tuđe mišljenje o onom šta vas zanima bolje je da stvarno ne pišete na ovakvim temama .

PS: Otvorite temu o WC školjkama i tamo se kidajte od smeha ...

Jedino natprirodno i mistično je činjenica da ova tema i dalje traje.
:mrgreen:
Ja neću o WC školjkama i reptilima.
Samo ne vidim ŠTA je mistično u ovom datumu.
Je li kao ono 12.35.56.78.9(12 sati 34 minuta 56 sekundi,7.avgusta 2009)???
Samo zaboraviše da su IZBILI dvicu i dvije nule iz godine,DA BI BILO mistično.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
:cool:
ŠTA je mistično u ovom datumu? Poravnanje nečega sa nečim u galaksiji?
Pa to se desilo iks puta i biće još iks puta.
E to što je za čovjekov životni vijek o OGROMNO vrijeme(period) i mi smo
eto POVLAŠĆENI (WTF?) da smo tu da to vidimo...
Ponavljam n - ti put:svi vi koji ste uvjereni da nam ide nešto mistično PREPIŠITE MENI SAV NOVAC I NEPOKRETNOSTI.SADA.Šta je,nećete?Pa zar ne prestaje vrijeme,zar
nema više smisla gomilati novac? Zar ne dolaze sonda-u-doope alieni? Zar ne nastupa novo doba gdje ćemo svi otići ne nebo?
Ne vidim da mi se nešto povećava konto...
I da razjasnim onima koji će pjeniti:
1)ovo je samo forum
2)imam pravo na svoje mišljenje,a konto i dalje prazan
3)NE TVRDIM da se ljudi NIKAD neće promijeniti niti uništiti,samo da NEĆE na ovaj toliko spominjani datum(Y 2 K,anyone?)
:cool:

Ne,brate...
Nisi me razumio.
Ne treba da se dijelimo,već a NIKOME NIKADA VIŠE ne zatreba novac.
E to je za sada utopija.
Ja sam samo istakao paradoks.
NARAVNO da mi niko neće niša prepisati,niti ja to očekujem.
Ne mogu ući u prodavnicu i na lijepe oči odnijeti kilo leba,litar mleka itd.
Niti ću moći 22. decembra 2012.
Vjerovatno ni 2052...
Ako nas ne opali Apophis 2036.
:mrgreen:
Uh,džebo te,NOVA TEMA...
:hahaha:

Hmm, bila sam ironična. Nisam toliko prsla da verujem u te gluposti. Ne znam da li iko uopšte veruje u to. Ne verujem ni u proročanstva, ni u boga/bogove.

Ne ulazeci u to koliko je sve o 21.12.2012.godine,nibiru,planeti X realno ili nije,interesuje me samo jedno u vezi svega toga...Sta bi se dogodilo kada bi svetski mocnici zvanicno objavili da je sve to stvarno i istinito???Licno mislim da bi u roku sedam dana,a verovatno i ranije doslo do totalnog raspada politickog,ekonomskog,religijskog svetskog sistema, i da bi se planeta Zemlja nasla u haosu....sta bi dalje bilo bolje je ne pretpostavljati!!!!!!!!!!!!!????????????.............

Ne ulazeci u to koliko je sve o 21.12.2012.godine,nibiru,planeti X realno ili nije,interesuje me samo jedno u vezi svega toga...Sta bi se dogodilo kada bi svetski mocnici zvanicno objavili da je sve to stvarno i istinito???Licno mislim da bi u roku sedam dana,a verovatno i ranije doslo do totalnog raspada politickog,ekonomskog,religijskog svetskog sistema, i da bi se planeta Zemlja nasla u haosu....sta bi dalje bilo bolje je ne pretpostavljati!!!!!!!!!!!!!????????????.............

pa znas kako... kad su ameri hteli da ratuju protiv sadama, oni su lepo mantrali o terorizmu, oruzju za masovno unistenje, al kaidi, talibanima, mudzahedinima i o cemu vec nisu. nedugo zatim, dobar deo zapadnog sveta je hteo iracku krv.

zasto bi bilo drugacije sa vanzemaljcima?

A zasto sve mora da se svede na haos? Kada bi se sve to "objavilo I desilo" zar ne bi moglo da dodje do nekog "ujedinjenja" na globalnom nivou? Nervira me to sto ko god da se doatkne bilo koje teme odmah prognozira ludilo... Zar samo o haosu mislite?

Multi National United

video_140.png

Svasta.
Ja recimo uvece ovde iznosim teorije o letecim i neidentifikovanim WC soljama (a ne skoljkama, slepi hajdukovac!!) a ujutro me rastoci autobus u elementarne cestice.

I onda cela mistifikacija moje smrti.

Diskutovace te kao je Sal bio u pravu, kako zaista postoje...a neki ce i da se kunu da suvideli na nebu flotu istih.....

Ali, na razocarenje mojih "simpatizera" mene nece zdrmati bus ili nesto drugo sutra, i zao mi je sto cu vas razocarati, ali gledajte to sa vedrije strane.
Letece wc solje (ne skoljke, slepi hajdukovac..drugi put ti govorim) ce i dalje ostati jedna od turistickih atrakcija ovog pdf-a....

Ostalo je samo 950 dana do kontroverzong dana, 21. decembra 2012. godine. Mnogi od vas znaju za razne teorije i predvidjanja koji prate ovu misteriju. Najcuvenija teorija je svakako zavrsetak petog doba i 13. baktuna kalendara koji su nam ostavile Maje. Sa tim sta to znaci, niko nije nacisto. Predvidjanja obuhvataju razna kataklizmicka scenarija, mada neka propagiraju i nadu u preporod covecanstva i dolazak Zlatnog Doba.

Nemoguce je poreci da se nas svet danas nalazi u posebnom trenutku u vremenu. Dovoljno je da pogledate vesti da bi shvatili da nesto duboko nije u redu. Ratovi, ekoloska kataklizma, ekonomski kolaps koji uzima maha sirom planete, sve ucestalije i razornije elementarne nepogode, kriza verskih institucija i ukupan moralni sunovrat covecanstva kao da su pred uzasnom kulminacijom, bas sada i bas ovde, ispred nasih ociju. Pa ipak, sve je to deo naseg postojanja, bas kao i misterija 2012.
Najzanimljiviji i najkontroverzniji delovi ovog fenomena su svakako Timewave Zero i Web Bot.

Timewave Zero i Ji-Cing

Timewave Zero je numeroloska formula koja izracunava oseku i protok "noviteta" definisanih kao povecanje povezanosti i kompleksnosti univerzuma kroz vreme. Prema tvorcu ove teorije,Terensu MekKeni, univerzum poseduje teleoloski atraktor na kraju vremena koji povecava povezanost i na kraju dostize singularitet kompleksnosti u 2012. godini, u kome se sve sto se moze zamisliti desava istovremeno.

MekKena je "novitet" izrazio kroz kompjuterski program koji daje talasni oblik poznat kao timewave zero ili timewave. Na osnovu interpretacije King Wen sekvence Ji-Cinga, ovaj talas pokazuje periode noviteta koji odgovaraju velikim pomacima u bioloskoj i kulturoloskoj evoluciji covecanstva.

Razumevanje ove teorije zahteva osnovno poznavanje Ji-Cinga, istorije i fraktala.

Nesto vise o ovome mozete videti ovde.

Zanimljiva je 2010. godina. Obratite paznju na 11.Novembar.

769a2c4f07c4.jpg

Poslednja izmena:
Web Bot

Web Bot je kompjuterski program za koji se tvrdi da je u stanju da predvidi buduce dogadjaje pracenjem kljucnih reci na internetu. Nastao je 1997. kao alat za predvidjanje trendova na trzistu akcija. Kreatori programa koji sebe nazivaju Vremenski Monasi, drze ovu tehnologiju i algoritme u tajnosti i predvidjanja plasiraju preko sajta halfpasthuman.com.

Vremenski Monasi tvrde da je Web Bot uspesno predvideo sledece dogadjaje: Napad 11. septembra ( u junu predvideo katastrofalan dogadjaj za narednih 60-90 dana),Napade antraksom iz 2001.,Nesrecu spejssatla Kolumbija 2003.,Zemljotres u Indijskom okeanu 2004.,Uragan Katrina i njegovo razaranje.

Ali je zato pogresno predvideo : veliki zemljotres u Vankuveru u decembru 2008., globalni dogadjaj na obalama sredinom 2009., kolaps dolara pocetkom 2009.

Medjutim dalje predvidja:

-Veliki teroristicki napad 8.Jula 2010.
-Veliku svetsku prekretnicu 11.Novembra 2010. (moguce Treci Svetsi rat)
-Lansiranje prvih raketa (nuklearnih?) u Trecem Svetskom ratu 14.Decembra 2010.
-Globalnu kataklizmu 2012. koja ce rezultirati obrtanjem magnetnih polova ili nuklearni rat vecih razmera

Ova dva nezavisna sistema izazivaju iznenadjenje jer oba predvidjaju zlokobne dogadjaje za kraj ove godine. Kada tome dodamo i misticna predvidjanja Baba Vange, o globalnom ratu pred kraj 2010., cela stvar se dodatno komplikuje.

Mislite o tome.

Poslednja izmena:

Back