zmaja23
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
66. dan, still waiting...
Kakvo je stanje kod vas drustvo, ima li kakvog pomaka?
Kakvo je stanje kod vas drustvo, ima li kakvog pomaka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam kako ti je i ja isto mislim kao da smo sugavi i nepozeljni svugdje u svijetu 
Neka, ja sam zadovoljan i sa 6-7 meseci u Becu, ne zurim se... Nadam se da necu dobiti pre tebe jer, ipak, ti si ranije aplicirala...Bice to sve dobro, samo glavu gore 

Puno sreće Zmajo.
Daj me samo podsjeti : medical tests - prolažem skupa sa aplikacijom,poslije ili to mogu uraditi i prije podnošenja aplikacije ?
Hey ne znam jesi li se uclanio na onaj forum sto sam govorila o njemu ali evo ako nisi dodaj se ovdje u ovu Vienna grupu pa te mozemo dodati na nas spreadsheeet lakse je kad poredis svoje vrijeme sa drugima , bar imas neki pregled i kontas sta mozes ocekivati :http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/vienna-office-t74361.420.html

Puno sreće Zmajo.
Daj me samo podsjeti : medical tests - prolažem skupa sa aplikacijom,poslije ili to mogu uraditi i prije podnošenja aplikacije ?

zalosno ali istinito...windy,bas tvoj razgovor pratim na drugom forumu,posto znala sam da si lucky rain tamo,otprilike...Mi imamo skoro isto vrjeme dobijanja AOR pisma,a odma nakon toga mi potrazili dodatne dokumenete,ja him pustila 25 januara,i od tada ,ama bas nista...mene cak i ne pokazuje da sam na procesu...sta mu to znaci,samo Bog zna...Ja isto tako neko vrjeme sam zivjela vani,pa dali je to razlog,sto jos uvjek nemamo odgovora,ne znam,..samo pretpostavljam,da bi to moglo biti u pitanju,inace kad idem na E-cas,samo mi pise,da su moje dokumente dobili 26 septembra i to je to....posle toga nista drugo i ne pokazuje mi...kako i da je svima puno srece,i sto prije da sve ovo zavrsi
, ma i ne moras se puno sikirati za taj ecas, vidjela sam tonu ljudi kod kojih se ecas nikad nije promjenio a oni vec u Kanadi, ako su ti trazili dodatne papire znaci da su pregledali tvoj slucaj, a vjeruj da je najvjerovatnije razlog sto malo duze traje to sto smo bile vani. Pogotovo kod mene, ne samo da sam bila vani nego sam i tamo promjenila 4-5 adresa
i uz to 3 drzave, nisu mi trazili od svake drzave posebno police clearance (iako me ne bi iznenadilo da traze), rekli su da je FBI dovoljan, pa vidjet cemo , sretno svima (i meni sa vama