zmaja23
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Hvala Sayu, ne gresis, ne treba IELTS za spouse vizu! Ja to polazem iz drugih razloga, apliciram i za Britansku spouse vizu.
Na intervju ces ici u Bec ako oni to traze od tebe tj. ako imaju sumnje da veza mozda nije genuine, tako sam ja cuo od ljudi koji su radili visu.
Poz
Na intervju ces ici u Bec ako oni to traze od tebe tj. ako imaju sumnje da veza mozda nije genuine, tako sam ja cuo od ljudi koji su radili visu.
Poz

a sto se tice problema,kazu da kad sa nekim podjelis,onda ti je problem manji,zato mi nekako lakse ovo cekanje ,da i ja spodjelim sa vama....a kolko za informaciju windy o tom emailu ako se sjecas,sto im je moj suprug bio napisao,o mojoj gresci,kada sam im bila pustila,potvrdu sa MUP-aa zaboravila sam bila ref.broj,samo da te informisem,da su vratili email mom suprugu,da je dokument i bez tog broja bio prihvacen...znaci za sada sve ok,samo kad bi nam skratili ovo cekanje,jos bolje bi bilo tada
, ali ja ionako ne bih mogla ici prije juna, zbog skole djeci , ali cini mi se da bi mi vrijeme brze proslo kada bih imala vizu u dzepu
cekamo i samo cekamo........