mina_ns Početnik Poruka 26 02.07.2023. u 22:24 - 20 i neka ili 40+ #101 Enina: Jednom sam bila u vezi s jednim mladji dvije god.Tada sam bila u dvadesetim.Tacno da covjek poludi. Kliknite za proširenje... I ja isto,ali,zato sa 40+nisam bila u "vezi" i bilo je top
Enina: Jednom sam bila u vezi s jednim mladji dvije god.Tada sam bila u dvadesetim.Tacno da covjek poludi. Kliknite za proširenje... I ja isto,ali,zato sa 40+nisam bila u "vezi" i bilo je top
Heidfeld fan Buduća legenda VIP Poruka 26.630 02.07.2023. u 22:36 - 20 i neka ili 40+ #102 AbsolutelyNotMan: Da li biste radije bili sa devojkom u dvadesetim ili zenom pristojnog izgleda 40+? pitanje nema alternative. mozda samo objasnjenje izbora ko zeli p.s. i žene mogu pisati za muškarce tih godina. Kliknite za proširenje... Бирам старије, сигурније је. Избор није изричит.
AbsolutelyNotMan: Da li biste radije bili sa devojkom u dvadesetim ili zenom pristojnog izgleda 40+? pitanje nema alternative. mozda samo objasnjenje izbora ko zeli p.s. i žene mogu pisati za muškarce tih godina. Kliknite za proširenje... Бирам старије, сигурније је. Избор није изричит.