20 i neka ili 40+

20 i koja ili 40+

• 40+

glasova: 9 47,4%
  • 20ih

glasova: 10 52,6%

• Ukupno glasova
    19
Ljudi su izgubljeni, meni su bile mučne sve godine pre..
Ja sam jurila da napredujem u poslu, to mi je bil strast, a i ambicija.
Do 35. mi deca nisu padala na pamet. Sad, žene koje nemaju takav posao vrv ranije počnu razmišljati o svemu..
Još kažeš roditelji, ne znam, ja ih nisam imala.
Ali sada se "družim" sa muškarcima oko 35, tu su negde 30+ i često su baš nezadovoljni.. ne znaju šta će. Žele brak i decu, ali ne ide to lako.. i stvarno je teret. Mnogo je lakše kada sve to prođe i imaš manje promenljivih. Dok ti se čini da možeš puno toga da biraš, da, ponašaš se kao muva bez glave, ne znaš gde pre da udariš
Hahahahahah..slabići. :rotf:
Prirodna selekcija.Jbg.
Funkcioniše to i dalje,znaš.

Hahahahahah..slabići. :rotf:
Prirodna selekcija.Jbg.
Funkcioniše to i dalje,znaš.
sta smatramo "slabici"?
"prirodna selekcija"! Koliko mogu da rastumacim akcenat nije bio na tome. Ljudi jesu izgubljeni.
Licno u prirodi mi nije da koristim u ovikvim kontekstima "slabici".
Ako vidim nekog u problemu pruzim ruku, ne "guram u rupu".
Pogresne izbore imamo manje vise svi.
Neki manje neki vise.
Neki vece neki manje.
U danasnjoj postavci sadasnjih kriterijuma sveta i nije tesko napraviti gresku.
Na zalost ne mali broj ne razmislja svojom glavom.

sta smatramo "slabici"?
"prirodna selekcija"! Koliko mogu da rastumacim akcenat nije bio na tome. Ljudi jesu izgubljeni.
Licno u prirodi mi nije da koristim u ovikvim kontekstima "slabici".
Ako vidim nekog u problemu pruzim ruku, ne "guram u rupu".
Pogresne izbore imamo manje vise svi.
Neki manje neki vise.
Neki vece neki manje.
U danasnjoj postavci sadasnjih kriterijuma sveta i nije tesko napraviti gresku.
Na zalost ne mali broj ne razmislja svojom glavom.
Sad zamisli kako je jednom fazanu,mišu,srni.Sve te prepreke i opasnosti.Prirodne,glad,hladnoća,predatori+čovek+otrovno delovanje čoveka na prirodu.Treba preživeti,odrasti,razmnožiti se u takvom okruženju.
Postavke kriterijuma su takođe deo te selekcije.
Nažalost,ljudima najčešće ne vredi pomagati.
Mođeš ti njemu pomoći ali ga to neće promeniti i ponovo će se naći u problemu.
Niko.Nije slučajno u nekom problemu.Sem naravno ne znam zdravstvenom u nekim slučajevima.
Svi ostali problemi su zasluženi

uf jbt
ima mnogo osoba koje su uspesne i na karijernom i u porodicnom smislu. ostvarene licnosti na svakom polju.
ima dosta karijerno uspesnih osoba.
ima dosta porodicno ostvarenih.
puno dobrih brizljivih majki, supruga, oceva.
ima veliki broj ekstra kvalitetnih licnosti, brat, prijatelj, ljubavnik, veran saputnik, borac..
ima i ne mali broj uspesnih u jednom vidu.
karijera, porodica, ljubav.
ne tako davno prijateljica, inace vrhunski strucnjak u svojoj oblasti, karijerista, lepa, prijatelj, dobra, kvalitetnih emocionalno razvijenih sposobnosti u skladu sa svojim godinama,
izgovori: nikada nisam bila uspesnija, nikada spremnija u svakom pogledu, a tako se osecam prazno.
Nismo na zivotinjskom nivou.
Predatori nismo.
Boraba jeste vid kome treba teziti u zivotu.
Ali fraze "slabici", "prirodna selekcija", ne bih mogao da koristim kod osoba koje imaju odredjene kvalitete.
Za mene "slabic" je pojam koji umem da koristim kod ospoba koje su konstantno frustrirane i neretko frustraciju ispoljavaju na drugim osobama. To je za mene nadvojbeni znak slabica i osoba kojima uvek nesto fali.

P.S. itekako moze se pomoci onom ko to prihvata i zeli. Ne treba ni pomoc nuditi svakom.

SVE IZNETO JE SAMO MOJE MISLJENJE, STAV.

20 - mlade, nasmejane vedre, misle život će ići kako su zamislile
30 - počinju bore, zabrinute biološkim satom, frustrirane što život nije kakvim su ga zamišljale
40+ zen, smirene, opuštene, prihvatile život kakvav jeste, u njihovom društvu je najprijatnije
Šta znam, meni su 20-te bile očajna decenija, psihički i u svakom drugom smislu. Sad je daleko bolje, smirila se bura

*20-te: mlade, nasmejane, vedre*

Moje 20-te:

fkaswift-sky.gif

Back