20 i neka ili 40+

20 i koja ili 40+

• 40+

glasova: 9 47,4%
  • 20ih

glasova: 10 52,6%

• Ukupno glasova
    19
razmisljanja sam da i u dvadesetim i 40+ zene impresionira isto. jak, stabilan, muskarac. razlika je mozda samo u prioritetima u 20im i 40im kod zena. sustina je donekle mislim ista.
40+ zena zna sta ne zeli. malo je price vise dela i konkretizacije.
Imam poznanika koji je par godina stariji od mene a našao je drugu ženu koja je 20 godina mlađa od njega.

Oni su skladan par, prosto su se našli. Ne odudaraju.

Tako da godine nisu neki garant plusa ili minusa za vezu.

Svako vreme u životu donosi nova sagledavanja, to se sve dosta menja
sve zavisi šta su ti ciljevi. oni koji hoće da dobiju decu naravno da će biti sa onima sa 20 i nešto.
Oni koji već imaju decu i traže samo zadovoljstva gledaju bez tog opterećenja
tako i žene dok nemaju decu i traže muža svašta im je važno. posle kada imaju decu, onda gledaju samo za zadovoljstvo.

nzm da li je vecina ali da ima puno slucajeva.
mislim da je malo i do uzroka u smislu neostvarenih muskaraca njihovih godina
Pa ne samo to, najcesce studentkinje. Hoce da zavrsi skolovanje prvo, pa posao, sigurnost, karijera.. Tu je vec luft.. Tako je kako je.. U tom periodu ja sam za i da je pustis u tome i ne penjes joj se za vrat porodicom i decom.

Ps, ako ima neka zanimljiva, hot, kinki, uzbudljiva, zabavna, nonsalantna studentkinja, ja sam opusten lik, zezanje, volim avanturice, a opet da smo tu i da se uvazavamo i znacimo jedno drugime, pa slobodno posalji skorasnju u koloru i koji rec o sebi.

pa da, ni ja u dvadesetim nisam ni razmišljala o deci
tu su najbolje žene u 30tim
nije pravilo, ali sa 20 znaš da imaš još vremena, a sa 30 shvataš da je blizu deadline
Ima kod nas svega. Roditelji ne znaju sta bi s njom, bobonjaju joj kako treba i da zavrsi faks i radja sa 20, ona se pretvori u neku starnalu tetu a ni tamo ni vamo, dodje negde 30ta skapira da je sad sve na njoj, jer roditelji nemaju pojma i onda krene sve: i parti i zezanje i hoce vezu i hoce brak i hoce decu a nece a hoce i da prozivi... Zahebano.

Back