- Poruka
- 30.601
Volim mlađe
Priznajem
Ali ne u 20im, ne bi bilo ok
30te da
Mada žene 40+ izgledaju uglavnom vrh!
Priznajem
Ali ne u 20im, ne bi bilo ok
30te da
Mada žene 40+ izgledaju uglavnom vrh!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam poznanika koji je par godina stariji od mene a našao je drugu ženu koja je 20 godina mlađa od njega.razmisljanja sam da i u dvadesetim i 40+ zene impresionira isto. jak, stabilan, muskarac. razlika je mozda samo u prioritetima u 20im i 40im kod zena. sustina je donekle mislim ista.
40+ zena zna sta ne zeli. malo je price vise dela i konkretizacije.
Da se nadovezem na samu sebe, ovo se odnosilo samo na seks.U tim sam godinama da mogu i jedno i drugo, znaci 20.
zavrsicu na gerontologiji...neko moje misljenje, nesto malo mladje od mene...oko 30 do 35...da je malo snaznije gradjeja sam u kriticnoj situaciji...50...da li mi trebaju starije dame..
Da se nadovezem na samu sebe, ovo se odnosilo samo na seks.
Ako je u pitanju neki ozbiljniji odnos, onda bih izabrala 40+.
I varala ga sa 20 ako je zanemocao.
Da li biste radije bili sa devojkom u dvadesetim ili zenom pristojnog izgleda 40+?
pitanje nema alternative.
mozda samo objasnjenje izbora ko zeli
p.s. i žene mogu pisati za muškarce tih godina.
e baš si kritičanja sam u kriticnoj situaciji...50...da li mi trebaju starije dame..
oglas...trazim finu damu, po mogustvu medicinska sestra...e baš si kritičan![]()
mozda moze i kucna pomocnicaoglas...trazim finu damu, po mogustvu medicinska sestra...
nzm da li je vecina ali da ima puno slucajeva.Brate vexina 20 js devojaka ne zeli jos decu. To se pomerilo.
Pa ne samo to, najcesce studentkinje. Hoce da zavrsi skolovanje prvo, pa posao, sigurnost, karijera.. Tu je vec luft.. Tako je kako je.. U tom periodu ja sam za i da je pustis u tome i ne penjes joj se za vrat porodicom i decom.nzm da li je vecina ali da ima puno slucajeva.
mislim da je malo i do uzroka u smislu neostvarenih muskaraca njihovih godina
naravnoPa ne samo to, najcesce studentkinje. Hoce da zavrsi skolovanje prvo, pa posao, sigurnost, karijera.. Tu je vec luft.. Tako je kako je.. U tom periodu ja sam za i da je pustis u tome i ne penjes joj se za vrat porodicom i decom.
pa da, ni ja u dvadesetim nisam ni razmišljala o deciBrate vexina 20 js devojaka ne zeli jos decu. To se pomerilo.
Ima kod nas svega. Roditelji ne znaju sta bi s njom, bobonjaju joj kako treba i da zavrsi faks i radja sa 20, ona se pretvori u neku starnalu tetu a ni tamo ni vamo, dodje negde 30ta skapira da je sad sve na njoj, jer roditelji nemaju pojma i onda krene sve: i parti i zezanje i hoce vezu i hoce brak i hoce decu a nece a hoce i da prozivi... Zahebano.pa da, ni ja u dvadesetim nisam ni razmišljala o deci
tu su najbolje žene u 30tim
nije pravilo, ali sa 20 znaš da imaš još vremena, a sa 30 shvataš da je blizu deadline