2+1 ili 2+2

Znate onu basnu?

Sedela gusenica na drvetu, i posmatrala list:
- Da li da ga pojedem sad, ovako suvog, ili da cekam da padne kisa, pa da nabubri... Ipak, tad cu imati vise hrane...
Odluci gusenica da ceka... Na susednoj grani vrabac posmatra gusenicu pa misli:
- Da li da je pojedem sad, ili da cekam da padne kisa, da nabubri list, da ona pojede list... Ipak, bice vise hrane
Odluci i vrabac da ceka... Sa zemlje posmatra mackica vrabca:
- Da li da ga ulovim sad, ili da cekam da padne kisa, da gusenica smaze list, a vrabac gusenicu... Ipak je tu vise hrane
I odluci mackica da ceka... Cekali oni tako, natmuri se nebo, padne kisa... Gusenica pojede list... Vrabac pojede gusenicu... Mackica skoci, medjutim vrabac pobegne na vreme, a mackica padne u baru...

Naravoucenije: Sto je predigra duza, mackica je vlaznija!

:lol: :lol: :lol:

mislis posmatraca zapostavile :))))))))
jooooojjjjj

a ti I. ... aha, ali samo da nijedna nije tvoja od njih, jel da;)
i nemoj da se mrstis, samo ce da ih rasteras tako :)

(dal ce da prodje ovaj dan..............)

savannah:
kosmopolit:
savannah:
mislis posmatraca zapostavile :))))))))
jooooojjjjj

a ti I. ... aha, ali samo da nijedna nije tvoja od njih, jel da;)
i nemoj da se mrstis, samo ce da ih rasteras tako :)

(dal ce da prodje ovaj dan..............)

jesi li to ti ili ta ?

:roll: sta bre???
ne razumem ja nista :wink:
I netreba da razumes :wink: :wink:

savannah:
ja mislim, da bi dvoje u vezi, uvukli trecu osobu, moraju ili da budu na nekom vrlo zavidnom levelu sto se samog njihovog odnosa tice (idealan partner, perfektna ljubav, savrseno razumevanje i tome slicno)
ili da su skupa, a ni sami ne znaju zasto.
u svakom drugom slucaju...
mislim da bi svaka normalna m/z osoba...izludela da vidi rodjenim ocima kako mu se partner * sa drugim...
ma sta vam je...
masta, masta ;)

bravo mala :)

vuk_:
savannah:
ja mislim, da bi dvoje u vezi, uvukli trecu osobu, moraju ili da budu na nekom vrlo zavidnom levelu sto se samog njihovog odnosa tice (idealan partner, perfektna ljubav, savrseno razumevanje i tome slicno)
ili da su skupa, a ni sami ne znaju zasto.
u svakom drugom slucaju...
mislim da bi svaka normalna m/z osoba...izludela da vidi rodjenim ocima kako mu se partner * sa drugim...
ma sta vam je...
masta, masta ;)

bravo mala :)

ma nije filozofija, al neko treba i pri ovom ludom, vrucem, nesnosnom, zavodljivo-povodljivom vremenu i na zemlji da ostane...pa rekoh, evo JA :wink:

bas sam listao neki casopis za swingere i po pricama i slikama,ne bi reko da im ne ide,to razbija monotoniju u vezi-braku,jer bi se inace ljudi razilazili malo vise........samo za to treba dovoljno zrelosti
da ne bude cetvorka je super-dvoje su se tako smuvali

sto se mene tice ne.
to znaci da sam iscrpela sve moguce nacine uzivanja sa svojim partnerom a tesko da je to izvodljivo, naime UVEK moze bolje i lepse i mmmmmmmmmm.
i da, previse volim sebe da bi mi se tu motala jos neka.:D
'ebi ga izgleda da nisam neki experimentator :)

Ma nije tu mnogo u pitanju eksperimentisanje, koliko i vecna fantazija vecine muskaraca o seksu sa vise njih istovremeno :D

U masti to ume da izgleda lepo... u realnosti, pa nije to tako lose (da sam ja svojevoljno inicirao taj 'akt' mozda bi mi se vise dopalo :?)

Retko koja zena bi pristala na tako nesto (i to u oba 1+2 slucajeva), a i retko koja masta o tome...

Ali, opet... tesko je odoleti necemu sto lepo zvuci u mislima... pa makar se to zavrsilo i kao kompletna katastrofa :)

Poz.

Donald Duck:
Lord of Chaos:
Preferiram one on one, probao 1 + 2 (cure) i nisam nesto odusevljen....Uvodjenje u vezu trece osobe ili vise njih nisam probao i nemam neku zelju jer ne znam kako bih mogao da pruzim isto uzivanje curi do koje mi je stalo i nekoj koju sam tek upoznao i ne znaci mi skoro nista ili da posmatram kako moju curu dodiruje totalni stranger....Zvuci zatucano, ali se nadam da je objasnjenje koliko-toliko racionalno....
lorde pa masta bre, BLIZNAKINJE!!! :wink:
u bre pa gde me pogodi gde sam najtanji huh e to mi je stvarno neispunjna zelja hammmmmmhammmmmmm

Back