2+1 ili 2+2

Super, nezna se ko koga ****, ma sto da ne jednom se zivi...sto bas covek na kraju mora da zavrsi u raju, i neko u pakao otici mora jer ce osoblje tamo ostati bez plate...kozna na koje muke se stavljaju ljudi tamo koji u ovzemaljskom zivotu upraznjavaju grupni...ma ko zna da li to i postoji, nego dah ovamo sto nas je vise to ce biti veselije samo molim muske dalje od mog dupeta....

Robinzon Kruso:
Super, nezna se ko koga *, ma sto da ne jednom se zivi...sto bas covek na kraju mora da zavrsi u raju, i neko u pakao otici mora jer ce osoblje tamo ostati bez plate...kozna na koje muke se stavljaju ljudi tamo koji u ovzemaljskom zivotu upraznjavaju grupni...ma ko zna da li to i postoji, nego dah ovamo sto nas je vise to ce biti veselije samo molim muske dalje od mog dupeta....

"uzmi najdraze sve sto ti nude,
zivot je takav,vidis i sama
umiru i kraljevi i dvorske lude,
razlika je samo u sahranama.
davno su nestale dobre vile,
ne znajuci kome da se daju
ni vestice nisu kao sto su bile
ali one jos uvek traju..."

pade mi tek napamet ;)

Kad vec govoris o umiranju, carevima i dvorskim ludama:

William Shakespeare - Hamlet:
Now, Hamlet, where's Polonius?
At supper.
At supper? Where?
Not where he eats, but where he is eaten. A certain convocation of politic worms are e'en at him. Your worm is your only emperor for diet. We fat all creatures else to fat us, and we fat ourselves for maggots. Your fat king and your lean beggar is but variable service- two dishes, but to one table.

Neshto najbolje sto sam ikad procitao :)

Poz.

Incognito:
Kad vec govoris o umiranju, carevima i dvorskim ludama:

William Shakespeare - Hamlet:
Now, Hamlet, where's Polonius?
At supper.
At supper? Where?
Not where he eats, but where he is eaten. A certain convocation of politic worms are e'en at him. Your worm is your only emperor for diet. We fat all creatures else to fat us, and we fat ourselves for maggots. Your fat king and your lean beggar is but variable service- two dishes, but to one table.

Neshto najbolje sto sam ikad procitao :)

Poz.

da, da...
sad me te teras da prevodim sekspira na freetranslation.com :) jos to nisam radila...ja spreham bre :(
al ajd
razumela (nekako:)

savannah:
Robinzon Kruso:
Super, nezna se ko koga *, ma sto da ne jednom se zivi...sto bas covek na kraju mora da zavrsi u raju, i neko u pakao otici mora jer ce osoblje tamo ostati bez plate...kozna na koje muke se stavljaju ljudi tamo koji u ovzemaljskom zivotu upraznjavaju grupni...ma ko zna da li to i postoji, nego dah ovamo sto nas je vise to ce biti veselije samo molim muske dalje od mog dupeta....

pade mi tek napamet ;)

To znaci treba biti pokvaren ili treba biti perverzan kako shvatih ja together with my mind...

Robinzon Kruso:
savannah:
Robinzon Kruso:

pade mi tek napamet ;)

To znaci treba biti pokvaren ili treba biti perverzan kako shvatih ja together with my mind...

da i obavezno beskurpulozan...
bezobrazan...
he...dobre devojke idu u raj...a lose svuda ;)

savannah:
da, da...
sad me te teras da prevodim sekspira na freetranslation.com :) jos to nisam radila...ja spreham bre :(
al ajd

Evo, ja cu pokusati da ti 'prepevam' sve to... Nemam ovde Hamleta na srpskom pa da ti dam originalni prevod:

Hamlete, gde je Polonije?
Na veceri.
Na veceri? Gde?
Gde njega veceraju. Crvi drze zbor na njemu. Crv - tvoj jedini gazda. Hranimo druge da bi smo nahranili sebe, a hranimo sebe da bi smo nahranili crve. Debeli car i mrsavi prosjak - to su samo dva razlicita jela na istoj trpezi.

I nije bash neki prevod, ali nisam ja studirao engleski pa da mogu bash da prevedem staro-engleski kao sto bi to odradili profesionalci :)

Poz.

Incognito:
savannah:
da, da...
al ajd

Evo, ja cu pokusati da ti 'prepevam' sve to... Nemam ovde Hamleta na srpskom pa da ti dam originalni prevod:

Hamlete, gde je Polonije?
Na veceri.
Na veceri? Gde?
Gde njega veceraju. Crvi drze zbor na njemu. Crv - tvoj jedini gazda. Hranimo druge da bi smo nahranili sebe, a hranimo sebe da bi smo nahranili crve. Debeli car i mrsavi prosjak - to su samo dva razlicita jela na istoj trpezi.

I nije bash neki prevod, ali nisam ja studirao engleski pa da mogu bash da prevedem staro-engleski kao sto bi to odradili profesionalci :)

Poz.

da, to je to...
hvala
ma bitna je poenta...
da crvi i nisu neki gurmani,....jedu sta stignu ;)

savannah:
Hmmmmmmmmm:
savannah:
da.
svi muskarci bi MOGLI sa 2 zene...
a sta ako recimo...
se te dve zene...na sebe skoncentrisu...recimo...i ti ostanes samo puki posmatrac??? :)
sine kaka tema pa kako ovo ranije nisam video,pa ja bi ih rado isprskao iz daljine :lol:

a breeee
pa ti na sve pristajes :))))))
heheheh skoro na sve ,da nemas neki predlog??

Back