ŠTA MISLITE KAD MUŠKARCI IZLAZE IZ PUBERTETA?

Samo da pitam, sta znaci to "izasao iz puberteta"? je l' to onaj cika koji je vecito nadrkan, razmislja samo o poslu i ne zna za reci "zabavaviti se"?

Ako je to onda bih radije umro kao pubertetlija, a i ovako se nadam da cu ceo zivot ostati veseo, razigran i pun volje za zivotom, umesto da budem k'o zardjali matorac...:P

Samo da pitam, sta znaci to "izasao iz puberteta"? je l' to onaj cika koji je vecito nadrkan, razmislja samo o poslu i ne zna za reci "zabavaviti se"?

Ako je to onda bih radije umro kao pubertetlija, a i ovako se nadam da cu ceo zivot ostati veseo, razigran i pun volje za zivotom, umesto da budem k'o zardjali matorac...:P

Ako tako podijeliš muški rod onda bi i ja izabrala ovog drugog makar ko treće dijete, jer bih odmah znala da taj nikad neće odrasti:), ali ovi prvi ne postoje, jer i oni koji stalno razmišljaju o poslu, slažem se mogu biti nadrkani, ali se zato itekako znaju zabavljati i opuštati se uz pivce ili neki drugi alkohol u isto takvom biranom društvu ili liječe svoje frustracije mijenjajući ljubavnice kao itekako zgodan vid zabave!:zper:

Pazi, pitanje ti je na mestu-ne salim se.
Treba praviti razliku od tog "puberteta "i vedrog duha.
"pubertetlije " su neodgovorne prema poslu porodici, prijateljima. U pubertetu su ljudi-klinci, histericni, sve sto leti misle a se i jede, na oblacima su .... +++ Ona stara "ozenjen sam a zivim k'o momak"> vazi za pubrtletije u "poznim godinama"
A vedar duh je ono sto ti opisujes . Prva ja ne bi volela da je moj muz neki kilavko da ne zna za zezanje, da je natmuren.....

Poslednja izmena:

Back