"Veza sa Srbinom? Teško, svi imaju isti problem": Ruskinja otkrila šta naši muškarci ne praštaju ženama

Bukvalno nema vecih foliranata i lupetaca o religiji od Srba.

Srpsko verovanje u religiju se svodi na moljenje Boga da pomogne njihovom dupetu sada i odmah.

Nikada ne osecaju krivicu, i nikada ne osecaju da treba da budu kaznjeni za neko sranje koje su radili.

Lupetanje o Srbima kao religioznom narodu je uvreda za religiju, narode, i religiozne narode.
Pomoli se sad Bogu.

Ako govoris za sebe,onda si u pravu.Za ostatak vernog naroda,nema potrebe da iznosis tvoja primitivna zapazanja. :mazi:
Верници до прве кривине, ајд не каки.
То што се слави слава и иде периодично у цркву не чини те верником.

Ено протести најбољи пример. Брдо коментара против студената, мржња од самог врха СПЦ и Ћацијарха, пљување, осуђивање, клеветања и слично.

Да су Срби истински верници, не би се дешавало шта се дешава.

Ruskinje su rijetko kvalitetne zene .
Обичне кураве, поготово ове што напуштају Русију, исто ко Украјинке, Молдовке итд. Све траже спонзора.
Pomoli se sad Bogu.
То ће да помогне у пизду материну. Кажи то доле овима на КиМ.

Udaju se širom svijeta tako da im udaja u Srbiju neće biti kulturološki šok.
Удају се за паре, тако да ако ниси неко мудо у власти (мафијаш), нема ништа од удаје.

Aljona se zaljubila u Srbina, sa kojim je stupila u zajednički život.
Грешка а схватиће то (бар она има да бира њене земљаке).
"Srbi su veoma tradicionalni,
Насиље на жалост које крије иза тога је језа,кад није по њиховом лупају вратима,вичу,баце кашику на под и изађу,урлају или сикћу кроз зубе да је женско овакво и онакво.
muškarac i žena imaju svoje uloge.
Проблем на дуге стазе је што третирају женско као замену за неко женско које их је тетошило (мајка,тетка,ујна,стрина,сестре) и очекују тетошење цео живот.
Osećala sam se zaštićeno.
По језиву цену неке врсте психичког злостављања,манупулације најчешће.
Ipak, problem je što ovde muškarci ne zarađuju dovoljno da bi imali normalan život.
Тачно.
Moj bivši dečko je radio dva, ponekad tri posla, a opet nije bilo dovoljno.
Исто тако многи одбијају да раде или одбијају да троше паре на партнерку.
A ja sam zarađivala više jer sam radila sa Rusima. Njemu je to teško padalo jer su tradicionalni - ne žele da žena zarađuje više."
Психичко насиље тј.контролори свега што јесте традиционално на жалост а сад се жале на "епидемију усамљености" иако је не би било да се нормализују.
Не можемо да знамо то,ипак је ово екран иза ког може да буде било ко.
Српкиња,толико сам језивих ствари доживела од мушких да је то страшно.

Обичне кураве, поготово ове што напуштају Русију, исто ко Украјинке, Молдовке итд. Све траже спонзора.

То ће да помогне у пизду материну. Кажи то доле овима на КиМ.

Удају се за паре, тако да ако ниси неко мудо у власти (мафијаш), нема ништа од удаје.
Obicne hahaha. Ma nista nije obicno kod njih.

Back