Ruskinje su rijetko kvalitetne zene .Ko se Ruskinja dovatio ni postene srpske majke mu posle nece tesko pasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruskinje su rijetko kvalitetne zene .Ko se Ruskinja dovatio ni postene srpske majke mu posle nece tesko pasti.
Pomoli se sad Bogu.Bukvalno nema vecih foliranata i lupetaca o religiji od Srba.
Srpsko verovanje u religiju se svodi na moljenje Boga da pomogne njihovom dupetu sada i odmah.
Nikada ne osecaju krivicu, i nikada ne osecaju da treba da budu kaznjeni za neko sranje koje su radili.
Lupetanje o Srbima kao religioznom narodu je uvreda za religiju, narode, i religiozne narode.
"Srbi su veoma tradicionalni, muškarac i žena imaju svoje uloge."
Верници до прве кривине, ајд не каки.Ako govoris za sebe,onda si u pravu.Za ostatak vernog naroda,nema potrebe da iznosis tvoja primitivna zapazanja.![]()
Обичне кураве, поготово ове што напуштају Русију, исто ко Украјинке, Молдовке итд. Све траже спонзора.Ruskinje su rijetko kvalitetne zene .
То ће да помогне у пизду материну. Кажи то доле овима на КиМ.Pomoli se sad Bogu.
Удају се за паре, тако да ако ниси неко мудо у власти (мафијаш), нема ништа од удаје.Udaju se širom svijeta tako da im udaja u Srbiju neće biti kulturološki šok.
Грешка а схватиће то (бар она има да бира њене земљаке).Aljona se zaljubila u Srbina, sa kojim je stupila u zajednički život.
Насиље на жалост које крије иза тога је језа,кад није по њиховом лупају вратима,вичу,баце кашику на под и изађу,урлају или сикћу кроз зубе да је женско овакво и онакво."Srbi su veoma tradicionalni,
Проблем на дуге стазе је што третирају женско као замену за неко женско које их је тетошило (мајка,тетка,ујна,стрина,сестре) и очекују тетошење цео живот.muškarac i žena imaju svoje uloge.
По језиву цену неке врсте психичког злостављања,манупулације најчешће.Osećala sam se zaštićeno.
Тачно.Ipak, problem je što ovde muškarci ne zarađuju dovoljno da bi imali normalan život.
Исто тако многи одбијају да раде или одбијају да троше паре на партнерку.Moj bivši dečko je radio dva, ponekad tri posla, a opet nije bilo dovoljno.
Психичко насиље тј.контролори свега што јесте традиционално на жалост а сад се жале на "епидемију усамљености" иако је не би било да се нормализују.A ja sam zarađivala više jer sam radila sa Rusima. Njemu je to teško padalo jer su tradicionalni - ne žele da žena zarađuje više."
Не можемо да знамо то,ипак је ово екран иза ког може да буде било ко.
Српкиња,толико сам језивих ствари доживела од мушких да је то страшно.
Svakako Ruskinje Jesu izuzetno kvalitetne zene Ali isto tako je tacno da ih jadnici moraju izbjegavati .jesu za izbegavanje![]()
Obicne hahaha. Ma nista nije obicno kod njih.Обичне кураве, поготово ове што напуштају Русију, исто ко Украјинке, Молдовке итд. Све траже спонзора.
То ће да помогне у пизду материну. Кажи то доле овима на КиМ.
Удају се за паре, тако да ако ниси неко мудо у власти (мафијаш), нема ништа од удаје.
Све пластикаObicne hahaha. Ma nista nije obicno kod njih.
Svakako Ruskinje Jesu izuzetno kvalitetne zene Ali isto tako je tacno da ih jadnici moraju izbjegavati .