Сан о пролећу
Obećava
- Poruka
- 73
Мислим да су глупи. Исто мислим и за жене.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi nivo budalaštine.Totalno je nebitno sta zena misli o muskarcu ako je on aktivirao njenu biologiju ona ce biti sa njim cak iako joj je odvratan i misli da je idiot najveci, muskarac kada vara zenu,namece se, gleda je sa visine on je bioloski ima,moze ona reci mrzim takve tipove i idiot je itd al ce biti sa njime
Da ima 2 metra 165 kila i da te pokida ko svinja masan džak ?Odbija. Ti ljepljivi ljepotani nikada nisu bili moj izbor. Moje izbor je muškarac, a zna se na što se misli.
Bobe, rugobo mala. Koliko ti još fali do 2 metra i 165 kg?Da ima 2 metra 165 kila i da te pokida ko svinja masan džak ?
Lapsi volis obrezane priznaj !Bobe, rugobo mala. Koliko ti još fali do 2 metra i 165 kg?
1. 46 i 120 kg?
Pa dobro, kidaćeš i ti papir od bureka.![]()
Tako mali a tako glupi.Lapsi volis obrezane priznaj !![]()
Vređas odmah znaci ubo sam te duboko !Tako mali a tako glupi.
Gili gili![]()
Dobro da si mi rekao, ne bi znala!Vređas odmah znaci ubo sam te duboko !![]()
Opet nema konkretnih brojkiVidim da se ovde dosta vrti to pitanje “sta znaci i koliko je to puno zena”.
Pokusacu najkrace..
Primer razgovor mladih ljudi-recimo tek punoletnih (imam u vidu i to u kojim su godinama, zato ih i navodim).
Pricaju o devojkama i vrlo cesto cujem “sa kim sve ona nije bila...i sl.”, opet se postavlja pitanje : sa kim je to bila?
Sa nekim muskarcima.
Zamera se i tako komentarise zenska osoba, a oni mnogi koji su s njom “takvom” bili su ok?
Slicno temama tipa “ko vise vara muskarci ili zene”..
Sa kim se to “varaju”?
Kako se razniježio mali moj! Sjetio se bake? Imaš li još one priglavke, čarapke kako već ko zove.Ti mora da imas klince tog rastinja pa koristis forum za neke uvide ?
Sta te muči ,biće sve u redu pa i ako postanes baka uskoro <3
Uskačeš željna pažnje,sirotica moja lipaKako se razniježio mali moj! Sjetio se bake? Imaš li još one priglavke, čarapke kako već ko zove.![]()
Znam ja ko će meni da pruži pažnju.Uskačeš željna pažnje,sirotica moja lipa![]()
I ne moze ih ni biti. Stvar individualna. Nekome je mnogo broj 2, nekome 20.Opet nema konkretnih brojki
Treba raditi ono sto ti zelis, to je definicaja mangupa ,da ga ne interesuje sta drugi o njemu misleTreba imati puno zena jer to onda znaci da si veliki mangu i smeke a ne neki kladionicar
Da i mene to interesuje sta je puno zena?Jesmo li odlučili koliko je to "puno žena"?
u kom smislu odvratnom?Meni je bitnije (a i gadljivije) pitanje kako je npr.mogao biti sa tamo nekom odvratnom zenom,,,
Onda muskarci obicno imaju odgovor u stilu “to je bilo bzv “, ili “to je neuporedivo, s tobom je nesto drugo” tipa ..
Posle tako neke (da znam za nju) bljak i fuj .. ne mogu ni zamisliti vise doticnog...
Ali, to su neki pubertetski dani kada smo lile suze zbog takvih “losih devojaka” ili jos gorih nasih mladalackih izbora...
Svakom mogucem smislu.u kom smislu odvratnom?