Muskarci koji su imali mnogo zena

Promiskuitet ni sa jedne ni sa druge strane nije dobar... mada nije potpuno isto za muškarce i za žene
Promiskuitet je isti i kod muškarca i kod žene kada je u pitanju moral ali kada je u pitanju biologija, tu je velika razlika jer muškarac ne može da zatrudni niti da u svom biću doživi komadanje nerođenog deteta što samo po sebi je ogroman greh. To ništa manje ne oslobađa muškarca greha koji svoje seme samo radi ličnog zadovoljstva sadi od żene koje zbog svojeg zadovoljstva, zanosa ili naivnosti prima.

A sad pročitaj naslov teme
Pa sve je ovo indirektno vezano i za naslov teme ,

A direktno o temi naravno da je dobro za muskarca da ima sto vise zena to je za njegovu biologiju jako dobro a zena po tome i cijeni bioloski muskarca koliko je Dominatan,arogantan,potentan,promiskuitetan, dominantan,autoritativan i koliko je vodi u zivotu, i koliko se ona njemu divi i koliko ga prati sto ne znaci da svaki muskarac koji tako postupa je sovinista ja prvi nisam,ja sam realista i postujem bioloske tradicije muskarca

Promiskuitet je isti i kod muškarca i kod žene kada je u pitanju moral ali kada je u pitanju biologija, tu je velika razlika jer muškarac ne može da zatrudni niti da u svom biću doživi komadanje nerođenog deteta što samo po sebi je ogroman greh. To ništa manje ne oslobađa muškarca greha koji svoje seme samo radi ličnog zadovoljstva sadi od żene koje zbog svojeg zadovoljstva, zanosa ili naivnosti prima.
Nije isti nikako ako 100 zena spava sa 1 muskarcem svi znaju ko je otac bebe,a ako 100 muskaraca spava sa 1 zenom niko ne zna je otac te bebe,1 od 100 njih pa dok se sazna ako se ikad sazna.Nikada u nijednoj civilizaciji niti istoka niti zapada zenski promiskuitet nije bio slavljen i velican kao nesto dobro vec kao nesto najodvratnije,to je istorija

Back