- Poruka
- 71.013
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ali treba definisati sta je slab muskarac a sta nije a zena nije nijedna jaka
Ako su imali - priznajem do 23. godine Ako je bio frajer- do tad je izmenjao. Naknadna iživljavanja su mi odbojna. Posle samo duže veze. I pauze između.
Zapravo do 21. Ali sam dodala još dve ekstra. Ako je studirao, pa morao da buba prve dve godineОклен ти тај квантитет баш 23...![]()
Sve najboljeTema slicna onoj @Manastirka -inoj temi.
Dakle, sta mislite o muskarcima koji su u zivotu imali dosta zena?
Da li vas to privlaci ili odbija ili nema nikakvog uticaja to saznanje na vas?
Tema je sasvim slucajno na forumu Muskarci. Ukoliko treba, prebacite je tamo gde treba.
Hvala.
Ако оде у војску и магистрирао додај још 1 + 2Zapravo do 21. Ali sam dodala još dve ekstra. Ako je studirao, pa morao da buba prve dve godine
Sve najbolje
Ceo život sam radio ko drakstor kada su žene u pitanju ali sam bio izbirljiv.
Debele i glupe nisu imale šanse.
Ni one nisu imale šanseА мршаве и паметне??
Mršoguze i pametne su i dan danas dobrodošle. Progledam kroz prste i nekoj masnijoj smekšalo mi srce sa godinamaА мршаве и паметне??
Da, još i za doktorat da imam razumevanja.Ако оде у војску и магистрирао додај још 1 + 2
...Лулице, лујко наша
Budale, msm to bas moras da budes poremecen i da imas ozbiljne probleme tokom odrastanja i da razvijes neke ozbiljne psihicke bolesti zbog nedostatka pizgePrava tema bi bila sta mislite o muskarcima koji nisu imali nijednu zenu?
ovo je stav ! i delimicno se slazemoJa sam ima puno žena i nastojim da imam još punije žena. Ako ti hoceš imaj jednu za sva vremena a ja necu.
pitaj zmuaA kad i kako postizavate sve to?
![]()
aj nadji neku temu da se nesto svadjamoNe smem, smejaće se čovek glupostima
![]()
Nisi mi materijal za svađuaj nadji neku temu da se nesto svadjamo
zato sto sam entelegentNisi mi materijal za svađuna kraju uvek počnem da se smejem tvojim odgovorima
![]()
Biće da je to u pitanjuzato sto sam entelegent
Ne verujem u takve slucajnosti.Tema je sasvim slucajno na forumu Muskarci. Ukoliko treba, prebacite je tamo gde treba.
HvHvala
Dakle, sta mislite o muskarcima koji su u zivotu imali dosta zena?