Sve u svemu derbi dobar sudija slab.Nego sva sreca sto su igraci bili fer do pred kraj inace je moglo svasta biti sa ovim sudijom.
Potpuno se slažem sa ovim stavom!!!
Meč je bio odličan!!! Obe ekipe su dale sve od sebe da opravdaju epitet Večitog derbija i na tome im svaka čast!!!! U odnosu na zadnjih par godina ovo večeras je bilo na evropskom nivou!!!
E sad, da svi mi ovdje (mislim na navijače obe ekipe) nismo odgledali utakmicu i da svoje utiske iznosimo samo prema statistici (kartonima) mogli bi pouzdano da zaključimo da je na terenu tukao ko je koga stigao!!!
Nasuprot tome, situacija je bila takva da cijenim da je uzajamno ponašanje igrača bilo korektno kao malo kad!!! Džaba sve kad je meč sudio kompleksaš koji hoće da bude zvijezda večeri!!! Napominjem - Ne sporim rezultat i obJema stranama čestitam na podjeli bodova!!! Problem je u tome što ćemo svi mi više pamtiti suđenje tj. idiotarenje nego sve ostalo sa, inače, po meni, dobrog meča!!! Svima nam je usrao doživljaj!!! Vjerovatno time nije uticao na rezultat (ponavljam: vjerovatno) ali jeste na ljepotu Derbija kao sportskog događaja!!!
Sudija Stanković je bruka kola!!! Mislim jad i tuga svoje profesije!!! Kakve je sve odluke donosio pa to je Bože ti sačuvaj!!! NajprovokativnijI akter cijelog kola!!! Svojim apsurdnim procjenama, učinio je sve da kod aktera meča podigne nivo emocija i nervoze pa ih je onda zbog toga kažnjavao kartonima!!! Kreten!!! Partizanu čestitam na fer igri i ne sporim da su zaslužili bod koji su osvojili, al' sudija se sam po sebi dokazao kao potpuni promašaj svoje profesije!!! Upravo on je taj koji je bez ikakve potrebe isprovocirao tako naelektrisanu situaciju na terenu da je morao da emocije ostalih aktera morao gasi crvenim kartonima!!! Najobičniji Izgub dunsterski koji je našao da se.e po ovo malo dobrog što još postoji u našem klubskom fudbalu!!!!!!
Da zaključim:
***** ti ja sudiju kompleksaša koji na ovako dobroj utakmici uspije da bude najprimjećeniji učesnik događaja!!! Kao da su svi oni ljudi na stadionu kupili karet došli na stadion da bi gledali baš njega (ćelavog majmuna sa pištaljkom)!!!
FUUUUUJJJ!!!