Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djole LA:
Pa sa Partizanom!
Ne igramo mi sa Partizanom! Mi cemo sa vama da se igramo!:p
3d-sautille.gif

football.gif

Хоће.

Читам у "Блицу" да се (капитен) Миловановић опоравио и да постоји шанса да заига са маском на глави.

Онда смо га пукли, ама баш скроз. Ако истрче Баста, Милијаш, Миловановић, Анђелковић навијаћу први пут за Партизан, само да победе и да оде Косан, и Писки са тајкунима у пакету.

Kosanović: Iskustvo na našoj strani

Foto: Zvanični sajtFudbaleri Crvene zvezde gostuju u subotu Partizanu (19:00) u 131. duelu "večitih rivala" u okviru 7. kola Meridian Superlige. U Crvenoj zvezdi smatraju da zaostatak na tabeli u odnosu na Partizan od čak devet bodova nije presudan, već kvalitet i iskustvo, koje je prema rečima trenera Milorada Kosanovića na strani kluba iz Ljutice Bogdana.

"Svaki derbi budi emocije i sigurno će biti veoma interesantna utakmica. Partizan igra napadački, pobeđuje, dok mi teško gubimo. Biće zanimljivo videti ko će izaći kao pobednik, a ja očekujem lepu i sportsku igru", rekao je Kosanović.

Šef stručnog štaba "crveno-belih" ističe da 131. derbi neće odlučiti prvenstvo i dodaje da je njegovom timu, u ovom trenutku, bitnija revanš utakmica protiv Groclina u okviru Kupa UEFA.

"Crvena zvezda u svaku utakmicu ulazi sa željom da pobedi i uspeh bi nam mnogo značio na planu samopouzdanja. U takmičarskom smislu u subotu se ne rešava ništa. Nećemo imati mnogo vremena ni za slavlje, ni za tugu jer nas u četvrtak čeka najvažnija utakmica protiv Groclina", dodao je trener Crvene zvezde.

Ognjen Koroman se osvrnuo na izjave pojedinih fudbalera Partizana pred subotnji duel:

"Oni kao da su nas već pobedili. Samo ne znam da li sa 2:0, 3:0 ili 5:0, ali će se na tek terenu videti ko je bolji. Mnogo očekujemo od derbija. Bodovna razlika nije presudna već kvalitet i ukupna pripremljenost. Iskustvo je na našoj strani što, naravno, ne mora ništa da znači. Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman.

"Očekuje nas velika utakmica pred punim stadionom i nadam se pobedi. Vidim da protivnik smatra da je u prednosti, ali ne znam zašto bi to bilo tako jer je tek početak sezone. Ne želim da pričam o prednostima i manama, ali smatram da će psihološki momenat biti veoma bitan. Mi želimo samo pobedu i daćemo sve od sebe da dođemo do nje", dodaje prvotimac Crvene zvezde.

Meč na stadionu Partizana igra se u subotu od 19:00, a kapije stadiona u Humskoj biće otvorene u 16:30.

Онда смо га пукли, ама баш скроз. Ако истрче Баста, Милијаш, Миловановић, Анђелковић навијаћу први пут за Партизан, само да победе и да оде Косан, и Писки са тајкунима у пакету.

Овакву глупост још нисам чуо!!!

DukeofSerbia:
Хоће.

Читам у "Блицу" да се (капитен) Миловановић опоравио и да постоји шанса да заига са маском на глави.

Jesi li ti normalan,znas li ti sta pricas?????????????????????

Nikad ali nikad,ma ni kad igraju sa stranim timovima ne mogu za Partizan da navijam....ma pre cu umreti nego da se radujem nekakvom njihovom uspehu u bilo kojem sportu.....odrekao bih se svega u zivotu ali Zvezde nikad....danas je ovako i ja sad treba da okrenem ledja mojoj Zvezdi...ma zivot mi je Zvezda koliko puta skratila ali ja je nikad nisam napustao....igraci i treneri dolaze i odlaze ali Zvezda vecno traje.....ovako ce ti reci i pravi navijac Partizana za svoj klub....sta god sutra da se desi ja cu uvek biti uz nju...treba biti pravi kada joj je najteze....

vnkrca:
Nikad ali nikad,ma ni kad igraju sa stranim timovima ne mogu za Partizan da navijam....ma pre cu umreti nego da se radujem nekakvom njihovom uspehu u bilo kojem sportu.....odrekao bih se svega u zivotu ali Zvezde nikad....danas je ovako i ja sad treba da okrenem ledja mojoj Zvezdi...ma zivot mi je Zvezda koliko puta skratila ali ja je nikad nisam napustao....igraci i treneri dolaze i odlaze ali Zvezda vecno traje.....ovako ce ti reci i pravi navijac Partizana za svoj klub....sta god sutra da se desi ja cu uvek biti uz nju...treba biti pravi kada joj je najteze....

To cenim----DOK ZIVIM KLICACU NJEMU VOLIM TE PARTIZANE----

vnkrca:
Nikad ali nikad,ma ni kad igraju sa stranim timovima ne mogu za Partizan da navijam....ma pre cu umreti nego da se radujem nekakvom njihovom uspehu u bilo kojem sportu.....odrekao bih se svega u zivotu ali Zvezde nikad...

А тек ово колика је глупост, ааааааааааааааааа стварно и треба да иструнемо!
Ја не знам за вас али иако сам Делија од малих ногу, тешко ми је било кад је Партизан примио 5 комада од Динама! А зашто?!
Зато што сам С Р Б И Н!!!

Људи лепо је што је сутра дерби и волимо своје клубове, али друге да их мрзимо не требамо! запитајте се само колико ваших ортака с којима се дружите сваки дан само навија за Партизан, мојих бар доста!

Изгледа да нема ништа од преноса на РТС Сату:

18.27 KVADRATUTA KRUGA, PROGRAMSKE AKCIJE+ EPP
18.57 SLAGALICA, KVIZ
19.17 VREME I STANJE NA PUTEVIMA, INFO
19.22 SATNICA + EPP
19.30 DNEVNIK
20.00 EPP
20.02 FUDBAL: MERIDIAN SUPER LIGA,PARTIZAN-C. ZVEZDA, SNIMAK
22.00 TV BINGO, ZABAVNI PROGRAM + EPP

Бедак ако не буде, обично је Сат верзија преносила утакмице кад није земаљска.

Надам се да ово неће бити звездина постава:

derbi-t.jpg

Zvezdi malo remi u Humskoj

Remi u Humskoj nas neće zadovoljiti, hoćemo pobedu u derbiju - istakli su fudbaleri Crvene zvezde uoči 131. prvenstvenog meča sa Partizanom. Sa rečima igrača složio se i njihov šef Milorad Kosanović.
- Naša želja je jedna, a to je pobeda. Do nje ćemo doći ukoliko budemo koncentrisani tokom svih 90 minuta, a ne samo do 87. ili 89. minuta - aludirao je trener šampiona na primljene golove u finišu utakmica protiv Vojvodine i Rendžersa.
Kosanović je pohvalio igru večitog rivala uz konstataciju da ovaj derbi neće odlučiti šampiona.
- Partizan je igrao dobro u dosadašnjem delu sezone, za razliku od nas koji smo znatno teže dolazili do pobeda, a često je nismo ni dočekali. To ipak ništa ne znači u derbiju, koji sam po sebi donosi dosta uzbuđenja i neizvesnosti. Ne mislim da će današnji okršaj biti presudan u borbi za titulu, ali je činjenica da će nekom doneti radost, a nekom tugu. Ipak, mi nećemo imati vremena ni da se radujemo, ni da tugujemo, jer nas već u četvrtak očekuje revanš sa Groclinom.
Trener crveno-belih tvrdi da nema dilemu oko tima.
- Burzanović su nije upotpunosti oporavio od povrede, baš kao ni Milovanović, dok su ostali spremni za današnje gostovanje. Znam tim sa kojim ćemo se suprotstaviti Partizanu, ali ga naravno neću otkrivati do utakmice - istakao je Milorad Kosanović, koji je u prošlosti četiri puta vodio Zvezdu u derbiju, sa skorom od tri pobede i jednog poraza.
U odsustvu Dejana Milovanovića, Ognjen Koroman biće kapiten crveno-belih na današnjoj utakmici.
- Za sada ima dve pobede i jedan poraz u derbijima, a nadam se da ću posle ove utakmice imati skor koji sada poseduje šef - jasan je iskusni vezista.
Reprezentativac Srbije ne misli da će bodovna razlika uticati na ishod derbija.
- Utakmice Zvezde i Partizana su nešto posebno. Zvuči kao fraza, ali u derbiju zaista nema favorita. Pobediće onaj koji bude imao bolji pristup utakmici.
Koroman tvrdi da je upoznat sa manama i vrlinama protivničkih igrača, koji su, kako kaže, preterali u izjavama.
- Koliko vidim oni su nas već pobedili, samo ne znaju da li sa 1:0, 3:0 ili 5:0. Nemam nameru da im odgovaram, ali ću reći da je teren taj na kojem će se videti ko koliko vredi. Partizan je u dosadašnjem delu sezone igrao znatno atraktivnije od nas, mnogo je lakše stvarao šanse i postizao golove, međutim, poznato je da Zvezda prave partije pruža u velikim utakmicama, a derbi je svakako jedna od njih - istakao je Ognjen Koroman.
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=14564

Видим да су неки оштро реаговали на моју поруку. Елем, читам коментаре напаљених Гробара на Беее92 (смучили су ми се више), камо среће да заигра Баркос и да постигне гол за победу па да плачу Топаловићи. :D Шта рећи о "храму фудбала", а не насмејати се :lol:.

Изгледа да нема ништа од преноса на РТС Сату:

18.27 KVADRATUTA KRUGA, PROGRAMSKE AKCIJE+ EPP
18.57 SLAGALICA, KVIZ
19.17 VREME I STANJE NA PUTEVIMA, INFO
19.22 SATNICA + EPP
19.30 DNEVNIK
20.00 EPP
20.02 FUDBAL: MERIDIAN SUPER LIGA,PARTIZAN-C. ZVEZDA, SNIMAK
22.00 TV BINGO, ZABAVNI PROGRAM + EPP

Бедак ако не буде, обично је Сат верзија преносила утакмице кад није земаљска.

Надам се да ово неће бити звездина постава:

derbi-t.jpg

Zvezdi malo remi u Humskoj

Remi u Humskoj nas neće zadovoljiti, hoćemo pobedu u derbiju - istakli su fudbaleri Crvene zvezde uoči 131. prvenstvenog meča sa Partizanom. Sa rečima igrača složio se i njihov šef Milorad Kosanović.
- Naša želja je jedna, a to je pobeda. Do nje ćemo doći ukoliko budemo koncentrisani tokom svih 90 minuta, a ne samo do 87. ili 89. minuta - aludirao je trener šampiona na primljene golove u finišu utakmica protiv Vojvodine i Rendžersa.
Kosanović je pohvalio igru večitog rivala uz konstataciju da ovaj derbi neće odlučiti šampiona.
- Partizan je igrao dobro u dosadašnjem delu sezone, za razliku od nas koji smo znatno teže dolazili do pobeda, a često je nismo ni dočekali. To ipak ništa ne znači u derbiju, koji sam po sebi donosi dosta uzbuđenja i neizvesnosti. Ne mislim da će današnji okršaj biti presudan u borbi za titulu, ali je činjenica da će nekom doneti radost, a nekom tugu. Ipak, mi nećemo imati vremena ni da se radujemo, ni da tugujemo, jer nas već u četvrtak očekuje revanš sa Groclinom.
Trener crveno-belih tvrdi da nema dilemu oko tima.
- Burzanović su nije upotpunosti oporavio od povrede, baš kao ni Milovanović, dok su ostali spremni za današnje gostovanje. Znam tim sa kojim ćemo se suprotstaviti Partizanu, ali ga naravno neću otkrivati do utakmice - istakao je Milorad Kosanović, koji je u prošlosti četiri puta vodio Zvezdu u derbiju, sa skorom od tri pobede i jednog poraza.
U odsustvu Dejana Milovanovića, Ognjen Koroman biće kapiten crveno-belih na današnjoj utakmici.
- Za sada ima dve pobede i jedan poraz u derbijima, a nadam se da ću posle ove utakmice imati skor koji sada poseduje šef - jasan je iskusni vezista.
Reprezentativac Srbije ne misli da će bodovna razlika uticati na ishod derbija.
- Utakmice Zvezde i Partizana su nešto posebno. Zvuči kao fraza, ali u derbiju zaista nema favorita. Pobediće onaj koji bude imao bolji pristup utakmici.
Koroman tvrdi da je upoznat sa manama i vrlinama protivničkih igrača, koji su, kako kaže, preterali u izjavama.
- Koliko vidim oni su nas već pobedili, samo ne znaju da li sa 1:0, 3:0 ili 5:0. Nemam nameru da im odgovaram, ali ću reći da je teren taj na kojem će se videti ko koliko vredi. Partizan je u dosadašnjem delu sezone igrao znatno atraktivnije od nas, mnogo je lakše stvarao šanse i postizao golove, međutim, poznato je da Zvezda prave partije pruža u velikim utakmicama, a derbi je svakako jedna od njih - istakao je Ognjen Koroman.
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=14564

Видим да су неки оштро реаговали на моју поруку. Елем, читам коментаре напаљених Гробара на Беее92 (смучили су ми се више), камо среће да заигра Баркос и да постигне гол за победу па да плачу Топаловићи. :D Шта рећи о "храму фудбала", а не насмејати се :lol:.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.
Сутра у новинама:
ХЕТ-ТРИК Баркоса!!!!!!!!!!!!:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back