Morao ga je izbaciti inace bi Koroman postigao i 3. gol. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Morao ga je izbaciti inace bi Koroman postigao i 3. gol.![]()
Поздрав за браћу ЦИГАНЕ.
:smile: :-( :sad:

To je ok što si napisao, ali ovaj put mislim da je sudija Stanković dokazao se kao kreten kojem samo još fale makaze za struganje živice!!! Kakav je samo to komad budaletine???MSL MAFIOSI
![]()
:smile: :-( :sad:
![]()
![]()
Doduse, mi smo sami krivi sto nismo osvojili titulu. Pred zadnje kolo Obilic je imao 1 bod prednosti. I u zadnjem kolu su odigrali 1:1 sa Proleterom u Zrenjaninu. Znaci nama je trebala pobeda nad Zeleznikom i bili bi sampioni. Nazalost, izgubili smo sa 2:1 golom u zaustavnom vremenu.

Људи гледам овај Ренџерс синоћ добише Лион 0:3. Ликови се изгледа опасно напржили што су избацили Звезду па кидају редом, а с обзиром на традицију догураће они макар до четвртфинала.![]()
Više će biti da smo ih mi nečemu naučili, nego što su oni bili jaki!Људи гледам овај Ренџерс синоћ добише Лион 0:3. Ликови се изгледа опасно напржили што су избацили Звезду па кидају редом, а с обзиром на традицију догураће они макар до четвртфинала.![]()

Imamo mi dovoljno razloga da se ponosimo i bez njih! :-)

Pa govorimo o evropskim takmičenjima !Koji su to razlozi -sto ste 5 na tabeli ili sto ste igrali sa nama2-2?![]()

Koji su to razlozi -sto ste 5 na tabeli ili sto ste igrali sa nama2-2?![]()
Koji su to razlozi -sto ste 5 na tabeli ili sto ste igrali sa nama2-2?![]()
Nije ni to lako. Ma neee!!! Ponosimo se time što više postuješ kod nas nego na vašoj temi!!!A sad se vi ponosite sto su vas jedva prosli?![]()
Što ne igramo samo vikendom, kad ostala dječica ne idu u školu!!!!!!Koji su to razlozi -sto ste 5 na tabeli ili sto ste igrali sa nama2-2?![]()
Ma mi smo vam vecita rak-rana....bilo mi je milina vas gledati prethodne dve godine kako se patite:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DKoji su to razlozi -sto ste 5 na tabeli ili sto ste igrali sa nama2-2?![]()
Imali su opravdane izostanke iz Geografije (citaj Evropa)Što ne igramo samo vikendom, kad ostala dječica ne idu u školu!!!!!!![]()