Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Morao ga je izbaciti inace bi Koroman postigao i 3. gol. :lol:

SUĐENjE PO SCENARIJU

Predsednik crveno-belih Stojković ogorčen suđenjem Stankovića
Tako više niko neće moći da sudi Zvezdi, tvrdi prvi čovek šampiona.
Sudijska organizacija da se zamisli.

U Crvenoj zvezdi se ne smiruju duhovi posle minulog 131. večitog derbija. Predsednik Dragan Stojković grmi na glavnog arbitra Dragomira Stankovića i sudijsku organizaciju.

-Sudijska organizacija je pala u poslednjem večitom derbiju. To što se dešavalo na Partizanovom stadionu je klasična sudijska lakrdija – kategoričan je predsednik Stojković -Čelnici Sudijske organizacije moraće da stave prst na čelo i dobro se zamisle šta rade i koga delegiraju da sudi Crvenoj zvezdi. Više nećemo tolerisati nikakve propuste.

I u protokolu ste najavili žalbu i veliko nezadovonjstvo ?

-Na to smo bili primorani sramnim razvojem događaja na terenu i arbitražom Dragomira Stankovića. On je sve radio po unapred utvrđenom scenariju. Tako više niko neće moći da sudi Crvenoj zvezdi.

Derbi je bio na evropskom nivou ?

-Imao je svoje draži. Mi smo bili daleko bliži trijumfu. Dva puta smo vodili, ali Stanković se svojim odlukama pobrinuo da ne stignemo do slavlja. Partizan već niz godina ne zna za pobedu protiv nas. Na sve načine pokušava da nas pobedi – ali ne uspeva. I otuda nervoza.

Koroman se istakao golovima i nesportskim ponašanjem ?

-Ognjen je pružio vrlo dobru partiju, koju je začinio sa dva sjajna pogotka. Međutim, nečasne rabote Stankovića nisu nam dozvolile da celi bodovni plen odnesemo na Marakanu.A, trebali smo – besedi predsednik Stojković

Sportski direktor Stevan Stojanović je dodao:
-Velika sudijska nepravda je uznemirila sve u Crvenoj zvezdi. Ne možemo da verujemo šta nas je sve snašlo od Stankovića...

(sport)

IZVEŠTAJ VEĆ NAPISAN

Miroslav Radoman specijalni posmatrač suđenja.
Miroslav Radoman je bio specijalni sudijski posmatrač
na burnom 131. večitom derbiju. Zbog funkcije nije mogao da komentariše i ocenjuje suđenje glavnog delioca pravde Dragomira Stankovića.

-Izveštaj je gotov. Napisan je. Uputiću ga Sudijskom odboru. I ništa više od mene – rekao je juče Radoman, koji je sudio najviše okršaja između naša dva najbolja kluba i koji je bio “najveća opasnost” za svaki Stankovićev minus.

Pozvali smo i legendarnog Raku Đurovića, koji jedini uvek ima hrabrosti da prokomentariše suđenje svakog arbitra.

-Na službenom sam putu u Francuskoj. Sređujem neka dokumenta. Nisam posmatrao večiti okršaj – besedio je Đurović, koji se godinama proslavlja kao “dežurni analizator” suđenja.

Sada je na potezu Sudijski odbor. Predsednik Bogoljub Stepanović i njegov tim su do sada uglavnom donosili prave odluke.

(sport)

Vidim da neki grobari na nasu konstataciju o sudjenju govore kao smo mi ranije uz pomoc sudija dobijali derbije....pa mora da se odigra jos 15-tak derbija i da sude u nasu korist da bi vas stigli....nadobijali ste se derbija uz pomoc sudija....ali sezona 97/98 ostace upamcena kao ne najregularnija nego nezabelezena u istoriji fudbala (ne preterujem)....Obilic kupuje utakmice u prvenstvu a vi se dogovarate sa njima u finalu kupa da vas puste

Crvena zvezda uputila žalbu

Predstavnici Crvene zvezde imali su nekoliko primedbi na suđenje glavnog arbitra Dragomira Stankovića na utakmici protiv Partizana. Crvena zvezda je zamerila glavnom sudiji zbog isključenja Koromana i Lukaša, i zbog toga što crvenim kartonima nije sankcionisao prekršaje nad Koromanom i Milijašem. O tim primedbama do kraja nedelje treba da se izjasni Sudijski odbor Fudbalskog saveza Srbije.

MSL MAFIOSI
:lol: :lol: :smile: :-( :sad: :evil: :evil:
To je ok što si napisao, ali ovaj put mislim da je sudija Stanković dokazao se kao kreten kojem samo još fale makaze za struganje živice!!! Kakav je samo to komad budaletine???
Ponavljam, nikom drugom ništa ne zamjeram!!! Našima svaka čast, protivniku čestitke, navijačima najveće pohvale, a Stankoviću karton pa nek u njemu spava "ispod Gazele" !!!

Doduse, mi smo sami krivi sto nismo osvojili titulu. Pred zadnje kolo Obilic je imao 1 bod prednosti. I u zadnjem kolu su odigrali 1:1 sa Proleterom u Zrenjaninu. Znaci nama je trebala pobeda nad Zeleznikom i bili bi sampioni. Nazalost, izgubili smo sa 2:1 golom u zaustavnom vremenu.

Utakmica u Zrenjaninu je zavrsena tek posto je u Zelezniku sviran kraj. Odlicno se secam tog poslednjeg kola. Koliko se secam Obilic je cak i gubio u ZRu. Da je bilo potrebno igralo bi se u ZR jos dva dana i Obilic bi dao gol,nema sumnje. Najprovidnije i najbeskrupuloznije namesteno prvnestvo u istoriji fudbala...prvenstvo Jugoslavije 1997/98. Arkan u Obilicu,Aca Bulic (ganfer) u Zelezniku = Plac Majke Bozije za srpski fudbal tih godina.

p.s. 3 boda se dodeljuju od SP USA 1994.

Људи гледам овај Ренџерс синоћ добише Лион 0:3. Ликови се изгледа опасно напржили што су избацили Звезду па кидају редом, а с обзиром на традицију догураће они макар до четвртфинала.:)

Људи гледам овај Ренџерс синоћ добише Лион 0:3. Ликови се изгледа опасно напржили што су избацили Звезду па кидају редом, а с обзиром на традицију догураће они макар до четвртфинала.:)

A sad se vi ponosite sto su vas jedva prosli?:roll:

Više će biti da smo ih mi nečemu naučili, nego što su oni bili jaki! :)
Ma briga me više za taj Rangers, ... Imamo mi dovoljno razloga da se ponosimo i bez njih! :-)

Koji su to razlozi -sto ste 5 na tabeli ili sto ste igrali sa nama2-2?:lol::lol:

Ja citah da je Djukic izjavio da mu je drago sto je osvojio bod na svom stadionu. :lol: Nije ni to lako. :D
A cuh da je Rukavina izjavio nesto u fazonu :"Poceli smo plasljivo,ne znam zasto". Hahahahaha!
Bas se i aj pitam zasto ste poceli bojazljivo. :D Nije bas prijatno kada vise puta u posledjih 10 godina primis po 3-4 komada,pa jos nekad i na svom stadionu.
I nismo mi sa vama igrali 2-2,nego ste vi izvukli 2-2.Realno Zvezda je u ocajnoj formi,nikad losijoj mozda i u istoriji kluba,a vi jedva 2-2. :D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back