Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bre da ne poludim na ovakav post. (necu da ga vredjam pa da kazem daje post glup ili da j emomak budala,ali satvro ovo sto je napisao nema veze s mozgom!!! ) vidi se bre osnovno nepoznavanje fudbala,rezultata u fudbalu i stanja u klubu. Dzaja,Dzaja,Dzaja...STA DZAJA!!! Sta je on uradio posle Barija,STA? NISTA!!! Obecavao sarene laze i ziveo od stare slave i zaduzio klub do GUSE!!! Koga je bre on selektira? Nema on veze s mozgom!
A vidim dnas u novinama Dzaja se uzjebao,frka mi sto je Pixi angazovao neku stranu revizorsku kucu da proceslja poslovanje kluba u poslednjih 10 godina!!!
Sta je Dzajo FRKA,a!!! Citam kako serre,kako su kroz klub prosle sve moguce inspekcije i da nikad nista nisu nasle...da,da nisu nasle zato sto su vise vrsile inspekciju za kafanskim stolim u svinjetinu,jagnjetinu,sopsku salatu,spricer,pivo i pevaljku.Zato i nisu nasli nikakve finansijiske malverzacije!
Pazi te vi to...znaci ta revizorska kuca je samo angazovana,jos nije ni pocela da proverava,a "veliki" Dzaja se vec uskurcio! Sto se kaze: "Izuva se pre vremena". Odmah poceo da laje,jer mu je frka!
Svi oni koji su za Dzaju,mogu da vam porucim samo jedno: Yebo vas Dzajic u bulju!!!

Perović povređen, Kutromanos odlazi
Fudbalski klub Crvena zvezda biće značajno oslabljen do kraja jesenjeg dela sezone, pošto zbog povrede lista Marka Perovića neće igrati do kraja jesenjeg dela sezone.

Zvezda je već duže vreme i bez povredjenog beka Dušana Baste koji se leči u Bolonji, a problema sa povredama imaju i Blagoj Georgijev i golman Ivan Randjelović koji je morao da napusti teren u revanš meču 1.kola kupa UEFA.

Trener Dušan Bajević odustao je od angažovanja Grka Kutromanosa koji je bio na trodnevnoj probi,ali je najavio rezove na kraju prvog dela sezone.

Korner zastavica:
Ovo sam zaboravio!!!
Za vreme Dzaje Partizan je igrao LS i prezimio u Evropi u Ligi UEFA!
Hvala ti Dzajo! Govedo jedno!
Čekaj samo Zastavice, kad ti dodje Ples, moj drugar, ima da promeniš ploču. Do sada si ti tuk'o njega po glavi, sada će on tebe nogom u .....:wink: Nemoj da vredjaš nikoga iz Zvezde.::::::ni bivše ni sadašnje. Ostavi to grobarima. :lol: :lol: :lol:

Zvezda ostvarila minimalnu pobedu nad Vojvodinom u Novom Sadu
Đokić ubrao "lale"

Golom Dušana Đokića u derbiju 9. kola Meridijan Superlige, Crvena zvezda je savladala ekipu Vojvodine i tako nastavila uspešnu seriju u domaćem šampionatu. Već u drugom minutu gosti iz Beograda su pokazali da su u Novi Sad došli po ceo poen.

Korner sa desne strane dobro je izveo Trišović, a Kastiljo je sa svega dva metra glavom šutirao preko gola. Inicijativu koju su nametnuli od početka utakmice, aktuelni šampion je držao tokom celog prvog poluvremena, a Milijaš je u dva navrata (14. i 18.) mogao Beograđane da dovede u vođstvo, ali ga je u tome sprečavao golman domaćih Damir Kahriman.

Trenutak odluke dogodio se u 23. minutu i to kada niko na stadionu nije tako nešto očekivao. Naime, Trišović je uputio centaršut u šesnaesterac Vojvodine gde, osim golmana Novosađana, nikog drugog nije bilo.

Međutim, visoko upućenu loptu Kahriman nije uspeo da uhvati, već je samo vrhovima prstiju odbio, a Đokić je dobro pratio celu akciju i spretno glavom loptu poslao u mrežu. Drugo poluvreme Zvezda je počela kao i prvih 45 minuta. Već u 50. minutu Milovanović je odlično šutirao sa nekih 20 metara, ali je Kahriman izvanrednom intervencijom pokazao zbog čega je prvi golman mlade reprezentacije Srbije.

Najozbiljniju priliku da eventualno izjednači rezultat Vojvodina je imala u 81. minutu, kada je Nastić šutirao sa nekih 20 metara od gola, ali je lopta za svega nekoliko milimetara prošla pored leve stative Banovićevog gola. Posle toga na terenu nije bilo većih uzbuđenja, a Beograđani su rutinski priveli meč kraju sačuvavši minimalno, ali zasluženo vođstvo.

Zastavice nemoj da se nerviras. Za pocetak nemam kao sto ti kazes 12 godina vec 38. Za tvoju informaciju ne pratim Zvezdu od ove sezone, nego sam siguran da sam gledao vise Zvezdinih evropskih utakmica nego ti prvenstvenih. U poslednjih 20 godina nisam propusti nijednu zvezdinu evropsku utakmica, sem poslednje protiv Libereca.
Protiv Piksija nemam nista licno, ali sam siguran da sa njim idemo u propast. Jos uvek nije kasno da se opametimo, oteramo ovu njegovu bandu i spasimo Zvezdu.
Odakle Piksiju pravo da pljuje na jednog Dzajica, koji nam je, zajedno sa Cvetkovicem priredio najvecu radost u Bariju. Ne osporavam Piksijeve igracke kavalitete, mada realno mnogo vise je pruzio reprezentaciji nego Zvezdi. Pamtim ga po promasenom penalu u kupu protiv Boraca, i onom driblingu u Bariju, ali ne u Zvezdinom dresu, kad nam za malo ne dadose go.
Mozda Piksi i nije imao lose namere, ali ce mu hostapleri oko njega, poput Lekovica doci glave, i njemu i nasoj Zvezdi.
Dzaja je LEGEDNDA, GOSPODIN I PRAVI ZVEZDAS.
I samo da znas i ti i svi ostali zvezdasi da ovo ceprkanje po proslosti nece doneti nista dobro pre svega Zvezdi. Nekada sam radio u 2 drzavne firme koje su menjale dotadasnje direktore. I u jednom i u drugom slucaju novi direktori se nisu bavili firmom, buducnoscu, vec su se bavili strim direktorom, dozivali razne inspekcije i kontrole. Oni su dosli, uradili svoje, a ceo ceh su platile firme koje su i zvale inspekcije. Nijednom starom direktoru nije falila ni dlaka sa glave, a firme su zbog nemogucnosit da iplate kazne koje im je propisala inspecija otisle u STECAJ.
Mnogo me ova nasa situacija sada potseca na ovo. Opameticete se vi i najuriti Piksija i ekipu, samo nisam siguran sta ce posel toga biti sa NASOM ZVEZDOM. Piksi ce otici u Pariz ili Japan, a mi cemo imati velikih problema. Neka Piksi prvo postigne sa Zvedom ono sto je uradio Dzaja, skinucemo kapu, a ja cu se privi izvinuti. Prljavo je baciti nam prasunu u oci sa ovim preispitivanjima proslosti, da bi se skrenula paznja sa njihovih gresaka i njihovih malverzacija. Nemoj da nas zavarava to sto je kod GROBARA jos gora situacija, gledajmo nas, nasu Zvezdu i nasu perspektivu. Sa Piksijevom garniturom brzo cemo stici Grobare. Istrosene zvezde, nizerazredna pojacanje su bili Grobarski stil rada, nas je krasilo nesto drugo. ZATO SMO I BILI BOLJI OD NJIH. NADAM SE DA CEMO BITI I DALJE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back