Zastavice nemoj da se nerviras. Za pocetak nemam kao sto ti kazes 12 godina vec 38. Za tvoju informaciju ne pratim Zvezdu od ove sezone, nego sam siguran da sam gledao vise Zvezdinih evropskih utakmica nego ti prvenstvenih. U poslednjih 20 godina nisam propusti nijednu zvezdinu evropsku utakmica, sem poslednje protiv Libereca.
Protiv Piksija nemam nista licno, ali sam siguran da sa njim idemo u propast. Jos uvek nije kasno da se opametimo, oteramo ovu njegovu bandu i spasimo Zvezdu.
Odakle Piksiju pravo da pljuje na jednog Dzajica, koji nam je, zajedno sa Cvetkovicem priredio najvecu radost u Bariju. Ne osporavam Piksijeve igracke kavalitete, mada realno mnogo vise je pruzio reprezentaciji nego Zvezdi. Pamtim ga po promasenom penalu u kupu protiv Boraca, i onom driblingu u Bariju, ali ne u Zvezdinom dresu, kad nam za malo ne dadose go.
Mozda Piksi i nije imao lose namere, ali ce mu hostapleri oko njega, poput Lekovica doci glave, i njemu i nasoj Zvezdi.
Dzaja je LEGEDNDA, GOSPODIN I PRAVI ZVEZDAS.
I samo da znas i ti i svi ostali zvezdasi da ovo ceprkanje po proslosti nece doneti nista dobro pre svega Zvezdi. Nekada sam radio u 2 drzavne firme koje su menjale dotadasnje direktore. I u jednom i u drugom slucaju novi direktori se nisu bavili firmom, buducnoscu, vec su se bavili strim direktorom, dozivali razne inspekcije i kontrole. Oni su dosli, uradili svoje, a ceo ceh su platile firme koje su i zvale inspekcije. Nijednom starom direktoru nije falila ni dlaka sa glave, a firme su zbog nemogucnosit da iplate kazne koje im je propisala inspecija otisle u STECAJ.
Mnogo me ova nasa situacija sada potseca na ovo. Opameticete se vi i najuriti Piksija i ekipu, samo nisam siguran sta ce posel toga biti sa NASOM ZVEZDOM. Piksi ce otici u Pariz ili Japan, a mi cemo imati velikih problema. Neka Piksi prvo postigne sa Zvedom ono sto je uradio Dzaja, skinucemo kapu, a ja cu se privi izvinuti. Prljavo je baciti nam prasunu u oci sa ovim preispitivanjima proslosti, da bi se skrenula paznja sa njihovih gresaka i njihovih malverzacija. Nemoj da nas zavarava to sto je kod GROBARA jos gora situacija, gledajmo nas, nasu Zvezdu i nasu perspektivu. Sa Piksijevom garniturom brzo cemo stici Grobare. Istrosene zvezde, nizerazredna pojacanje su bili Grobarski stil rada, nas je krasilo nesto drugo. ZATO SMO I BILI BOLJI OD NJIH. NADAM SE DA CEMO BITI I DALJE.