- Poruka
- 132.368
Pa kako si gledao Zvezdu ako si morao da odesv.v.ilic:Bio sam na njemu i gledao Zvezdu.
Brat mi je rekao da će na utakmici Hajduk-Zvezda biti još gore i morali smo da odemo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako si gledao Zvezdu ako si morao da odesv.v.ilic:Bio sam na njemu i gledao Zvezdu.
Brat mi je rekao da će na utakmici Hajduk-Zvezda biti još gore i morali smo da odemo.

Prepravio si moj post. Na novom stadionu sam gledao Zvezdu. Na starom Dinamo-Partizan, a Zvezdu ne.tab503:Pa kako si gledao Zvezdu ako si morao da odes![]()
![]()
![]()

Tab, pročitaj polako od početka. :wink:v.v.ilic:Bio sam na njemu i gledao Zvezdu. Stadion je stvarno lep. Sećam se i njihovog starog stadiona. Tamo sam neke davne godine gledao utakmicu Dinamo-Parizan. Igrao se čuveni turnir Velike Četvorke, svake godine. Bio sam mali, vodio me je brat (10 god. stariji od mene) Nismo smeli da ostanemo da gledamo Hajduk-Zvezda. Bilo je strašno i tada biti na utakmici medju njima. A ja, Titov pionir, nisam razumeo zašto se psovao srpski Partizan. Brat mi je rekao da će na utakmici Hajduk-Zvezda biti još gore i morali smo da odemo.

i stvarno je Poljud mnogo lep...dok je Maximir jedan od najruznijih stadiona na Balkanu...strasno...znam da nije zavrsen, ali je bruka kad se sa terena vide obicne cigle i ostalo... 

Sa Autokomande se ništa drugo ne može ni videti.tab503:ljudi zar niste videli
Sad moram kao Fluid na PArtizanovoj temi.
Zar ovde covek ne moze ni da se zeza posteno
Skapirao sam ja odmah nego ga malo vucem
@bojan
I Delije su malo "renovirale" Maksimir
Inace potpuno si u pravu.
I ja uvek pogledam kad prolazim tim krajem i nekako mi srce zaigra kad vidim makar te reflektore.

Ljuba82:Сећам се...први пут кад сам био на Маракани је било кад се Дика опраштао од Звезде. Играла је Звезда против неке комбиноване селекције тадашње СРЈ и изгубила 4:2. Био у ложи 8-)
.Tokan:Селебрити.

ima da ti upadnemo u kucu i izvucemo napolje...i pravac Marakana Bolje pozuri...MadonnaGirl:Ja nisam ni bila na Marakani.........valjda cu nekada da odem........![]()
bojan86:Madonnice, mi smo rekli svoje i obecali da cemo te dovuci na Marakanu kad tad....ima da ti upadnemo u kucu i izvucemo napolje...i pravac Marakana
![]()
Hvala Bogu! Sever je Bogom dan. Ići u ložu pored onog raja je smor.Ljuba82:Хаха...ма појма немам како је ћале издејствовао место тамо...знам само да сам се ја сморио опасно и да сам хтео да сиђемо доле...на трибине...![]()
a ortak sa kojim sam dosao je bio 300m metara iza...
ZzZzZz:Rotor Volgograd.
Oba puta smo ih pobedili 2-1 bese?

Ko pogodi ima gajbu češkog piva od mene kad stignem u BG. :wink: Poslednje se ne sećam.