- Poruka
- 23.504
Novo nije ništa. Staro je da se svadjamo sa Grobarima.
Ne možeš ni da pročitaš jer Nevidljivi briše sve. :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine (fudbalske)osvajamo ponovo Duplu Krunu i odmah LŠ a u Tokiju ponovo tučemo Južnoamerikance i postajemo prvaci sveta.tab503:Pazi ovako.
Marakana ce uvek biti marakana i mogu Austrijanci da joj nadenu koje god hoce ime ona ce se zvati MARAKANA dokle god je Delija na njoj.
Dalje, nije mi jasno ako uklone atletsku stazu gde ce se odigravati atletski mitinzi? neozbiljno je da Beograd ostane samo sa Partizanovim stadionom iole opremljenim za atletske mitinge.
I na kraju.
Bolje da tu lovu uloze u vracanje dugova i igracki kadar a da ovom stadionu daju ime Austrijske firme jer kao sto sam gore napisao. Stadion ce biti Marakana bez obzira bio nov ili stari a mogu da mu daju ime koje god zele.
I da zavrsim.
U Srbiji u Srpskoj Crvenoj Zvezdi da se stadion zove FRICili slicno mislim da je neozbiljno. Da daju neko Austrijsko ime. Mislim da to nema sanse da prodje u narodu.
Inace globalno nemam nista protiv novog stadiona. Marakana ma koliko bili sentimentalno vezani za nju nije idealan stadion. Strmija bi trebala da bude, bolje je da ima galerije i dva nivoa nego da je ovako ravna i u svakom slucaju je lepse ako nema atletske staze. Ali bolje oni da rese probleme sa parama i ostajanjem igraca nego da grade nov stadion a u isto vreme pod parolom nemamo ni za vodu rasprodaju tim. Bice vremena i za to kad budemo ponovo prvaci Evrope i Sveta
ZzZzZz:RUŠENJE MARAKANE - KRAJ JEDNE ERE
Približava se polako ali neumitno dan kada će fudbaleri Crvene Zvezde po poslednji put istrčati na travnati "tepih" beogradske "Marakane".
Naime, ponuda koju je rukovodstvo crveno-belih dobilo od jedne austrijske firme teško da će biti odbijena.
Reč je o izgradnji novog, modernog stadiona, velelepnog zdanja, koje bi bilo izgrađeno na mestu gde je sadašnji stadion.
Austrijska firma je spremna da investira čak 550 miliona eura u izgradnju novog objekta, koji bi prema predviđenom projektu, mogao da primi 60.000 gledalaca, ali na značajno manjem prostoru.
Na novom stadionu mesta neće biti za atletsku stazu, te će gledaoci biti bliži terenu, i novo zdanje bi više ličilo na pravu fudbalsku arenu.
Po svemu sudeći, ukoliko do dogovora sa Austrijancima dođe, neumitno je da će novoizgrađeni stadion nositi ime te kompanije.
Za sada nije poznato kada bi mogli da počnu radovi ukoliko se ugovor potpiše, ali je jasno da se bliži kraj evropskoj Marakani, na kojoj je fudbalska istorija pisana decenijama.
Kako tvrdi Nebojša Leković, generalni sekretar crveno-belih, postoje i ponude drugih kompanija, ali je ponuda Austrijanaca najozbiljnija.
NE MOGU DA VERUJEM!!!
AKO OVO PLANIRAJU, NEK PAKUJU KOFERE ODMAH!!!
68Charger440+6:Ma nista od toga. Tako se prica vec godinama da Partizan pocinje praviti novi stadion pa od toga nema nista.
tab503:Pazi ovako.
Dalje, nije mi jasno ako uklone atletsku stazu gde ce se odigravati atletski mitinzi? neozbiljno je da Beograd ostane samo sa Partizanovim stadionom iole opremljenim za atletske mitinge.
tab503:Bolje da tu lovu uloze u vracanje dugova i igracki kadar a da ovom stadionu daju ime Austrijske firme jer kao sto sam gore napisao.
kakve veze ima kako se zvanicno zove stadion, on ostaje MARAKANA do kraja zivota...isto tako si mogao da se zalis zasto na istocnoj tribini pise TOYOTA, zasto ne YUGO.... :-D sto se mene tice neka postave milion bilborda oko stadiona sa reklamama samo da Zvezda uzme neke pare...tab503:U Srbiji u Srpskoj Crvenoj Zvezdi da se stadion zove FRICili slicno mislim da je neozbiljno. Da daju neko Austrijsko ime. Mislim da to nema sanse da prodje u narodu.
Posle formiranja visokog klupskog tela crveno-belih, Stojković će u javnost izneti mnoge interesantne detalje, od koji su najinteresantniji oni o poslovanju nekadašnjeg rukovodstva Crvene Zvezde.
E,vidis,bas naprotiv!!!tab503:Inace globalno nemam nista protiv novog stadiona. Marakana ma koliko bili sentimentalno vezani za nju nije idealan stadion. Strmija bi trebala da bude
v.v.ilic:Marakana je najlepši stadion na svetu.
TAKO JE!!!v.v.ilic:Marakana je najlepši stadion na svetu.:wink: Mogla bi da bude još lepša kada bi je završili po prvibitnom projektu.
Jedna,jedna!!!!!!!!!MARAKANAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!Pa crko bi' kad bi je srusili......Korner zastavica:TAKO JE!!!
I sto kaze Bojan,nije sve u fenseraju i novim stadionima!!!
Marakana samo da se dotera i dovrsi i da bude BOMBONA!!!
Zasto da je ruse? Ma to su price,nema od toga nista!!!
Jedna je MARAKANA!!!
![]()
Bio sam na njemu i gledao Zvezdu. Stadion je stvarno lep. Sećam se i njihovog starog stadiona. Tamo sam neke davne godine gledao utakmicu Dinamo-Parizan. Igrao se čuveni turnir Velike Četvorke, svake godine. Bio sam mali, vodio me je brat (10 god. stariji od mene) Nismo smeli da ostanemo da gledamo Hajduk-Zvezda. Bilo je strašno i tada biti na utakmici medju njima. A ja, Titov pionir, nisam razumeo zašto se psovao srpski Partizan. Brat mi je rekao da će na utakmici Hajduk-Zvezda biti još gore i morali smo da odemo.tab503:@ ilic
Na stranu sentimentalnost i klupska ljubav ali koliko se secam za najlepsi stadion u bivsoj SFRJ je bio izabran Hajdukov stadion koji je u obliku morske skoljke i stvarno jedan jako lep stadion.