Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Bio sam na njemu i gledao Zvezdu. Stadion je stvarno lep. Sećam se i njihovog starog stadiona. Tamo sam neke davne godine gledao utakmicu Dinamo-Parizan. Igrao se čuveni turnir Velike Četvorke, svake godine. Bio sam mali, vodio me je brat (10 god. stariji od mene) Nismo smeli da ostanemo da gledamo Hajduk-Zvezda. Bilo je strašno i tada biti na utakmici medju njima. A ja, Titov pionir, nisam razumeo zašto se psovao srpski Partizan. Brat mi je rekao da će na utakmici Hajduk-Zvezda biti još gore i morali smo da odemo.
Tab, pročitaj polako od početka. :wink: :lol: :lol:

Tab, procitaj pazljivije....ja sam odmah OK procitao, jos se cudim sta tebi nije jasno :D

Ja svake godine idem u Lijepu Njihovu, i gledam tekme na Poljudu, preko TV-a a ne uzivo :( i stvarno je Poljud mnogo lep...dok je Maximir jedan od najruznijih stadiona na Balkanu...strasno...znam da nije zavrsen, ali je bruka kad se sa terena vide obicne cigle i ostalo... :lol:

Ja Marakanu obozavam, i ne moguce je da se desi da prodjem Bulevarom JNA (ili kako se zove) a da se ne okrenem i pogledam u pravcu Marakanu, pa makar se videli samo reflektori...mada bih voleo da se renovira ili da naprave novu....za sad mogu BAR vide bim da stave na krov istocne tribine...a ne da se brukamo sa onim Semaforom....:(

ljudi zar niste videli :p
Sad moram kao Fluid na PArtizanovoj temi.
Zar ovde covek ne moze ni da se zeza posteno :lol:
Skapirao sam ja odmah nego ga malo vucem :p

@bojan
I Delije su malo "renovirale" Maksimir :lol:

Inace potpuno si u pravu.
I ja uvek pogledam kad prolazim tim krajem i nekako mi srce zaigra kad vidim makar te reflektore.

tab503:
ljudi zar niste videli :p
Sad moram kao Fluid na PArtizanovoj temi.
Zar ovde covek ne moze ni da se zeza posteno :lol:
Skapirao sam ja odmah nego ga malo vucem :p

@bojan
I Delije su malo "renovirale" Maksimir :lol:

Inace potpuno si u pravu.
I ja uvek pogledam kad prolazim tim krajem i nekako mi srce zaigra kad vidim makar te reflektore.
Sa Autokomande se ništa drugo ne može ni videti. :lol: :lol: :lol:

Сећам се...први пут кад сам био на Маракани је било кад се Дика опраштао од Звезде. Играла је Звезда против неке комбиноване селекције тадашње СРЈ и изгубила 4:2. Био у ложи 8-)

bojan86:
Madonnice, mi smo rekli svoje i obecali da cemo te dovuci na Marakanu kad tad....:P ima da ti upadnemo u kucu i izvucemo napolje...i pravac Marakana ;)

exciting.gif

grimace.gif

victory.gif

Ljuba82:
Хаха...ма појма немам како је ћале издејствовао место тамо...знам само да сам се ја сморио опасно и да сам хтео да сиђемо доле...на трибине...:lol:
Hvala Bogu! Sever je Bogom dan. Ići u ložu pored onog raja je smor.

Inače, moja prva utakmica na Marakani je bila Zvezda-Lacio.

Moja prve tekma je bila Zvezda - Dinamo Kijeva...jos se secam kako sam uzeo kartu....cekao sam kao lud...i vidim da nema sanse da uzmem kartu...onda se onako pokvareno prosetam do pocetka reda, sa strane...i krenem da pricam sa nekim likom koji je tamo stajao....i samo odjednom sam vide onu bakutu na blagajni koja pita koliko ces karata :lol: a ortak sa kojim sam dosao je bio 300m metara iza... :D

Прва утакмица тек са Интером из запрешчића, ****** тек тад сам стигао у Београд да живим. А од тада се скупило већ 10-15 посета Маракани плус исто толико у Пиониру, није нешто али има времена :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back