Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

JAOOOOJ...!!!:shock: Pa ljudi moji, kakva je ovo sjedeljka u komšijskom petercu???:lol::lol:

JAOOOOOOOOJ...!!!:shock::shock:

Pa ovaj mali nije bio ni blizu posjeda lopte!!!:shock::shock::shock:
Lopta mu je prošla iza leđa!!!:shock::shock::shock::shock:
Tamo nema nikakva linija - za šta je siroma' zapeo???:confused:
Kuku mu majci njegovoj, odavno je trebao da normalno prohoda!!! :cry:

STRAŠNO!!!:shock::twisted::twisted::twisted:

JAOOOOJ...!!!:shock: Pa ljudi moji, kakva je ovo sjedeljka u komšijskom petercu???:lol::lol:

JAOOOOOOOOJ...!!!:shock::shock:

Pa ovaj mali nije bio ni blizu posjeda lopte!!!:shock::shock::shock:
Lopta mu je prošla iza leđa!!!:shock::shock::shock::shock:
Tamo nema nikakva linija - za šta je siroma' zapeo???:confused:
Kuku mu majci njegovoj, odavno je trebao da normalno prohoda!!! :cry:

STRAŠNO!!!:shock::twisted::twisted::twisted:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Evo viđeh penal i odmah se iznervirah ! Kud ga nakačiste na ovu temu ?! :wink:
Pa zar onaj sudija iz derbija nije kažnjen? Otkud opet on sudi..:lol::lol::lol:
Ako je bilo grešaka sudije na derbiju kojima je "oštetio obje strane", zašto ne mogu da shvate da je derbi završen ! :lol::lol::lol:
Iako se slabo vidi mislim da je ovo nikakav penal ! :roll:
Eeeeeee kad bi onaj naš Barkos znao ovako da simulira i mi bi možda lakše izlazili na kraj sa protivnicima ! Ubismo se od protesta sudijama, žutih i crvenih kartona, umesto da i mi s njima fino! :lol::lol::lol:

Јааао, Баркос га за мало ували! Тако је и Гроцлину умало... Бољи је од Јестровића 100 пута (трчи, труди се, ствара прилике) и бар је личност, а не онај! :evil:

Куји к... онај Баста игра на левој страни, те у средини, Боже сачувај. :roll: Бајалица игра коначно, Молина исто, видим Анђелковић трчи по левој страни, добро је Баркосу додао (за промену), Милијаш опет... :roll:

Таман кад човек помисли да Косан не може да измисли нешто ново, опет је успео. Поново је постава измешана уздуж и попреко да то није нормално! :mad:

------------------Ранђеловић---------------------
Броновицки--Туторић--Бајалица--Анђелковић
Молина-Милијаш-Богдановић-Тришовић-Баста
---------------------Баркос-------------------------

Треба ли коментарисати? Брновицки игра ПОНОВО десног бека, Баста је на левом крилу... Зашто Салас поново седи на клупи? Ибрахим Гај исто на клупи. :roll: И који Туторић!

Банат имао једну шансу. Наше:
- Баркос једном
- па опет, одличан центаршут Анђелковића (поново, веровали или не) на Молину, онај главом и Баркос са 6 метара маши! :shock:
- шут Милијаша и одбитак умало у голу
- Молина умало лобовао голмана као против Гроцлина (свака част)
- Тришовић реагује неспретно после грешке одбране Баната
- Молина набацио капитену, који је лепо промашио чист волеј на 12 метара

Свима је јасно да Молина одскаче од осталих, нема с киме да игра, јасно к'о дан. Морају он и Салас да играју!

ЈАДНО, БЕДНО, поново кукавички и јајарски фудбал без идеје са једним нападачем, Косановић само меша тим, никако да се уиграју, играчи даве лопту, поготово на левој страни Баста, Анђелковић, Тришовић, па кад се још прикључи Милијаш... Мука ми је! :? :mad: :roll: Једино се не дави на десној страни где је Молина са Броновицким.

П.С.
Боље да гледам Барселона - Атлетико Мадрид и Бока Јуниорс - Ривер Плата.

За утеху је да смо почели да стварамо шансе и то оне 100%. Ови наши махом нису ни за 'рац! Ја сам овде тврдио да је Баркос одличан играч, али нема ко да га храни лоптама. Чим га Молина храни лоптама, одмах иде, изгледа да га Баста више не бојкотује, први му је притрчао (колико сам видео) после поготка да га загрли... Који Јестровић после овога (поготово после срамног изласка у мечу са Гроцлином). Како човек трчи, гради, труди се, има шут, само да проради (а и нема среће) и биће све ок. ;)

И Косан ме послушао па је Салас ушао! :) Салас-Молина-Баркос за напад Звезде. Доста више јајарског фудбала! :mad:

Ђорђевића нећу кривити за онај промашај главом, тј. што није закачио лопту. Уме ли онај Баста уштоповати лопту и шутнути поштено, Милијаш само форсира шут па ако прође, прође.

Молина игра феноменално, само да Салас игра у пару са њим, биће одлично.

Ко је оно ушао уместо Броновицког? Па то нема нигде! Видели смо нову тактику Косана – Баста је био лево крило, па десни бек и на крају штопер. Још мало па к'о Фламини у Арсеналу. :shock:

Вест дана:
Људи, ИГРАЛИ СМО са 2 шпица!!! :shock:

Moraju igrati : Molina,Salas,Bronovicki,Gaj,Barkos! Ej onaj Basta nije normalan covek...gde se god pojavi -smeta...Molina odlican,Barkos se odlicno kretao i bio veoma aktivan i koristan.Desna strana funkcionisala ko sat(Bronovicki,Molina..drzali celu desnu stranu),na levoj guzva(Andjelkovic,Basta,Milijas,Bogdanovic!?).Salas odlican,samo bi morao malo vise da ucestvuje u odbrani.Sve u svemu nije bilo lose;)

MA JBTe se SVi ONI OD PRE NEDELJU DANA ILI DVE NEDELJE

kada sam vam pričao da će Barkos eksplodirati
niste verovali
EEEEE neverne tome

ZVEZDA!

On je dobar igrač! Neka kombinacija Žigića i Purovića.
Nespretan je ali ta nespretnost dovodi protivnike do ludila, ne mogu loptu da mu uzmu a
zna i on da pokupi koju. Udarac precizan iako je malo ko verovao ki Žigić kad raspali (protiv Rome) a ima i skok.
I Bronovicki! i Molina! su dobri igrači. Prava osveženja.
Lukaš je sasvim prosečan kao i Salas...mada se ovaj drugi nije ni viđao mnogo....

Od staraca Kastiljo dobar a Gaj više od dobrog igrača. Drži odbranu...

Onaj iz Beton Ligu Betoligar ne znam ni da li je došao u Zvezdu...

...после треће одгледане уткамице Звезде у овој сезони..пар коментара...

Ранђеловића и штопере нећу да коментаришем јер малтене нису имали посла. Ипак чини ми се да Бајалица ипак треба да има предност у односу на Туторића.
Анђелковић и Баста су били баш добри...и у фази напада су много кориснији за Звезду од Броновицког...који је више дефанзивац (и то одличан). А с обзиром да ћемо у првенству угл имати ситуацију где ћемо морати да пробијамо бункер...не знам како ћемо га уклопити...јер ако буде мало играо...како ће достићи форму за мечеве где ће бити битна дефанзива (Европа, Пеналтизан)?
Тришовић тотално залутао. Има екстра центаршут...али џаба кад делује тако незаинтересовано. Можда би био бољи на позицији бека.
Молина јако креативан, дефинитивно одличан играч, али на моменте сувише опуштен, чак је испао и себичан,плашим се да не помисли већ да је звезда.Заједно са Короманом би требало да чини фантастичан тандем.
Милијаш је давеж, зна да стане на лопту, има технику, смиреност, али је много спор, потпуно неагилан.
Богдановић још и солидан, али је питање шта он уопште тражи ту и да ли Звезди против оваквог тима треба додатна заштита у средини уместо нападача.Мислим тачно бих везао оног Косановића и лупао му дандаре док се не отрезни...па и да је хтео играча средине још једног...ок...ту је онај Трајковић...момак био најбољи играч лиге...оформљен играч...а овај пајсер с*ре нешто као треба дати шансу Богдановићу...има потенцијал...:roll:
Баркос стварно као играч није нешто специјално, али многе светске екипе имају такве робусне нападаче који се једноставно не виде, али знају да буду на правом месту у право време. Могуће је да ће сад да се ослободи и да буде баш оно што Звезди треба...ефикасан стрелац.
Салас...много је грешио...(да ли зато што дуго није играо?)...али се на моменте види да дечко зна...мора да добије већу шансу.
Ђорђевића нећу ни да коментаришем, још је млад, можда буде нешто од њега, али у овом тренутку је потпуно залутао у први тим.

...све у свему солидна (не и одлична) игра и заслужена победа и очекујем да баш овако остварена победа представља мотив да се заигра још боље и да коначно дођемо до игре...да мељемо...
...не бих да их урекнем...али некако верујем да ова екипа има много већи потенцијал од прошлогодишње и да ту има много простора за напредовање...иако је тренутно сам квалитет игре слабији...

Molina sebican!?Koliko je centarsuteva imao (odlicnih):koliko povratnih pasova na zadnje 3 utakmice?Koliko odlicnih duplih pasova i driblinga imao...Pa mora neko i da dribla u toj Zvezdi,ili niko ne sme???Koliko se puta vracao u odbranu i ispravljao greske bekova(i levo i desno)?Ono sto je hteo da lobuje golmana:pa to je cesto radio i u ekvadoru(i to uspesno),a to publika voli.Pa publika i dolazi zbog atraktivnih poteza:).Kad covek vidi da ovi nasi ne mogu loptu da pogode,a kamoli gol,pa mora i on da pokusa da sutne....,ili ne sme?
Basta odlican!? Brate pa ti si jedini na celom forumu koji to tvrdi..Bronovicki nema prednost u odnosu na Andjelkovica(videces u evropi kako ce da bude "dobar")??Opet si i tu jedini...:)

Pozdrav svim DELIJAMA!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back