čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Ljubo, sta je to svjetonazor?? Pricaj Srpski ta de celi svet razume![]()
... i piši ćirilicom kao ja koji sam pravi Srbin?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubo, sta je to svjetonazor?? Pricaj Srpski ta de celi svet razume![]()
Iju ja bi morala da reagujem na ovo, zar Srbija nije multietnička evropska država, to što se zove Srbija ne znači da je ograničena kao Severna Koreja, dakle ovo nije nikakav evropski već je srpski otvoreni forium, a to što bi neki voleli da se na ovom forumu pojavljuju samo Srbi sa pedigreom, to je već za drugi vid debate
ПАПРИКАРИУС!!!
tab503 danas 14:38
svi se ponasate slicno, imate premnogo razumevanja za pisanja ljudi vase opcije i premalo za one na suprotnoj opciji (i to ne govorim samo o tebi..govorim o svima bez obzira da li pripadaju "evropskoj" ili "patriotskoj" opciji. (ajde da napravimo ovu ostru podelu medju korisnicima)
ТАМО ГДЕ ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ОШТРУ РАЗЛИКУ - ВИ НИТИ ЈЕ "ВИДИТЕ",НИТИ ЈЕ ВИДИТЕ
НИТИ ПРАВИТЕ!!!
ТАМО ГДЕ ЊЕ НЕМА - ВЕШТАЧКИ ЈЕ СТВАРАТЕ!!!
"БОЛИ" МЕ ЦВЕТКО .- И ЗА ПАТРИЈОТЕ И ЗА ЕUРОБЉАНЕ,
АЛИ МЕ ЗАТО МНООООГО БОООООЛИ - КАДА "БРАЋА" - ВРЕЂАЈУ, ПРОВОЦИРАЈУ, ПЉУЈУ, ОМАВОЛАВАЖАВАЈУ И ПОНИЖАВАЈУ И СРБЕ И СРБИЈУ,
НА , више ни не знам да ли да напишем "СРПСКОМ" или СРПСКОМ ФОРУМУ!!!
... i piši ćirilicom kao ja koji sam pravi Srbin?!![]()
Neki milokliz ko zrakomlat ili očevid?Jel ti znaš Zebrice šta je to svjetonazor?![]()
Jel ti znaš Zebrice šta je to svjetonazor?![]()
Зебрице!!!
То што то неки тако доживљавају је, пре свега, њихов проблем!!!
http://forum.krstarica.com/group.php?do=discuss&discussionid=821&pp=10&page=46
Jel ti znaš Zebrice šta je to svjetonazor?![]()
Biće sve u redu kad počnemo da slažemo po 4-5 infinitiva glagola u jednu rečenicu ko neki.Sve će to biti OK kada se naučimo komunicirati kao ljudi, pa tako i kada se vređamo neka to bude suptilno i sam stilom. Ja znam da kočijašku krv nije lako isfiltrirati od psovki ali sve se uči pa i to.
Kako ne bi znala, pa ja sam učila hrvatski ili srpski jezik,
Nego, znaš šta ja mislim Papručice moja, ja sam uverene da pojedini likovi na ovome forumu uopšte ne misle onako kako pišu, mislim da tom svojom arogancijom i prostaklukom samo nakucavaju reputaciju i mislim da je to jedina svrha njihovog prostačenje i primitivizma.
Mi ne spajamo 5 reči u jednu da bi ''zaradili'' pare na pisanju udžbenika.Eto.
To nije nikakva novohrvatska riječ, nego normalna riječ u svakodnevnoj upotrebi.
Jel ima kakav sinonim u srpskom za svjetonazor?
Ili Srbi nemaju svjetonazora???![]()
Eto.
To nije nikakva novohrvatska riječ, nego normalna riječ u svakodnevnoj upotrebi.
I treba da se složite.Što pre.A na koga mislis ako smes da kazes kaziMozda se i slozimo
![]()
Mi ne spajamo 5 reči u jednu da bi ''zaradili'' pare na pisanju udžbenika.![]()
Eto.
Mi ne spajamo 5 reči u jednu da bi ''zaradili'' pare na pisanju udžbenika.![]()
A na koga mislis ako smes da kazes kaziMozda se i slozimo
![]()
Eto.
Pa napisala bi ja na koga mislim, al onda mi slede minimalno 3 poena. Nemam je dlake na jeziku.
Hajde što ti ne znaš, ali kako Srbi ne znaju da je nekada u srpskim školama postojao predmet svetonazor, preteča današnjem poznavanju prirode i društva?
'ajde reci,mislim da će se taj/ta strašno uvrediti.Pa napisala bi ja na koga mislim, al onda mi slede minimalno 3 poena. Nemam je dlake na jeziku.
Moram da sačekam dok Vetrenjači ne prođe smena