ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iju ja bi morala da reagujem na ovo, zar Srbija nije multietnička evropska država, to što se zove Srbija ne znači da je ograničena kao Severna Koreja, dakle ovo nije nikakav evropski već je srpski otvoreni forium, a to što bi neki voleli da se na ovom forumu pojavljuju samo Srbi sa pedigreom, to je već za drugi vid debate

Зебрице!!!
То што то неки тако доживљавају је, пре свега, њихов проблем!!!

http://forum.krstarica.com/group.php?do=discuss&discussionid=821&pp=10&page=46
ПАПРИКАРИУС!!!
tab503 danas 14:38
svi se ponasate slicno, imate premnogo razumevanja za pisanja ljudi vase opcije i premalo za one na suprotnoj opciji (i to ne govorim samo o tebi..govorim o svima bez obzira da li pripadaju "evropskoj" ili "patriotskoj" opciji. (ajde da napravimo ovu ostru podelu medju korisnicima)

ТАМО ГДЕ ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ОШТРУ РАЗЛИКУ - ВИ НИТИ ЈЕ "ВИДИТЕ",:evil: НИТИ ЈЕ ВИДИТЕ:think: НИТИ ПРАВИТЕ!!!:sad2::evil:
ТАМО ГДЕ ЊЕ НЕМА - ВЕШТАЧКИ ЈЕ СТВАРАТЕ!!!:rtfm:
"БОЛИ" МЕ ЦВЕТКО .- И ЗА ПАТРИЈОТЕ И ЗА ЕUРОБЉАНЕ,
АЛИ МЕ ЗАТО МНООООГО БОООООЛИ - КАДА "БРАЋА" - ВРЕЂАЈУ, ПРОВОЦИРАЈУ, ПЉУЈУ, ОМАВОЛАВАЖАВАЈУ И ПОНИЖАВАЈУ И СРБЕ И СРБИЈУ,
НА , више ни не знам да ли да напишем "СРПСКОМ" или СРПСКОМ ФОРУМУ!!!

Pa napisala bi ja na koga mislim, al onda mi slede minimalno 3 poena. Nemam je dlake na jeziku.

Pa sta onda pominjes ako nemas muda da kazes.

Hajde što ti ne znaš, ali kako Srbi ne znaju da je nekada u srpskim školama postojao predmet svetonazor, preteča današnjem poznavanju prirode i društva?

Kazem ja .. zajednicka rec.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back