El Dentisto
Zainteresovan član
- Poruka
 - 284

Ha,ha!Trudim se da naucim sto vise!Kad sam bila mala htela sam da postanem stomatolog,ali muzika je nekako manje odgovorna...![]()
Stvarno si htela da mi budes kolega?Ili me lozis kao onu decu za farcry2?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha,ha!Trudim se da naucim sto vise!Kad sam bila mala htela sam da postanem stomatolog,ali muzika je nekako manje odgovorna...![]()
Ohrabrujuca vest za tebe je da, onda kada budes platio cenu odnosa prema svom zdravlju, a ta cena je gubitak zuba, prelazis na potpuno bezbolne terapijske postupke u stomatologiji! Proteze! Mada bi se vecina ljudi, koji ih nose, vratilo u proslost i vise vodilo racuna o oralnom zdravlju!:wink:
Jedno pitanje. Shta je kvalitetnije: veniri ili krunice? Hvala unapred!
Nikad nisi cuo za venir? To je plocica koja se stavlja umesto zuba.
Stvarno si htela da mi budes kolega?Ili me lozis kao onu decu za farcry2?![]()
 a da ne pominjem koliko je sta isplativije... 
Stvarno sam htela,ali su me moji ubedili da je muzika kraca i "isplativija".Mene o stomatologiji s v e zanima!Pazi ironije,kao muzika je kraca a ja sam zavrssila 6 godina nize skole,4 srednje i 4 fakulteta.Dakle 14 godina :shock: :shock: :mad::mad: a stomatologija traje 6!Toliko o tome da je krace,a da ne pominjem koliko je sta isplativije...
![]()

Venir se pise veneer i lako se googluje!
Stvarno sam htela,ali su me moji ubedili da je muzika kraca i "isplativija".Mene o stomatologiji s v e zanima!Pazi ironije,kao muzika je kraca a ja sam zavrssila 6 godina nize skole,4 srednje i 4 fakulteta.Dakle 14 godina :shock: :shock: :mad::mad: a stomatologija traje 6!Toliko o tome da je krace,a da ne pominjem koliko je sta isplativije...
![]()
Pa da,ali mislim da samda stomatologija traje 5 god.,a i njie isplatljivija mnogo![]()
Volela bih ako je moguce da mi vise stomatologa da svoje misljenje o vestackim zubima,tacnije navlakama ili krunicama ili kako god,ne razumem se bas! :-) U svakom slucaju ja zelim da na gornjoj vilici promenim 8 zuba,nisu oni toliko losi ali jedan od njih mi je vec vestacki,i to jedinica koja i ne izgleda bas lepo. Ostali zubi su ok,ali bih ipak da promenim i da ih uklopim da estetski izgleda bas dobro i kvalitetno. Koju metodu predlazete i koju vrstu zuba (keramicki, porcelanski...) Opet cu mozda ispasti smestna sto ovako nabrajam ali ne razumem se bas. Resila sam to da odradim,inace se bas plasim zubara,ali sam odlucila da se prvo malo ovde posavetujem,a onda idem dalje,da ucinim neki radikalniji korak. Ako vam nije problem i da mi napisete i cene,otprilike! Hvala unapred!
a koliko planiras novaca da odvojis za to planinarenje?
ja nisam stomatolog ali ti mogu preporuciti bezmetalnu keramiku...kosta od 150-250 evra po zubu..i izgleda super..ova metal keramika je ruznija i pritiska desni pa onda poplave..to na prednje zube..a od cetvorke metal keramika..i nema tu 2 varijante...koliko novaca toliko muzike..ako mislis da uradis kako treba ne racunaj ispod 1200evra..za 8 zuba
    Hvala jos jednom!