Volela bih ako je moguce da mi vise stomatologa da svoje misljenje o vestackim zubima,tacnije navlakama ili krunicama ili kako god,ne razumem se bas! :-) U svakom slucaju ja zelim da na gornjoj vilici promenim 8 zuba,nisu oni toliko losi ali jedan od njih mi je vec vestacki,i to jedinica koja i ne izgleda bas lepo. Ostali zubi su ok,ali bih ipak da promenim i da ih uklopim da estetski izgleda bas dobro i kvalitetno. Koju metodu predlazete i koju vrstu zuba (keramicki, porcelanski...) Opet cu mozda ispasti smestna sto ovako nabrajam ali ne razumem se bas. Resila sam to da odradim,inace se bas plasim zubara,ali sam odlucila da se prvo malo ovde posavetujem,a onda idem dalje,da ucinim neki radikalniji korak. Ako vam nije problem i da mi napisete i cene,otprilike! Hvala unapred!
Coveku najbolje stoje njegovi prirodni zubi. Najbolje da gledas da ponovo uradis taj vestacki zub i da se uklopi sa ostatkom. I predlazem ti jedno dobro ciscenje da vidis kako ce zubi da ti zablistaju. Ljudi cesto nakupe dosta kamenca i ne idu da ga cista, pa jos ako su pusaci, i onda im zubi potamne zapravo ne potamne nego samo ima naslaga i to stvara ruznu sliku. A sve se resi ciscenjem. A unistavanje zdravih zuba je totalni kretenizam za koji ne mogu da nadjem ni jedno normalno opravdanje.
Izvinjavam se WW sto sam je javljao ali na ovakvo lupanje gluposti sam morao pod hitno da odreagujem da se gospodjici ili gospodji ne omakne.