CoffeInn
Primećen član
- Poruka
- 941
WithdrawnWater:Ali ne na forum, moze tebi na PP.
a sto da ne na forum ???????
I ja bih da vidim taj snimak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WithdrawnWater:Ali ne na forum, moze tebi na PP.
Sta se desava???? Posetio sam stomatologa pre 2 dana, imao sam bolove na 6ici gore desno..na tvrdo i haldno.. Iako je tu bila plomba doktorka je otvorila zub, i ponovo stavila novu plombu. Rekla je da je tu bio neki karijes i da ce sada biti u redu.
Medjutim, bol se jos vise pojacao, i sada ne mogu da pojedem nista tvrdje od banane (bukvalno) i bilo koju tecnost hladniju od mlake vode.. Sacekao bih ponedeljak da ponovo odem ali doktorka je otisla na odmor...
Sta je u pitanju i sta da radim? Da se razumemo ne boli me zub ovako, nego samo kad jedem i pijem nesto osetim jak bol...
Hvala
nebrojeno puta me je boleo zub na zagrizaj i hladno, pa se ispostavilo da ni jednom nije bio pulpit.
Ama mora da ima neki stomatolog u gradu (drzavni, ako ne privatni) za hitne slucajeve?! Ili ima samo taj jedan jedini na celom svetu pa kad ode na odmor svima poispadaju zubi posto nema drugog? Ne razumem! Idi covece kod stomatologa, ne glupiraj se. Bol na hladno moze biti senzitivnost zuba zbog ogoljenog vrata zuba na primer, bol na zagrizaj moze biti nepravilna okluzija (nepravilno grizenje), visoka plomba itd - sto stvari....
Ako jesi, mogu ti reći da ćeš biti super doktor, jer sve kako si mi objasnio tako mi je doktorka uradila do sada... Ne znam koja si godina i kako napreduješ sa ispitima, ali biće od tebe nešto 

@Luciferko
Jesi li ti student, budući stomatolog?Ako jesi, mogu ti reći da ćeš biti super doktor, jer sve kako si mi objasnio tako mi je doktorka uradila do sada... Ne znam koja si godina i kako napreduješ sa ispitima, ali biće od tebe nešto
Samo se još potrudi da imaš "laku ruku" sa pacijentima i to je to. Hvala i bravo!
p.s. više me ništa ne boli. Zubari su zakon!

Zubari su zakon!

(pu, pu,... daleko bilo)
Ja sam za vise prakse a manje filozofiranja i teorije. Od stomatologije su napravili nauku, citavu filozofiju i to je ono sto plasi ljude. A u principu je vrlo prosta stvar kad sagledas realno, nema neke velike filozofije. Problem je sto je na fakultetu jako malo prakse a previse teoretisanja. I sto imaju kompleks od medicinara pa jasu ljude sa gomilom medicinskih predmeta da dokazu ne znam ja sta. Vidis vidis vidis izvinjavam se ja sam prevideo visoku plombu.

Luciferko, ajde opet da pitam, zasto mi se odjednom napravio kamenac na donjem kecu i dvojkama ( jedan kec je i vadjen jer jer mi je stavljena fiksna proteza (ispravljam/ redjam zube). Rece moj zubar pa takva vam je pljuvacka. OK, ali kako mi do sad nij bila...