Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
.
. 
), moze uvek da se uradi tzv. inlay - livena plomba. postupak je malko slozeniji, cena bitno visa, ali je pri dobroj proceni i izradi efekat neverovatan, takva plomba moze da traje decenijama.
.
) ?
bio sam sav deprimiran - u fazonu: kako si mogao to da si dopustiš čovječe?
sigurno se to tako ne zove, ali je slikovito - tada, bar kod nas, nije bilo ovih fiksnih proteza sa šarafima a i ja sam se javio relativno kasno pa su i rezultati bili polovični) . Sa druge strane u gornjoj vilici nemam krajnjeg nosača, a u donjoj vilici imam sve zube.
) to je izgleda samo za estradne ličnosti da je trajnije rješenje i sigurnije možda bih se i opredjelio za to. Sutra idem kod stomatologa, pa ću se raspitati kod nje. Pozdrav.
. sve najbolje.
.
:
, da se ne upustam mnogo u ako-kada
.
. 
.
.
.
. intra:E evo mene opet. Donja vilica je završena, sada predstoji gornja, pitanje je vezano za sledeće stomatolog se dvoumi da li da ide na protezu koja ima metalni dio koji ide na nepce (ja nisam za to jer ne želim da se vidi taj metalni dio) ili da napravi samo peticu i da je valjda osloni na trojku (ovo je sve vezano za gornju vilicu desno gdje nema krajnjeg nosača) Koje su prednosti i mane jednog i drugog rješenja?
, imam previse staza i vidjala sam svasta; kao sto stolica samo na prvi pogled moze da stoji na tri noge, vrlo slicno je i u stomatologiji. ako smem da budem jos slobodnija, na mestu vasem zubara ne bih UOPSTE bila u dilemi, niti bih pacijentu dozvolila slobodu da "bira" u situacijama u kojima nema izbora i koje su stomatoloski sasvim jasne
. nezgodna zubarka, sta cete
.
. kalej:Hvala Indigu, i imam jos jedno pitanje: sta mislite o implantima? Cula sam da se na VMA rade implanti od titanijuma koji imaju najbolji stepen kompatibilnosti sa kostanim tkivom, medjutim da i dalje, zavisno od jacine imuniteta individue postoje mogucnosti odbacivanja ovog implanta. Ovo pitam jer ce verovatno doci do vadjenja zuba koji je nosac (bez alternative), pa bi implant u ovom slucaju posluzio u tu svrhu. Kolika je, otprilike, cena ovakvog zahvata?
Unapred zahvalna
. intra:@indigo
Hvala na odgovoru i stvarno ste Vi zubarke neke nezgodneići će ta proteza (ma ima ružno ime to me odbijalo).
.
, ali tu ima mnogo dodatnih nevolja. znate kako, boja zuba je u strukturi zuba - dakle, boja se ne moze promeniti bez promene strukture, dakle - dobijete, prakticno, "krech" belo; a sta posle biva, to je druga prica....dovoljno je to sto se uvek kaze pacijentu da zubi mogu i vise meseci biti osetljivi na toplo-hladno.
.
. ako sta fali, samo kazite.
.
. za sve postoji dijagnostika, i ne secam se da me je nesto "iznenadilo" poslednjih desetak godina
, pogotovo ne do te mere da "iznenada" treba i zivac da se vadi, takve stvari, kad se "samo menja plomba", ne priznajem
.
. 
. nije do kraja jasno koji su uzroci: cesce se javlja u donjoj vilici, javlja se sezonski (sada je sezona), i vi ste "dobar kandidat" sa svojom osnovnom bolescu, jer se smatra da su oboljenja koja pogadjaju mikrocirkulaciju takodje predisponirajuci faktor.
.
. verovatno je da hitna radi, bilo gde da ste, ali ne znam koliko imaju alvogyl ili sta slicno.