Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
intra:E evo mene opet. Donja vilica je završena, sada predstoji gornja, pitanje je vezano za sledeće stomatolog se dvoumi da li da ide na protezu koja ima metalni dio koji ide na nepce (ja nisam za to jer ne želim da se vidi taj metalni dio) ili da napravi samo peticu i da je valjda osloni na trojku (ovo je sve vezano za gornju vilicu desno gdje nema krajnjeg nosača) Koje su prednosti i mane jednog i drugog rješenja?
kalej:Hvala Indigu, i imam jos jedno pitanje: sta mislite o implantima? Cula sam da se na VMA rade implanti od titanijuma koji imaju najbolji stepen kompatibilnosti sa kostanim tkivom, medjutim da i dalje, zavisno od jacine imuniteta individue postoje mogucnosti odbacivanja ovog implanta. Ovo pitam jer ce verovatno doci do vadjenja zuba koji je nosac (bez alternative), pa bi implant u ovom slucaju posluzio u tu svrhu. Kolika je, otprilike, cena ovakvog zahvata?
Unapred zahvalna
intra:@indigo
Hvala na odgovoru i stvarno ste Vi zubarke neke nezgodne ići će ta proteza (ma ima ružno ime to me odbijalo).