Ja bih želeo da, ako to ne predstavlja problem, postavim par pitanja vezanih za zube i vilicu.

Ovako... Imao sam čudno detinjstvo, a u pubertetu sam zakačio nekakvu mračnjačku apatiju i indiferentnost sa znacima autodestrukcije (između ostalog, nisam išao kod zubara, niti razmišljao o budućnosti, a zube sam prao jednom dnevno i to više rutinski

), i to osećanje je bilo samo potpomagano glupim stvarima koje su se kasnije desile. Da ne davim mnogo, tek sam u neko skorije vreme konačno počeo da brinem o sebi, shvativši da budućnost i nije bila tako daleko kao što sam mislio, te sam krenuo redovno da odlazim kod zubara, ali je već bilo kasno - dopustio sam sebi kvarenje solidnog dela zuba, kao i to da mi se gotovo svi gornji kutnjaci sravne sa vilicom (umnjaci su još uvek relativno zdravi). Još ih nisam sve povadio, ali radim na tome, jer još uvek studiram (imam dvadeset četiri godine, btw), a majci je teško da finansira dva studenta u kući, pa u stomatološku ordinaciju ušetam kada se za to stvore uslovi.
E, sad, goruće pitanje je - pomeranje donje vilice, koja, u potrazi za osloncem, ide sve više unazad. Ukoliko vam to ne oduzima previše vremena, da li biste mogli da mi sumirate opcije i preporučite dalja delanja, imajući u vidu odnos ekonomičnosti i efektnosti istih?