Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel mozes nesto da mi napises o samom vadjenju,i izraslih i neizraslih,kako se radi,da li boli i jel se cuje ono uzasno krckanje kao kod vadjenja ostalih zuba? I naravno koliko dugo posle vadjenja boli rana?
da li neko moze da me posavetuje.Moja cerkica 13 god. popravjala jedinicu koju je zakacio karies ; a zubarka je rekla da mora da vadi i zivac i navodno zub nece pocrneti.Medjutim proslo je 20 dana i vec je zub poceo da menj boju tj da sivi.Da li ima pomoci?
Posto mi zatvorise temu o vadjenju umnjaka, evo da ovde postasvim pitanje...
Dakle...Vadila sm umnjak pre 8 dana, bio je hirurski zahvat jer nije izrastao i sekli su vilicnu kost. Posle je jako oteklo, temp.bolovi...Dobila antibiotike i posle par dana se smirilo. Pre dva dana sam izvadila konce, kaze zubar sve u redu...
Ali mene opet kopka...Danas zavrsavam antibiotike, imam jos jako tvrd otok, kao veca bombona i ruzan uskus u ustima, kao da nesto curi slankasto, posebno nocu...
Ako je to gnoj, a ja zavrsavam antibiotike? Sta sad, da samo prodje?
Inace, uzela sam Lysobact tablete za sisanje.
Koliko treba vremena da otok ksroz prodje?
Antibiotke sam juce zavrsila, znaci pila sam ih 7 dana. Lysobact mi je rekla dr opste prakse da uzimam, bila sam kod nje jer sam otvorila bolovanje, koje sam sad zatvorila.
Zubar je rekao da je to normalno, tj. taj tvrdi otok i posle 7 dana, tako da njega ne vredi vise da zovem.
Dakle, moje pitanje je da li je normalno da jos-dakle 9-ti dan imam mali tvrd otok iz koga povremeno osetim da izlazi neka tecnost i da li zbog toga treba da dobijem nove antibiotike?
1 питање : колико сати траје утрнуће после анестезије ?
Sta je ostalo?
Molim te ne cackaj nista nego se javi stomatologu!!!
Nije! Javi se stomatologu, odmah!
O svemu tome na pocetnim stranama ove teme.
Ako nas ovde sve nije mrzelo da pisemo ne treba ni tebe da mrzis da procitas to, zar ne?