tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
major Tepić
aaaaa, nisam znala za njega ......
0077- svaka cast za post

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
major Tepić

rekli mu da zbog plemena patriota ne zivi kako zeli![]()
Kami slihtaro, a ti si zaboravio da ih popijes!

Pa sta cu kada po prirodi vise volim da pljujem narod (forumase), a slihtam se vlastima (modovima)...![]()
Pa sta cu kada po prirodi vise volim da pljujem narod (forumase), a slihtam se vlastima (modovima)...![]()

Jel si srecan?![]()

Napisao sam ti to vec- sa ovakvim forumasima, uvek![]()

Sta ti je to?![]()

Срећа Јапанаца је да немају ЛДП и Наташу Кандић да им објасне како су ових у 50 људи кретени и будале и како узалудно иду у сигурну смрт ,као што су нама објаснили да су Србски хероји пуковник Миленко Павловић и Мајор Зоран Радисављевић ''узалудне'' жртве нато бомбардовања
Ja verujem da heroji postoje,on se ne radja vec postaje.Svaka chast tim japancima,skidam im kapu.A mi nashe heroje,shaljemo na robiju u hag....Ali postoje i drugi heroji,na primer onaj lik,stoje povadio boga oca ljudi iz save koji su pokusali da se ubiju,o njem i njemu slicnima nema reci u novinama.Jer Srbiju treba slomiti,srbiji nisu potrebni heroji,pravda,ljubav prema svemu srpskom.Pa nashi(vlada) se trude da izbrishu i promene istoriju,ajde onu od pre 15-20 god. kada su bili uz Milosevica svi.Nego oni su spremni i da oproste i zaborave silne zrtve,recimo nato agresije 99-te.Kao da se nije ni desilo.Evo za 5 dana godisnjica kada su bombe sejale smrt po srbiji.A oni bili na nekakvom usavsavanju u madjarskoj od strane cie kako uzeti vlast i ostati na njoj vecito.E moja Srbijo medju shljivama,zemljo koja si izrodila velike,pametne i hrabre ljude koji se ne pominju!!Vec po novinama izlaze kvazi srboljubci i silne demokrate.
Josh jedno skidam kapu Japancima i njihovim herojima,tako se brani zemlja,tako se cuva buducnost!!!
A ne kao fukare kod nas

etiketisanje svega sto smeta netacnim/negativnim/patriotskim/plemenskim u svrhu licnih/srpskih interesa
to sam smislila dok sam citala gospodjicu![]()

Pa mokar si vec, idi se presvuci i operi ruke sapunom.![]()

Opet ne razumem bas najbolje
Dakle da ponovim, potrebno je da pojedinci shvate da odnos prema opstem dobru nije isto sto i njihovo vidjenje patriotizma;jer su njihovimo mozgovi pomahnitalo iracionalni, i ne razlikukuju opste dobro u politickoj zajednici kao sto je drzava, od patriotizma u krvnim zajednicama koji je iracionalni i pomahnitali pojam. Pa se tako moze desiti da se patriotama nazivaju oni koji kradu struju i svercuju prasice, i sve samo zato sto im se nekad u njuhovim mozgovima dok su slusali price o gibanicarima u WW2 desio nekakav hormonski vulkan koji ih je naterao da 'brane svoju bracu od prljavih ustasa, balija, Borgova i Dart Vejdera'.

Срећа Јапанаца је да немају ЛДП и Наташу Кандић да им објасне како су ових у 50 људи кретени и будале и како узалудно иду у сигурну смрт ,као што су нама објаснили да су Србски хероји пуковник Миленко Павловић и Мајор Зоран Радисављевић ''узалудне'' жртве нато бомбардовања
Uzeo sam onaj fensi tecan sapun, uzasno me nervira, ne mozes da ga zahvatis kao covek![]()

to je tvoj licni iracionalni stav, obojen onom lobanjom sa kintom sto je neko vec postavio
mladi srbijanci se lepe za LDP, Djindjica ... sto misle da su kaznjeni zbog grehova/greski prekodrinaca i ispastaju njihove grehe ... samo je licni interes u pitanju, nikakavo opste dobro!
uglavnom vam je stav prema dobru- da su se prekodrinci trebali samoinicijativno samoubiti, da nikome ne smetaju
mene na krstarici prozvase patriotom ( a u RL sa daleko od toga) samo zato sto kuckam o nekim nesankcionisanim krivicama, i sto pizdim kada susjedi kuckaju lazi i propagande![]()

Ma bre uzmi dezinfeksicono sredstvo, ima i gel...![]()

Jao, mislim da sam probao to, bolje mi je od sapuna, a verovatno i bolje razvaljuje bakterije
Mi srpske seljacine se slabo snalazimo u tim novotarijama![]()
Otkud sad to da si seljacina? Pa zar nisi do malo pre tvrdio da nisi plemenski dziber i patriota?
Ma nemas pojma koliko se lepim za lobanju sa kintom
A ti nisi ni priblizno tim 'patriotama', potreban je specifican mentalna struktura za to. I primetio sam da je karakteristican u vecini slucajeva za muske primerke![]()
)Nisam plemenski patriota, a jesam seljacina. To sam uvek pisao, to su dve razlicite stvari.
na veliku zalost dosao je u tako strasnu situaciju i postupio herojski