Zrtva za svoj narod

Da li bi ste se zrtvovali za svoj narod i drzavu?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
Срећа Јапанаца је да немају ЛДП и Наташу Кандић да им објасне како су ових у 50 људи кретени и будале и како узалудно иду у сигурну смрт ,као што су нама објаснили да су Србски хероји пуковник Миленко Павловић и Мајор Зоран Радисављевић ''узалудне'' жртве нато бомбардовања

Ja verujem da heroji postoje,on se ne radja vec postaje.Svaka chast tim japancima,skidam im kapu.A mi nashe heroje,shaljemo na robiju u hag....Ali postoje i drugi heroji,na primer onaj lik,stoje povadio boga oca ljudi iz save koji su pokusali da se ubiju,o njem i njemu slicnima nema reci u novinama.Jer Srbiju treba slomiti,srbiji nisu potrebni heroji,pravda,ljubav prema svemu srpskom.Pa nashi(vlada) se trude da izbrishu i promene istoriju,ajde onu od pre 15-20 god. kada su bili uz Milosevica svi.Nego oni su spremni i da oproste i zaborave silne zrtve,recimo nato agresije 99-te.Kao da se nije ni desilo.Evo za 5 dana godisnjica kada su bombe sejale smrt po srbiji.A oni bili na nekakvom usavrshavanju u madjarskoj od strane cie kako uzeti vlast i ostati na njoj vecito.E moja Srbijo medju shljivama,zemljo koja si izrodila velike,pametne i hrabre ljude koji se ne pominju!!Vec po novinama izlaze kvazi srboljubci i silne demokrate.
Josh jedno skidam kapu Japancima i njihovim herojima,tako se brani zemlja,tako se cuva buducnost!!!
A ne kao fukare kod nas

Ja verujem da heroji postoje,on se ne radja vec postaje.Svaka chast tim japancima,skidam im kapu.A mi nashe heroje,shaljemo na robiju u hag....Ali postoje i drugi heroji,na primer onaj lik,stoje povadio boga oca ljudi iz save koji su pokusali da se ubiju,o njem i njemu slicnima nema reci u novinama.Jer Srbiju treba slomiti,srbiji nisu potrebni heroji,pravda,ljubav prema svemu srpskom.Pa nashi(vlada) se trude da izbrishu i promene istoriju,ajde onu od pre 15-20 god. kada su bili uz Milosevica svi.Nego oni su spremni i da oproste i zaborave silne zrtve,recimo nato agresije 99-te.Kao da se nije ni desilo.Evo za 5 dana godisnjica kada su bombe sejale smrt po srbiji.A oni bili na nekakvom usavsavanju u madjarskoj od strane cie kako uzeti vlast i ostati na njoj vecito.E moja Srbijo medju shljivama,zemljo koja si izrodila velike,pametne i hrabre ljude koji se ne pominju!!Vec po novinama izlaze kvazi srboljubci i silne demokrate.
Josh jedno skidam kapu Japancima i njihovim herojima,tako se brani zemlja,tako se cuva buducnost!!!
A ne kao fukare kod nas

Bilo je o ovom coveku na RTS-u u udarnom terminu Dnevnika. :ok:

etiketisanje svega sto smeta netacnim/negativnim/patriotskim/plemenskim u svrhu licnih/srpskih interesa

to sam smislila dok sam citala gospodjicu :mrgreen:

Opet ne razumem bas najbolje :mrgreen:

Dakle da ponovim, potrebno je da pojedinci shvate da odnos prema opstem dobru nije isto sto i njihovo vidjenje patriotizma;jer su njihovimo mozgovi pomahnitalo iracionalni, i ne razlikukuju opste dobro u politickoj zajednici kao sto je drzava, od patriotizma u krvnim zajednicama koji je iracionalni i pomahnitali pojam. Pa se tako moze desiti da se patriotama nazivaju oni koji kradu struju i svercuju prasice, i sve samo zato sto im se nekad u njuhovim mozgovima dok su slusali price o gibanicarima u WW2, desio nekakav hormonski vulkan koji ih je naterao da 'brane svoju bracu od prljavih ustasa, balija, Borgova i Dart Vejdera'.

Opet ne razumem bas najbolje :mrgreen:

Dakle da ponovim, potrebno je da pojedinci shvate da odnos prema opstem dobru nije isto sto i njihovo vidjenje patriotizma;jer su njihovimo mozgovi pomahnitalo iracionalni, i ne razlikukuju opste dobro u politickoj zajednici kao sto je drzava, od patriotizma u krvnim zajednicama koji je iracionalni i pomahnitali pojam. Pa se tako moze desiti da se patriotama nazivaju oni koji kradu struju i svercuju prasice, i sve samo zato sto im se nekad u njuhovim mozgovima dok su slusali price o gibanicarima u WW2 desio nekakav hormonski vulkan koji ih je naterao da 'brane svoju bracu od prljavih ustasa, balija, Borgova i Dart Vejdera'.

to je tvoj licni iracionalni stav, obojen onom lobanjom sa kintom sto je neko vec postavio

mladi srbijanci se lepe za LDP, Djindjica ... sto misle da su kaznjeni zbog grehova/greski prekodrinaca i ispastaju njihove grehe ... samo je licni interes u pitanju, nikakavo opste dobro!
uglavnom vam je stav prema dobru- da su se prekodrinci trebali samoinicijativno samoubiti, da nikome ne smetaju

mene na krstarici prozvase patriotom ( a u RL sa daleko od toga) samo zato sto kuckam o nekim nesankcionisanim krivicama, i sto pizdim kada susjedi kuckaju lazi i propagande :hahaha1:

Poslednja izmena:
Срећа Јапанаца је да немају ЛДП и Наташу Кандић да им објасне како су ових у 50 људи кретени и будале и како узалудно иду у сигурну смрт ,као што су нама објаснили да су Србски хероји пуковник Миленко Павловић и Мајор Зоран Радисављевић ''узалудне'' жртве нато бомбардовања

kod nas "inteligencija" pljuje po ljudima koji daju zivot za naciju, a za narod koji ih slavi govore da su fatalisti i da obozavaju samoubistvo
degenerici

to je tvoj licni iracionalni stav, obojen onom lobanjom sa kintom sto je neko vec postavio

mladi srbijanci se lepe za LDP, Djindjica ... sto misle da su kaznjeni zbog grehova/greski prekodrinaca i ispastaju njihove grehe ... samo je licni interes u pitanju, nikakavo opste dobro!
uglavnom vam je stav prema dobru- da su se prekodrinci trebali samoinicijativno samoubiti, da nikome ne smetaju

mene na krstarici prozvase patriotom ( a u RL sa daleko od toga) samo zato sto kuckam o nekim nesankcionisanim krivicama, i sto pizdim kada susjedi kuckaju lazi i propagande :hahaha1:

Ma nemas pojma koliko se lepim za lobanju sa kintom:mrgreen:

A ti nisi ni priblizno tim 'patriotama', potreban je specifican mentalna struktura za to. I primetio sam da je karakteristican u vecini slucajeva za muske primerke:think:

Ma nemas pojma koliko se lepim za lobanju sa kintom:mrgreen:

A ti nisi ni priblizno tim 'patriotama', potreban je specifican mentalna struktura za to. I primetio sam da je karakteristican u vecini slucajeva za muske primerke:think:

lepi se cela vasa mladja generacija ( i stariji, kao neki modovi npr.)- svi vide da zbog nekih tamo ratova( sa kojima nemate nikakve veze!), ispastate, zauzimaju vam ijekavci radna mesta ( preko veze, vristala sam od kiselog smeha kada vazdusasta izjavi da su prekodrinci preuzeli monopol nad zdravstvom :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:)

kami, ti reagujes na verbalne provokacije i vredjanje- i lepis tim osobama etikete ... iza tih testosteronskih lalala ispada stoje cinjenice koje niko ne zeli videti zbog tog izliva besa/ocaja ... i naravno da ce oni tebe provocirati kada vide da se palis, a starije generacije raspolazu i nekim cinjenicama koje ti ne akceptiras

veoma ti je naivno da me svrstavas u drugi kos samo zato sto ja ne psujem ;)

Back