Zrtva za svoj narod

Da li bi ste se zrtvovali za svoj narod i drzavu?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
Хајде узмимо примјер Караџића!

1992. године муслимани су спровели референдум на који није изашла већина српског бирачког тијела. Самим тим је стављено до знања да без своје воље морају остати ван граница матичне државе. А сјећајући се НДХ геноцида наш страх је сасвим био оправдан. Поакзало се и да смо били у праву касније.

И поред свега тога Срби пристају на независну државу подијељену на кантоне што је регулисано Лисабонским споразумом. И шта се онда дешава??

На наговор Ворена Цимермана Изетбеговић повлачи свој потпис и пропада задњи покушај мирног рјешења кризе у бих. Почиње рат!

Безброј писама је Караџић упутио бројним свјетским организацијама УН-у , новинарима, медијима, о злочинима које чине муслимански војници у Подрињу. Тамо су спалили преко 70 српских села и НИКО НИЈЕ НИ ПРСТОМ МРДНУО!!

Онда се догоде МАРКАЛЕ и бомбе почињу падати по Републици Српској!!

А већ тада Амреиканци су наговјестили сличан сценарио и са Косовом и шта је ту могло да се учини????

Nemoj, molim te, da se vraćamo na tu temu. Milošević ništa nije prihvatao...počev od konfederacije do svih drugih predloga za mirno rešenje problema sve do momenta kad je izgubio sve što je moglo da se izgubi i prihvatao i ono što nisu tražili.

Vodio je lošu politiku, veoma lošu za Srbiju.

tebi svaka cast, ali to si ti kao pojedinac koji voli svoju zemlju, to ne menja stvar da je neko zeleo da sacuva svoju vlast a mogao je da izbegne smrt vise hiljada ljudi i rusenje zemlje nepotrebno jer na Kosovu nase vojske nema
a bilo je jasno kao dan da se Srbija nece odbraniti uz svu vasu hrabrost. to nije dovoljno kad imas protiv sebe, najmocniju silu koju je ova planeta ikad videla

Видите овако, на Јапан је ударила још већа сила од те ваше, ал то није спречило ове људе да крену да га одбране.
Можда узалуд, можда не, ал достојанство, част, обевеза, љубав им налаже да крену.
У томе је разлика између нас, више волим своју земљу и слободу па макар је бранио до судњег дана, неко ово пуко продавање у робље.
Плус понижење од тзв. представника власти који пуне своје гузице мојом и Вашом пропашћу.
Али Ви то никад нећете схватити.....

Nemoj, molim te, da se vraćamo na tu temu. Milošević ništa nije prihvatao...počev od konfederacije do svih drugih predloga za mirno rešenje problema sve do momenta kad je izgubio sve što je moglo da se izgubi i prihvatao i ono što nisu tražili.

Vodio je lošu politiku, veoma lošu za Srbiju.

Па ко је онда прихватио Лисабонски споразум?????:eek:

Који злочина!?
Какав злочин је направио Ојданић, Шаиновић, Павковић , Лазаревић, Ђорђевић, ...!?
:dontunderstand:

Е, је6и га сад...

Пробај са лакшим питањима, рецимо, која је то обећања испунио Тадић? Или неки цитат Ђинђићевих парола...

upravo tako, Tadic radi sta mu narede i ljudi ne ginu uzaludno, a oni svakako uzmu sta zele, za razliku od Slobe kome su takodje uzeli samo uz hiljade mrtvih Srba..pride

kakva tuga, ja nisam pomislila na LDP satima niti ih pomenula, oni su tako nebitni kao i svi ostali politicari za ovu temu , vi neprekidno pricate o toj stranci, a ja o onome sta Japanci imaju a vi nikad necete, pravi osecaj patriotizma, prava ljubav prema svom narodu, iznad politike i stranacke ostrascenosti postoji nesto mnogo vise i vrednije, ljudskost..

mene ne muchi nista vise, moze u Srbiji da bude mnogo bolje, ali nikad slobodnija bila nisam ,divno. ima vremena, bice bolje kad tad, samo da smo se ratosiljali tih vasih, svet je lepsi, sunce jace sija. :D

Tadic radi sta mu narede, oni uzmu sta zele, oni koji se protive pate od nedostatka pravog osecaja patriotizma, prave ljubavi prema svom narodu, bitno da ste se njihovih ratosiljali, slobodnija nikad nisi bila...?
Nista te ne muci?

Ljudi koji se zrtvuju za spas Japana su za postovanje.
Kao i ljudi koji su se zrtvovali za spas Srbije.

Poslednja izmena:

Pa kako onda da vas razumemo, da bi glasali za vas?

ocigledmo mene ne mozes da razumes, ni to o cemu ja pricam ovde na ovoliko strana,
vidis, mene ovde na ovoj temi LDP niti DS ne zanimaju, tema je o hrabrosti i ljubavi prema svom narodu a to nema ama bas nikakve veze sa strankama , a tebi se sve svodi na glasanje i stranke,

sve je u glasackom listicu

A nacionalizmu?

Razlika izmedju japanskog i srpskog nacionalizma (koji zastupaš ti i tvoji istomišljenici) je očigledna: Japanci su nacionalisti u najpozitivnijem smislu - oni vole svoju zemlju i to pokazuju tako što rade najbolje što mogu, za razliku od Srba lenčuga koji još pate za vremenima kad su se stanovi dobijali, a plate isplaćivale bez rada, za vremenom kad je privreda propadala, a sindikati delili polutke i luk...

Razlika je očigledna.

ocigledmo mene ne mozes da razumes, ni to o cemu ja pricam ovde na ovoliko strana,
vidis, mene ovde na ovoj temi LDP niti DS ne zanimaju, tema je o hrabrosti i ljubavi prema svom narodu a to nema ama bas nikakve veze sa strankama , a tebi se sve svodi na glasanje i stranke,

Ево још једне

Tema: Kosovo košta Srbiju 16 evra u sekundi?

где НЕКИ рачунају колико ИХ кошта КОСМЕТ!

:bljak::bljak::bljak:

Da, ali si prvobitno prozvao DS i LDP pristalice...tako da ne znam ko maši temu. To što je Šojka editovala tekst ne znači da nismo videli.

O japanskom patriotizmu nema šta da se misli, to je čin za divljenje i uzor.[/QUOTE]
A jel bi ti znala da nam objasnis kako bi trebao da izgleda srpski patritizam, posto se svakom tudjem divite, sojka nije stigla da mi odgovori, izgleda otisla da skuplja papirice po ulici kao svaki pravi patriota

Видите овако, на Јапан је ударила још већа сила од те ваше, ал то није спречило ове људе да крену да га одбране.
Можда узалуд, можда не, ал достојанство, част, обевеза, љубав им налаже да крену.
У томе је разлика између нас, више волим своју земљу и слободу па макар је бранио до судњег дана, неко ово пуко продавање у робље.
Плус понижење од тзв. представника власти који пуне своје гузице мојом и Вашом пропашћу.
Али Ви то никад нећете схватити.....
al ti je poredjenje, pa Japan nije mogao pametnim politickim potezima da pokusa da spreci zemljotres i cunami, za razliku od Slobe.

ajoj.

Razlika izmedju japanskog i srpskog nacionalizma (koji zastupaš ti i tvoji istomišljenici) je očigledna: Japanci su nacionalisti u najpozitivnijem smislu - oni vole svoju zemlju i to pokazuju tako što rade najbolje što mogu, za razliku od Srba lenčuga koji još pate za vremenima kad su se stanovi dobijali, a plate isplaćivale bez rada, za vremenom kad je privreda propadala, a sindikati delili polutke i luk...

Razlika je očigledna.

Еееееееееееее....................ВААААААААЖЖЖЖЖЖЖИИИИИИИИИ!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ne bih se slozio sa tobom da je sve u glasackom listicu..
pre je sve u birackim spiskovima...

Da, ali si prvobitno prozvao DS i LDP pristalice...tako da ne znam ko maši temu. To što je Šojka editovala tekst ne znači da nismo videli.

O japanskom patriotizmu nema šta da se misli, to je čin za divljenje i uzor.[/QUOTE]
A jel bi ti znala da nam objasnis kako bi trebao da izgleda srpski patritizam, posto se svakom tudjem divite, sojka nije stigla da mi odgovori, izgleda otisla da skuplja papirice po ulici kao svaki pravi patriota

Trebalo bi da imamo Japance u vladi, za početak...onda bi sve došlo na svoje mesto...:D

Razlika je očigledna.

Pa da primenimo japanski nacionalizam? Slazes se?

Ha, ha, sta mi naprica, jel u tu vasu ljubav prema narodu spada i to da neka sirotinja ne dobije posao samo zato sto ne pripada ovim dvema strankama "koje tebe ne zanimaju", koji ste vi licemeri,

Back