Zove vas bivsi a vi udati?

:lol: joj, izvini, tebi verovatno ovo nije bilo smesno kad se desavalo... ali kako ja mrzim te velike humanisticke izjave nakon X vremena izostanka kontakta...
verovatno mu se desilo neko sranje u zivotu, pa preispitivanje, ili prosto losa faza, pa eto... da samom sebi zalici na boljeg coveka.

ma bilo mi je smesno kad je presao na: "ja sam bio mlad i puno sam pogresio..." :lol: inace, mislim da ni on ne zna tacno zasto me zove. toliko izmislja razloge da zbog inventivnosti vredi ostati s njim u kontaktu. kad pomislim koliko mu vremena treba da elaborira te price - svaka njemu cast na volji.
ja ostanem pristojna i odgovorim korektno, ali vidim da svaki put pridje za korak blize. sacekacu da kaze konkretno sta ima.

auh, mojra... pa to sveze... izvini ako sam bila pregruba, gadim se na folirante... a delovalo kao da pises neke bajate stvari...

@tema - licno iskustvo - mene su zvali sto su hteli ponovo u vezu... najljubaznije sam se zahvaljivala i pozdravljala ih...
sa jednim deckom bih rado ostala prijatelj. medjutim on to ne zeli/ne moze jos. postujem.

Мада, мислим да је за тебе већ касно, да сам на месту твог мужа одмах бих те шутнула и развела се у најбржем могућем року! Ако си ти спремна да разговараш телефоном са бившим, ко зна какве си гадости тек спремна да урадиш, нож у леђа, ето шта! Шут у дупе и тражила бих бољу, а ти, неморално створење, мучи се у свом греху!

helen strašno.... kakvi li se emotivni problemi kriju iza ove tvoje ironije koja promašuje temu...
nepojmljivo je da neko ko je prosvetni radnik ne nastupi na temi pedagoški već naprotiv, da vetar u leđa preljubništvu. :roll:
jer posebno oni koji brinu o našoj deci moraju biti visoko moralne ličnosti, i ti ovim bacaš ljagu na sebe i svoju profesiju.

elem, slobodanka nije pitala "razgovarala sam sa bivšim da li je to ok?" kako ti želiš da predstaviš. već šta da radi.
naslućuje se iz njenog teksta da bivšeg smatra boljim od muža i da je u dilemi da li da zagrize bačenu udicu.... i ti si to indirektno podržala, helen helen...:roll:

Јесте, и ако ти се случајно некад јави неки бивши, отерај га у три материне и трсни слушалицу, ако га видиш на улици пређи на другу страну, а ако не стигнеш, бар му пљуни под ноге, чисто да демонстрираш своју верност мужу за сваки случај да му не падне на памет да се разводи због таквог неморала као што је разговор са бившим!

Заборави целу своју прошлост, ''пусти воду за говнима'' како то неко већ сликовито рече, закачи слику свог мужа за мобилни, за ретровизор, за огледало, за висећи део кухиње, за компјутер...да ти случајно никада не би поглед скренуо са њега!

:lol::lol::lol::lol:

helen strašno.... kakvi li se emotivni problemi kriju iza ove tvoje ironije koja promašuje temu...
nepojmljivo je da neko ko je prosvetni radnik ne nastupi na temi pedagoški već naprotiv, da vetar u leđa preljubništvu. :roll:
jer posebno oni koji brinu o našoj deci moraju biti visoko moralne ličnosti, i ti ovim bacaš ljagu na sebe i svoju profesiju.

elem, slobodanka nije pitala "razgovarala sam sa bivšim da li je to ok?" kako ti želiš da predstaviš. već šta da radi.
naslućuje se iz njenog teksta da bivšeg smatra boljim od muža i da je u dilemi da li da zagrize bačenu udicu.... i ti si to indirektno podržala, helen helen...:roll:

Драгојло, Драгојло, као што видите ја сам Вас подржала и сложила се са Вама у целини и целости. Не разумем сада ову вашу иронију...
Ја сам врло педагошки рекла да би тај њен јадни рогоња од мужа требало одмах да се разведе, зар не? Никако не подржавам неморал у виду телефонских разговора са бившим, а и вазда се залажем да се увек ''пусти вода'' и да никако не треба дозволити да нам неке особе из прошлости прљају светост брака тиме што нас зову телефоном!
Бљак! Фуј!
Немојте ми приписивати нешто што сам врло експлицитно осудила!

a moze zove vas bivsi a vi u dugoj vezi? :)
desilo mi se i to bas skoro,malo smo caskali pa smo opet caskali i tako smo nekoliko puta caskali,olaksavajuca okolnost je sto je kilometrima daleko pa sve i da hocu ne mogu da ga vidim,a necu,naravno da necu :)

LJUDI DOBRO VECE.VIDIM DA JE MOJE PITANJE IZAZVALO KOD NEKIH GADJENJE, PREZIR PA CAK I DUBLJA psiholoska RAZMATRANJA.Da li ste se mozda zapitali zasto sam stavila ovako, ali BAS ovakvo pitanje na FORUM? Pa evo carobnog odgovora:
FORUM NA KRSTARICI JE PREZASICEN LJUDIMA KOJI NE ZELE DA SE UPUSTAJU DUBLJE U PROBLEM, DA RAZMATRAJU OBJEKTIVNO IDEJU ILI DAJU PONEKI KORISTAN SAVET TE S'TIM U VEZI JA RESIH DA VAS TESTIRAM.STAVILA SAM OVLAZ PITANJCE, PRE BIH REKLA DILEMU I CEKALA OD SINOC DA VIDIM KOMENTARE I ZNATE STA SAM ZAKLJUCILA? ZAKLJUCILA SAM DA OD CELIH 65 KOMENTARA KOJE ZATEKOH KADA SAM UPALILA RACUNAR SVEGA PAR, ALI SAMO PAR JE DALO PAMETAN, REALAN I ZREO ODGOVOR, ILI TI TUMACENJE STO JE SAMO POTVRDILO MOJU TEORIJU DA JE "NAS"( SVI OSTALI NEKA SE NE UVREDE) JAKO MALO KOJI TREZVENO RAZMISLJAMO U ZIVOTU I DONOSIMO TESKE ODLUKE SPREMNI NA ODGOVORNOST ISTIH.
Hocete da cujete ISTINU o mom bivsem? Pa evo ovako:
MLADIC JE POZVAO, JA SAM SE ULJUDNO IZNENADILA , PITALA KULTURNO KAKO JE, STA RADI, LEPO OBJASNILA DA SAM SE SKORO UDALA, DA SAM SRECNA, I POZDRAVILA GA. MISLITE DA ME JE SMARAO, KUKAO, ILI TRAZIO DA SE VIDIMO? NE, NIKAKO.CAK I STA VISE, ZVAO JE DA MI KAZE DA JE DOBIO SINA, DA SE ZOVE DIMITRIJE I ETO HTEO JE TO DA MI SAOPSTI, JER JE BIO JAKO UZBUDJEN I RADOSTAN.PA JE TO HTEO DA PODELI SA MNOM.SETIO ME SE...POSLE TOGA ME JE POZDRAVIO, IZVINIO SE STO ME TAKO DUGO NIJE ZVAO I TO JE TO.
DAKLE, KO SADA IMA KOMENTAR?

Јесте, и ако ти се случајно некад јави неки бивши, отерај га у три материне и трсни слушалицу, ако га видиш на улици пређи на другу страну, а ако не стигнеш, бар му пљуни под ноге, чисто да демонстрираш своју верност мужу за сваки случај да му не падне на памет да се разводи због таквог неморала као што је разговор са бившим!

Заборави целу своју прошлост, ''пусти воду за говнима'' како то неко већ сликовито рече, закачи слику свог мужа за мобилни, за ретровизор, за огледало, за висећи део кухиње, за компјутер...да ти случајно никада не би поглед скренуо са њега!

Hellen ne preteruj....nije poanta uopste u tome sto joj se javio bivsi tip...nego je zena ocigledno u dilemi ( bar je tako tema postavljena i takos am razumela...ako gresim jbga..9...
Ne vidim razloga da bude u dilemi i da ne zna kako da odreaguje na njegovo javljanje ako voli svog muza...
Kako mozes da budes u dilemi zbog nekoga, koga si davno zaboravila, koga ne volis..itd...detinjasto ponasanje postavljacice...

Ja nisam toliko "liberalna" ili sta vec, pa da odrzavam kontakt sa bivsima...bivsi je za mene bivsi...ne gajim nikakve emocije prema njemu a jos manje zelim da budemo prijatelji ( uvek imam yebenu srecu da se prijatelju svidim i da oce nesto vise, a ja ne )...ja tako funkcionisem...ako ga sretnem na ulici...zdravo, kako si, sta ima, cao...kulturno pozdravim, neobavezno se procaskamo i to je SVE...

A cekaj slobodanka..ti si mislila da cemo mi ovde razmisljati i udubiti se u tvoj problem i svi doci do tog zakljucka koji si sad ovde napisala..?Ti ocekujes tumacenje..od koga..na osnovu cega..?Ocekujes pametan realan i zreo odgovor od nas za tvoje teske odluke..?

Back